Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

pochwal sie gamertagiem, sprawdzimy czy grales

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ty - gutek, ale na cholerę cytujesz jak odpowiadasz bezpośrednio pod postem? Nowy czy co?

On top: Opinia internetu :dynia:

Uzupełniając: Colin, wyścigowy freak, trzepiący do Forzy 2 razy dziennie a w niedzielę nawet 3. Wychowany na serii GT, kochający autka prawie tak samo mocno jak swoją matkę, oddał by nerkę albo i dwie za jakieś V10 albo innego GT-R'a.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

z przyzwyczajenia Kyo

Znam Colina, równie mocno jak kocha swoją matkę, tak mocno nienawidzi klapów, ja wychowałem sie na Lotusie z Amigi, spędzałem noce nad każdą częścią GT i FH jest na równi uwielbiana przeze mnie grą razem z Test Drive Unlimited ale staram sie podchodzić troszkę obiektywniej, u Colina widzę niestety że przed za(pipi)istością gry stoi konsola na która dana gra wyszła.

Edytowane przez spizganygutek

Opublikowano

z przyzwyczajenia Kyo

:lapka:

Opublikowano

z przyzwyczajenia Kyo

Znam Colina, równie mocno jak kocha swoją matkę, tak mocno nienawidzi klapów, ja wychowałem sie na Lotusie z Amigi, spędzałem noce nad każdą częścią GT i FH jest na równi uwielbiana przeze mnie grą razem z Test Drive Unlimited ale staram sie podchodzić troszkę obiektywniej, u Colina widzę niestety że przed za(pipi)istością gry stoi konsola na która dana gra wyszła.

No to go nie znasz bo ma akurat mocno wy(pipi)ane na klapów  :xboss:

Opublikowano

gutek, płyniesz dzisiaj srogim rejsem.  jak ty mnie możesz znasz? jpg z dynią.

Lotus na amigę to mój pierwszy racer w życiu, od tego się zaczęło. do fanbojów to mi daleko więc nie (pipi) że przedkładam platformę nad grę. nie moja wina że od dobrych kilku lat m$ daje mi więcej w tym temacie. swego czasu mocno kochałem gt na ps2. 4 na 100%, 3 dwa razy przechodziłem. logo na plastiku nie ma tu nic do rzeczy. nie moja też wina że klapy dostarczają mocno i mam z nich konkret ubaw. niektórzy dla zwierzątek chodzą do zoo, ja dla nich wbijam do cw.

nie no zrobiłeś mi wieczór, całe jutro będzie mnie trzymać. dzięki :xboss:

Opublikowano

no gutek się troche dziś spizgał

Opublikowano

Colin, ale przyznaj że jak obrażajo Forze dostajesz spazmów, tak samo jak Wet Willyemu obrażajo Guilty Geara :Coolface:

Opublikowano

Colin szanuje R* ja szanuje jego.

Opublikowano

Czytam forum od długiego czasu, to wszystko, mogę Ci streścić sporo osób z forum, dla mnie stwarzasz wizerunek osoby która przekłada plastik ponad zabawe, nic na to nie poradzę.

A w aktualnie najlepszą arcadówkę na tej generacji czyli DriveCluba grałeś, w Dirta oesy pokonujesz?, co sądzisz o PCars? Nie powiesz chyba że grasz tylko w wyścigówki ekskluzywne* dla Xboxa

* - ekskluzywne w słowniku posiadacza Xboxa już nie istnieje.

Opublikowano

glutek albo alter albo dzieciak albo z gejonly znowu kogos przywialo, 130 postow a zna uzytkownikow, gamertagiem sie nie pochwali, cw traktuje jak swieta wojne na serio 

Opublikowano

jak ktoś potrafi jakoś sensownie napisać to ograniczam się tylko do wyboru - albo wyplujesz te słowa albo zęby

GG, relikt ale używam, właśnie z Kyo piszę.

kurna, ale żeście postów natrzepali od tego czasu. gutek, jeżeli przez moje posty czujesz nienawiść do innej konsoli to może zacznij czytać przy okazji ruszając wargami jakbyś czytał, może więcej kontekstu załapiesz a i mój wy(pipi)anizm w cw ukazać się powinien. 

a teraz opowiadając na pytanie:

DC się jarałem przed premierą ale później wyszła z tego taka beka że nawet mając PS4 zastanawiałbym się sporo

Dirta nie ogrywam bo na padzie to nie ma większego sensu, za dużo kontr dla gałki a kierownica odpada z przyczyn technicznych

pCars (pipi). shift 3 i nic więcej..... (czekam na isis aż przyjdzie z armią XD wypominać mi niestworzone rzeczy)

a dlaczego nie mam ps4? na co mi kawałek plastiku za spory hajs na którym ograłbym może 2 gry :dunno:

Pawcio, wypalamy sobie R* na (pipi)e jak numer rejestracyjny na krowach?

Edytowane przez Colin

Opublikowano

Nie otwierajcie jezeli nie chcecie miec koszmarow w nocy :Coolface:

CrCFzESXgAAH5Kd.jpg

Opublikowano

glutek albo alter albo dzieciak albo z gejonly znowu kogos przywialo, 130 postow a zna uzytkownikow, gamertagiem sie nie pochwali, cw traktuje jak swieta wojne na serio 

z Tobą Ficuś rozmawiać nie będę, cw święta wojna? XD 

Opublikowano

glutek ale czemu, stresc mnie, nakresl moj profil psychologiczny, przeciez gramy w tej samej druzynie

jak ty mozesz tu dlugo siedziec i wszystkich znasz jak konto masz pare miesiecy a by czytac CW trzeba byc zalogowanym :P

ps. glutek dalej nie chwali sie gamertagiem i profilem psn

Opublikowano

Ficuś, CW jest na całym forum, mało to razy moderacja przenosiła posty do CW z tematów poświęconych grom?

W sumie to czytając same statusy można odczytać wszystko :-)

Co ja Ci moge powiedziec, kochasz Vite, gardzisz Xboxem, ale zarazem często się przymilasz do botów stając jakby po ich stronie trzymając ich słowo udając osobę obiektywną, Twoją ulubioną grą na Vite jest Killzone (jak dobrze pamiętam), dużo zachwytów ślesz w stronę w DriveCluba zarazem kompletnie nie zgadzając się z decyzją Sony o zamknięciu studia które to DriveCluba zrobiło, brałeś czynny udział i niosłeś pomoc w turnieju forumkowym DriveCluba, lubisz japońskie guwno i nic wiecej mi do glowy nie przychodzi na chwile obecna.

Opublikowano

To pewnie ten co miał wyimaginowanego Xbona

Opublikowano

Nie otwierajcie jezeli nie chcecie miec koszmarow w nocy :Coolface:

CrCFzESXgAAH5Kd.jpg

Jak zrobic brzydsza konsole od ps4 slim? Wziac drugiego slima i skleic je razem.

Opublikowano

Już wiem czyj to alter :dynia:

Opublikowano

do mnie to jakis spadochroniarz z innego forum, obstawiam gameonly

do tego dalej sie wstydzi swoich profili

Opublikowano

ale w sensie sprawdzone po ip or what?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.