Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

pamiętam walkę z bodaj jednym z najciekawszysch bossów w ogóle z jrpgów. Ruchoma ściana, a gracz musiał się wyrobić w określonym czasie bo inaczej został zmiażdżony przez ścianę !!!! Co za gra  :obama:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

(pipi) czy sony niczego dobrze zrobić nie potrafi ?  W ciągu 3 dni zepsuły mi się dwie pary słuchawek. Obie sony. Jedne takie niebieskie za 99 zł nauszne rozwaliły się po 4 miesiącach (kupione kwiecień 2016)

14068246_1258141420892396_98407115143230

. Drugie to goldy 2.0 kupione do czatowania i grania na ps4 (troszkę ponad rok temu) .

Te tanie słuchawki sony po prostu przestały działać a dokładniej prawa strona. Nie wiem co się stało będę reklamować. Goldy to dopiero kawał trzeszczącego kiepskiego plastiku jak ps4. Rozwaliły się mimo zwykłego używania. Roz(pipi)ała się prawa strona (część która się składa plastik pękł) po prostu sama z siebie rozpadła. Najlepsze że dźwięk cały czas daje i musiałem taśmą izolacyjną złączyć bo gwarancja minęła. Mam teraz bardzo estetyczne słuchawki firmy sony wzmocnione czarną taśmą izolacyjną. Boże jak one trzeszczą przy zakładaniu i zdejmowaniu.

Kto polecił mi Goldy ? To forum i (pipi)eni fanboje sony. Nigdy więcej nie posłucham waszych rad. Trzeba było za podobną cenę kupić jbl albo  inne słuchawki. Sony firma która nie umie zrobić niczego porządnie od czasów ps2.

Teraz najlepsze . Chciałem Nioha wypróbować i uruchomiłem dzisiaj playstation 4. Uruchomiłem ps4 i giereczkę. Bansai mówi że mesjasz to sprawdzić trzeba. Wpierw mi się te (pipi)one słuchawki rozwaliły ale nie zrażam się po naprawie domowym sposobem (fanek style) biorę pada w dłoń i zaczynam grać. Coś mi nie idzie no ale gra trudna więc staram się dalej.  mija trochę czasu i coś mi nie pasuje. Postać jakby mnie nie słuchała. Co się okazało ? Pad od ps4 się zepsuł . Nie działają bumpery. Naciskam i dupa . Testowałem w menu i w 2 grach. NA drugim padzie już wszystko działało ale mi się odechciało mieć cokolwiek z sony wspólnego dzisiaj.

PS4 trzeszczący kawał taniego plastiku i akcesoria do tegoż kawałka tak samo tandetne i trzeszczące. Jak dobrze że nowy tv nie kupiłem sony bo aż strach się bać.

Gram sobie obecnie na xbox one i pc padem do xboxa. Na ps4 z braku alternatywy tym plastikowym czymś co dualshockiem nie jest (mój pad od ps2 spadał na twarde kafelki 1000 x i nadal działał dzielnie )  . Samo trzymanie w dłoniach to niebo a ziemia. pad od ps4 ma tylko jedną rzecz lepszą od pada xboxowego krzyżaka. A nawet to powoli się wyrównuje w nowej rewizji pada. Patrzę teraz na oba pady i to jak oglądać nowego iphona zestawionego z nokią sprzed lat 6. (tak dobrze widzicie pad też tuningowany dodałem nakładki na analogi bo inaczej by mi się roz(pipi)ały !)

14080033_1258141374225734_78645090428669

Gdzie to sony co wyznaczało standardy. Co wyprzedzało konkurencje. Kiedyś posiadanie telefonu sony, walkmana sony, tv sony i konsoli sony to był powód do dumy obecnie ....

Podsumuje swój post dla tych co przewijają do końca.

(pipi).AĆ SONY

Sorry za rage ale jak ja mam darzyć sympatią firmę która produkuje takie buble? Teraz czeka mnie zakup we wrześniu porządnych słuchawek. Może coś polecicie tylko nie sony :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No zgodze sie ze sluchawki i konsola z padem trzeszcza jak chooj, az sie sam zdziwilem juz pierwszego dnia :/

Jak japonskie dzieciaki zaczely grac w SFV na moim padzie to twarz mialem blada bo tak padl trzeszczal jakby mial sie zaraz doslownie w rekach zgniesc :/

Polecic moge osprzet firmy Hori ktora zawsze kopiuje osprzet Sony tyle tylko ze jest duzo tanszy, bardziej solidny i ergonomiczny.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Nie no, różne rzeczy Sony przez całe życie miałem, i czego jak czego, ale jakoś specjalnie symbolem bezawaryjności ta firma nie była. Przygody z PSX-em na tle konsol kartridżowych to... PS2 chyba też dopiero przy trzeciej czy którejś tam serii przestały się lasery sypać jak mąka w młynie.

Słuchawki bezprzewodowe z mikrofonem za taką kasę to raczej jest taniocha. Odłóż na Sennheisera to zaznasz jakości.

Wiele osób bardzo lubi słuchawki Sony. Za brzmienie. Awarie i pęknięcia są niestety dość powszechne w różnych sprzętach. Przynajmniej przy moim "trybie życia".

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ja mam giotecki hc 5 i na prawdę dają radę. Za tą cenę to goldy wymiekaja. Jedyny problem to mikrofon co jest bardzo czuły i łapie dosłownie wszystko.

W ds4 najbardziej to wnerwia mnie bateria co rozladowuje sie cały czas, a taki ds3 juz trzyma 3 dzień :/

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

blablablabla

Podsumuje swój post dla tych co przewijają do końca.

(pipi).AĆ SONY

Mam nadzieję, że żona była przy tobie jak pisałeś tego posta by ukoić twój ból, przyjacielu :)

scorpybrain.gif

Opublikowano

"Sensowna dyskusja" według forumka:

- "(pipi) rozmazane z PS2"

- "spuszczają się nad nim"

- "gierka z pedałami"

- "na PC są prawdziwe gry RPG"

Same konkrety, konkretna krytyka oparta na spójnym i trudnym do zakwestionowania podejściu do sensu gier. Gdy się dyskutuje w ten sposób, wszystkie strony dyskusji dowiadują się wiele nowego i rozwijają, nie mówiąc oczywiście o samej przyjemności z tak potrzebnej, trafnej i sensownej dysputy. Jak czytam Dialogi Platona to sobie myślę: "ech, to nie ten poziom retoryki co w Console Wars".

a weśś (pipi)! :)

jak chcesz dyskutować to idź do kącika RPG. Ale czekaj. Tam wszyscy dalej twierdzą, że nowy FF to ładna gra, bo Aries nie żyje i ff7 to dobra gra...

w roku 97

Edytowane przez gekon

Opublikowano

"Quantum Break sold really well; it exceeded what we expected it to do," he said when discussing what Remedy might make next with Windows Central. "We were really pleased with how Quantum Break did. But just like every movie, not every game needs a sequel, sometimes it's okay."

http://www.gamespot.com/articles/quantum-break-sold-really-well-beat-microsofts-exp/1100-6443009/

Opublikowano

no przecież napisałem, że to była dobra gra 20 lat temu jak jeszcze nikt nie miał gustu i wszyscy mieliśmy po 7 lat. Posiadaczy ps4 nie było jeszcze wtedy nawet w planach 

Edytowane przez gekon

Opublikowano
Bubel. Oto poziom konsolowych eksów Sory.

Nioh nioh nioh

Opublikowano

Kolejne (pipi) rozmazane 

Opublikowano

Z tym QB dobra beka. Pamiętam jak Max Payne mówił przy produkcji że patrzą na tą grę jako początek historii i dopiero pierwsza część, a tu nagle az tak się dobrze sprzedała że już nawet sequala nie trzeba robić xd

Klamczuszki z tego MS, ciekawe co jeszcze będą perdolic do premiery Skorpio :reggie:

Opublikowano

Bubel. Oto poziom konsolowych eksów Sory.

Nioh nioh nioh

Stuprocentowe potwierdzenie konsolowej ekskluzywności tegoż?

ej7i13.jpg

:cool:  :lapka:

Opublikowano

Predzej NMS na xbona wyjdzie xD

Ale nie obrazilbym sie, chcialbym zeby giereczka miala jak najwieksza sprzedaz.

Opublikowano

Już kolega kazał oddać ps4? Xd

Opublikowano

Ja tam cieszę się że witness nadal nie kupiłem. Czekam na promocje na xbox live. Tak samo z no man sky:).

Nioh wątpię jednak aby przeskoczyło na xboxa. Gra stricte japońska i japonce xboxa mają w (pipi)e. W dodatku to gra niszowa. Za to na pc pewnie się pojawi.

Opublikowano

w czasach gdy devi wydaja gry na wszystko byle maksymalizowac zyski to eksluzywnosci moge byc pewny jedynie przy grach od teamow wewnetrznych, choc nawet to nie tyczy sie microsoftu

Opublikowano

Ja tam cieszę się że witness nadal nie kupiłem. Czekam na promocje na xbox live. Tak samo z no man sky:).

Nioh wątpię jednak aby przeskoczyło na xboxa. Gra stricte japońska i japonce xboxa mają w (pipi)e. W dodatku to gra niszowa. Za to na pc pewnie się pojawi.

Nie szykuj sie na dużą obniżkę the witness. Gdzieś czytałem, że blow nie ma zamiaru jej sprzedawać po taniości. 

Dzisiaj jakoś mnie wzięło aby obejrzeć ponownie konferencję sony z tegorocznego e3. Cóż to był za rozpierdol. :obama: Rok 2018 to będzie dobry rok. 

Opublikowano

Kurna takie jesienne plany growe miałem a tu tak: FFXV zapowiada sie na mocne 7/10,Mafia3 kij wie co z niej wyjdzie ale choć klimat jakiś jest, czujke mam na hita ale rozum mówi max 7/10.Wiec zostaje tylko Forza Horizon 3 ale mnie do wyścigów nie ciągnie ostatnio. No kurr :frog:

Opublikowano

deus ex wyszedl sztos a ci czekaja na jakies japonskie guwno 15

co za dauny xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.