Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie szykuj sie na dużą obniżkę the witness. Gdzieś czytałem, że blow nie ma zamiaru jej sprzedawać po taniości.

no to chuy mu w dupe gierki nie kupię wcale :lapka:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No jakoś nie śledziłem info o nowym Deus Exie równie dobry jak jedynka?

Opublikowano

No jakoś nie śledziłem info o nowym Deus Exie równie dobry jak jedynka?

Opublikowano

nie mówiąc o premierze Dishonored 2

poprzedni był całkiem okay, ale to jest naprawdę bardzo dobry rok

Opublikowano

Wyszła w tym roku jakąś fajna gierka w ogóle?

Opublikowano

quantum break

Opublikowano

quantum break

giereczka ponoc jest tak dobra ze az nie potrzebuje sequela.

Opublikowano

Podobno przynajmniej 5 razy trzeba przejść by poznać wszystkie watki.

Opublikowano

godny następca pierwszych dwóch Max Paynów

techniczny masterszyk który zjada U4

niesamowicie oryginalny pomysł na gameplay

najlepsza narracja w historii gier

najlepsze 77% w historii MC

dobre towar dostarcza ten Spencer, nie powiem

Opublikowano

Weekend mnie nie było a tu Sony oddaje kasę za mesjasza?  No men Like?

Po ograniu  NMS wszystkich obrońców tego  efektu hipsterskiego posiedzenia na kibelku zbywam królewskim 

image.gif?w=499&c=1

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

I to jest odpowiedź / podsumowanie na poziomie.

Opublikowano

Mało w tym roku grałem, ale przy Uncharted i Ratchecie co się wyśmienicie pobawiłem to się pobawiłem :fsg:

Opublikowano

Bubel. Oto poziom konsolowych eksów Sory.

Nioh nioh nioh

Stuprocentowe potwierdzenie konsolowej ekskluzywności tegoż?

ej7i13.jpg

:cool:  :lapka:

Patrz i płacz... PRZEGRYWIE :lapka:

CjLiOhV.png

Czaruś dla demka wydymał w doope kolege, ciekawe co zrobi dla pełnej wersji :kaz:

godny następca pierwszych dwóch Max Paynów

techniczny masterszyk który zjada U4

niesamowicie oryginalny pomysł na gameplay

najlepsza narracja w historii gier

najlepsze 77% w historii MC

dobre towar dostarcza ten Spencer, nie powiem

Plus do kupienia na steamie za $1.

Te Xboxowe standardy.

3HWHqGH.jpg

:yao:

Opublikowano

YETI, oddałeś już tego crapa NMS i odebrałeś z powrotem pieniążki od Kaza? :yao:

2cfw8wg.png

A tak w ogóle to masz jeszcze coś do powiedzenia niebieski robaku? :yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

No i nadal na Xbox One nie wyszedl, a przeciez Nioh chyba nie pojdzie na Twoim Pentium 4 ?

Opublikowano

taka bieda na xbonie ze trzeba konsole pozyczac jak ostatni biedak zeby grac w dema xd

Dostalem się do tego drugiego rewiru wioski, przeszedlem go jak burza i pewnie za moment spotkalbym sie z pierwszym bossem, ale niestety...musialem przestac grac, a dzisiaj rano zmuszony zostalem do zwrotu pożyczonej konsoli :frog:  Co prawda moglbym dzis wieczorem pozyczyc ja ponownie i grac do konca bety, ale po ch...? To co juz widzialem wystarczy, zeby stwierdzic, ze ta gra to od czterech tysiecy lat wyczekiwany Mesjasz Pan Zbawiciel.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

No i nadal na Xbox One nie wyszedl, a przeciez Nioh chyba nie pojdzie na Twoim Pentium 4 ?

Powiem po raz milionowy. Nie pływam i nie będę pływał w blacharskim szambie :reggie:

Opublikowano

YETI, oddałeś już tego crapa NMS i odebrałeś z powrotem pieniążki od Kaza? :yao:

2cfw8wg.png

A tak w ogóle to masz jeszcze coś do powiedzenia niebieski robaku? :yao:

:dynia:  :dynia:  :dynia:

Crapowe w exy szrot4 w które zagrasz na nadkonsoli XO, PC , TV Samsungach jeszcze tylko wersji na lodówki brakuje, czego ci wariaci z $ony nie zrobią dla kasy i penetracji odbytów sonybociarni.

Opublikowano

no sroga patologia, ale na ps4 są asy które oglądają exy z XO na YT to jest dopiero przegryw

Opublikowano

czezare pielgrzymka do lichenia juz juz byla, kasa do ojca dyrektora przelana, w spowiedzi wczoraj byles? w nocy budzisz sie zlany potem po sni ci sie ni-oh na loniaku?

Opublikowano

no sroga patologia, ale na ps4 są asy które oglądają exy z XO na YT to jest dopiero przegryw

dodajmy do tego że oglądają multiplayer na youtube po czym kłócą się z kolesiem który w tej grze ma 10 generacje. Oczywiście uważają że znają lepiej grę bo na youtube widzieli. Poznasz od razu gracza grającego TYLKO na konsolach sony. To stan niedo(pipi)ania umysłowego dostępny tylko dla elity.  

Pragnę zauważyć że nie obrażam tutaj klapów grających na czymś poza sony  (bansai, pawcio, wet willy etc ) 

Opublikowano

no piękne są te klapy

ale bym pograł w kosmicznego sima a nie to guwno obesrane no man's sky

-na pc/xo jest elite bierz kolego genialna gra

-na xo nie gram sorry

albo typ na ppe napisał caly artykuł, że scigałki są słabe na tej generacji, oczywiscie xboxa nie ma :yao:

Opublikowano

Są i takie klapy które tak marzyły o nadkonsoli XO że przez rok czasu na forum wkręcały sobie i innym bajki o posiadaniu tej konsoli, co to sonybociarnia to jak nie wiem.

Opublikowano

Oj, Czerepak, nawet mi cię nie żal.

Although Team Ninja’s Nioh was presented as a console-exclusive during the Playstation Experience, Koei Tecmo’s latest press releases mentions that samurai-centric action RPG is in fact coming exclusively to the PS4.

At the recent PlayStation Experience event in San Francisco, CA, Sony Computer Entertainment America (SCEA) and KOEI TECMO announced that Nioh, a dark, samurai-centric action RPG, will be coming to the west exclusively for the PlayStation 4 computer entertainment system. Nioh has been in development under the direction of Kou Shibusawa, Hisashi Koinuma, and Team NINJA.

Ma ktoś numer do jego kolegi? Niech chłopak wyjedzie z miasta w dzień premiery gry, bo go Czaruś znów go zgwałci. Do czego ten spencer z x-szrotem doprowadził, boty już z tego głodu gwałcą ludzi, a to tylko jedno demko. Z drugiej strony, jak bym przez trzy lata dostawał same crapy co najwyżej na 8 do ogrania na laptopie, czy został obdarowany jednym, epickim 77% w przeciągu 8 miesięcy, to nie powiem, ciężko by było z tej biedy. Akurat Czaruś okazał się słaby psychicznie i przebolcował kumpla, jak narkoman, który na głodzie marzy i małej działce. Zaś taki Mazzeo nawet jak jest toczona gruba beka z nieudaczników z microsoftu, a Soul przechodzi 4 załamanie nerwowe w ciągu dwóch miesięcy, potrafi wpaść i napisać, że boty mają słabą psyche. Mocny zawodnik ten Januszzeo, lata klepania w trzy serie na krzyż wyrobiły mu psyche.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.