Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ten screen z xone fajna bieda, nawet na piasku trawa nie rosnie

Opublikowano

najlepsza konsola ever <3

jak najwybitniejsi w dziejach swiata zostanie doceniona dopiero po smierci

propsuje strasznie swietna konsolka, a do emulatorow psp <3

Opublikowano

No vita niesamowita konsola, szkoda że tak skończyła.

Opublikowano

za to spier.dolina 4 sprzedaje sie jak szalona bo ma cody, fify, bfy i w ogole jest trendy

Opublikowano

Nie ściemniejcie z tym psp bo jeszcze ktoś kupi i będzie na was

Opublikowano

przeciez psp miazdzyl i niszczyl na swoje czasy, fakt trafil na zloty okres handheldow niny bo ds to growy raj w porownaniu do 3ds ale z perpektywy czasu przeciez psp dorobilo sie wielu genialnych gierek i to nawet eksluzywnych (seria patapon, locoroco, byl nowy ff tactics, killzone liberation, ff crisis core, joanne dark, epizody gta, dissidia ff, mgs peace walker, remastery star ocean2 czy valkyrie profile, byly burnouty, dedykowany motorstorm, dedykowane god of wary, moster huntery, przenosne tekkeny i milion innych gier jakie z glowy ciezko wymienic)

do tego jaka przerobka....cala biblioteke interesujacych mnie gier z snesa jakie wczesniej nie skonczylem na pc nadrobilem, do tego wsteczna kompatybilnosc z psx

no duzo osob wtedy hejtowalo z uwagi na nintendo i ich zloty okres ale psp to do dzis genialny przenosniak

Opublikowano

Właśnie zakończyłem aukcje na moją nową vite :banderas: calukie 769zł za model Slim :obama:

poyebalo za tyle vite kupowac i jeszcze slima bez ekranu oled tylko jak bydlo grac na lcd

pozdrawiam

Opublikowano

ja kupilem dzisiaj niby w perfekcyjnym stanie psp 3000 <3 rodzina bedzie w komplecie btw z perpsektywy czasu posiadania vity oled i slim to jednak slim imo lepszy

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Właśnie zakończyłem aukcje na moją nową vite :banderas: calukie 769zł za model Slim :obama:

Ej no nie mów, że dałeś prawie 8 stów za przycisk do papieru. xD

Opublikowano

przeciez psp miazdzyl i niszczyl na swoje czasy, fakt trafil na zloty okres handheldow niny bo ds to growy raj w porownaniu do 3ds ale z perpektywy czasu przeciez psp dorobilo sie wielu genialnych gierek i to nawet eksluzywnych (seria patapon, locoroco, byl nowy ff tactics

Nowy FF Tactics ;)? Toz to port z psxa i niestety gorzej zoptymalizowany od oryginału

PSP przede wszystkim stało portami z PSXa i biednymi wersjami "dużych" marek Sony

Opublikowano

700zł za vite xDDDDDDDDDDD jeszcze za slima xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no nie wiem kolezko, ja tam na psp mialem duzo gier, ktore nie byly portami z psxa i biednymi wersjami duzych marek sony i wolalem grac na niej niz na ds

Opublikowano

biedne wersje duzych marek sony? najlepszy killzone ever, genialny motorstorm, ghost of sparta gorszy chyba tylko od gow2

do tego jesli dodamy marki nie od sony, ktore wtedy ale byly kojarzone z sony - peace walker miazdzyl az na tyle, ze kojima zrobil jego kontynuacje tylko tajniacko nazwal ja mgs5, crisis core to jeden z ostatnich super fajnali itp

Opublikowano

Kto by słuchał tortex, tylko te pedalstwa od nintendo mu w głowie.

Opublikowano

tyle siana za gorszy model? prowo?
Opublikowano

Co ja tutaj czytam XD, podnieta PGR i Forza Horizon, boty dalej żyją w tamtej generacji, zapomnieli ze juz od jakiegoś czasu jest nowa generacja, wybaczam, grafika mogła was zmylić.:kaz:

Opublikowano

ale wiesz że na tej generacji wyszło już jedno horizon, a kolejne jeszcze lepsze za miesiąc będzie? próbuj dalej, kiedyś ci się uda.

Opublikowano

ale wiesz że na tej generacji wyszło już jedno horizon, a kolejne jeszcze lepsze za miesiąc będzie? próbuj dalej, kiedyś ci się uda.

Ale wiesz ze FH2 według opinii internetu to gorsza cześć od jedynki, fakt, nadchodząca 3ka zapowiada sie wybornie ale to sie okaże dopiero.

Opublikowano

ale juz dawno po dobranocce glutek

Opublikowano

ale juz dawno po dobranocce glutek

To co tu jeszcze robisz.

Boże żebym musiał sie zniżać do takiego poziomu by Ci odpowiadac na jakże cięty post w moim kierunku.

btw. następnym razem Cie zgłoszę za przekręcanie nicku, tak, to Twoje drugie upomnienie.

Edytowane przez spizganygutek

Opublikowano

według opinii internetu :dynia: do(pipi)ałeś. co mnie opinia internetu skoro wszystkie sam ogrywam. bycz pliz.

Opublikowano

według opinii internetu :dynia: do(pipi)ałeś. co mnie opinia internetu skoro wszystkie sam ogrywam. bycz pliz.

to kim Ty jesteś by Twoje zdanie sie liczyło skoro też jesteś jedną z wielu opinii z internetu. A według Ciebie takie opinie nie mają znaczenia.

Ja również grałem w FH i FH2 i również jestem zdania ze FH > FH2, począwszy od Soundtracku który jest gorszy kończąc na monotonii która dość szybko się wkrada do gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.