Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

albo typ na ppe napisał caly artykuł, że scigałki są słabe na tej generacji, oczywiscie xboxa nie ma :yao:

To chyba ficek pisał, niby wielki fan arcade racerów a dwie ostatnie generacje spędził tylko z $ony xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nigdy nie ograł PGR czy forzy horizon , nic tylko współczuć a nie śmiać się. 

Edycja : Znalazłem coś Sony co działa dzisiaj w pracy . 20 lat i nadal dane dało sie odczytać

14102483_1259454384094433_89240674352425

Edytowane przez blantman

Opublikowano

cos mendrek sie zaszyl...po zakupie ps4 liczylem na dzienne piesni pochwalne jak to slabe rozpikselowane indory z plusa sa goty i sprawiaja ze ps4 to najlepsze miejsce dla gracza na swiecie a tu echo

Opublikowano

no jak 3 lata zbierał na ps4 i w pierwszej kolejności ogrywa gry z plusa to według mnie mógł dostać załamania nerwowego. Mendrek [']

Opublikowano

cos mendrek sie zaszyl...po zakupie ps4 liczylem na dzienne piesni pochwalne jak to slabe rozpikselowane indory z plusa sa goty i sprawiaja ze ps4 to najlepsze miejsce dla gracza na swiecie a tu echo

po prostu chlopak tak dobrze sie bawi ze nie ma czasu nawet swoich dyrdymalow pisac :sir:

Opublikowano

alez to jest oczywista oczywistosc ze tak napisze wszak ps4 kupil dla gierek z plusa i shadow of the mordor

Opublikowano

czyli wyzej niz wszystkie exy na loniaka

Opublikowano

widziałem go wczoraj jak wszedłem sciągnąc jedną gierke od sony, grał w Shadow of Mordor a ja musiałem się meczyć z ino resetowaniem hasła bo sony sobie tak wymyśliło a potem z wentylatorem podczas siedzenia w barze w Rebel Galaxy xD wróciłem jednak na ŁONO grać w cudownego Godrizona 2 :fsg: w ciszy.

Opublikowano

GTA V NA KONSOLACH 

pilch2-730x370.jpg

PC 4K

GTA-V-1.jpg

Opublikowano

Kurcze, nie sadzilem ze az tak spieprzyli port na Xbona.

Opublikowano

Nie no panowie Zaorane  teraz każdy Stefan na kompie z biedry odpali GTA V w 4K. Game Over Koniec konsolowego grania

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Mendrek wciąż nie może uwierzyć, że "nadkonsola" to plastikowe warczące gunwo z laptopowym GPU które nie ogarnia nawet launch titles w 1080p/60fps. Też bym siedział cicho w kącie.

Opublikowano

bluber jak prowokuje chociaż dobrze wie że 1 screen jest z pc xD

Opublikowano

widziałem go wczoraj jak wszedłem sciągnąc jedną gierke od sony, grał w Shadow of Mordor a ja musiałem się meczyć z ino resetowaniem hasła bo sony sobie tak wymyśliło a potem z wentylatorem podczas siedzenia w barze w Rebel Galaxy xD wróciłem jednak na ŁONO grać w cudownego Godrizona 2 :fsg: w ciszy.

Mi jakiś tydzień temu Sony wysłało 2 emaile o zmianę hasła. Czy to oznacza, że shakowali super serwery sony? 

Opublikowano

bluber jak prowokuje chociaż dobrze wie że 1 screen jest z pc xD

Ja? Nigdy nie prowokuje.

Opublikowano

Mendrek wciąż nie może uwierzyć, że "nadkonsola" to plastikowe warczące gunwo z laptopowym GPU które nie ogarnia nawet launch titles w 1080p/60fps. Też bym siedział cicho w kącie.

nie no mysle ze po prostu duzo gier z plusa do nadrobienia :kaz:

Opublikowano

jedyna konsole jaka warto kupic do gierek z plusa jest vita

Opublikowano

najlepsza konsola ever <3

jak najwybitniejsi w dziejach swiata zostanie doceniona dopiero po smierci

Opublikowano

Może Mendrek wkrótce zostanie redaktorem w PSX Extreme lub na PPE. Stąd ta cisza na forumku.

Opublikowano

najlepsza konsola ever <3

jak najwybitniejsi w dziejach swiata zostanie doceniona dopiero po smierci

W przypadku vity nawet i to nie. :kaz: 

Opublikowano

GTA V NA KONSOLACH 

pilch2-730x370.jpg

PC 4K

GTA-V-1.jpg

Grałęm na PS4, gram teraz na PC, Wszystko na MAX, niestety w FHD, ale gra naprawdę lepiej wygląda, i >50FPS robi swoje ;). W 4K spradzałem i powiem że jakiegoś szału nie ma ;). Wolę FHD i 60 klatek czy ileś tam. Nie patrze ile mam w sumie klatek ale jest płynnie więc około 50-60 jest na pewno ;).

Jeśli ktoś nie ma PC aby grę uciągnąć, oczywiście wersja na konsolach też jest OK, ale nie daje tyle możliwości ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.