Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

@kyo

<popcorn gif>

@bansai

Teraz tylko czekac na ps5 jak dodadza jeszcze jedna warstewe z gory i ilosc terafankow bedzie mozna poznac jak po ilosci slojow w drzewie  :Coolface:

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Obstawiam ze gutek jezdzi BMW i jest gruby.

Dobrze gutek?

Opublikowano

Dokładnie.

Czaicie?

D O K Ł A D N I E :D

Opublikowano

Jest gruby ale nie jeździ BMW

Dokładnie.

Czaicie?

D O K Ł A D N I E :D

nie zaczajo

Opublikowano

No siema expart xD

Opublikowano

No siema!

wybiera się ktoś na WGW? bede miał hotel na 2 noce w Wawie to można zrobić impre, pewnie dostanę zaraz bana to zapraszam chętnych na PSN.

ale jak to mówi biblia, każdy potrzebuje drugiej szansy :-)

Opublikowano

hahahahaha czyli jednak mialem racje spadochroniarz nie wytrzymal :D :D :D :D pan obiektywny xDDDD

ale od razu bylo widac ze nieogar - nie do podrobienia jestes expert 

Opublikowano

No siema!

wybiera się ktoś na WGW? bede miał hotel na 2 noce w Wawie to można zrobić impre, pewnie dostanę zaraz bana to zapraszam chętnych na PSN.

To no ale nie w ten sposób drugiej szansy, nie tak się na tym forum robi. Trzeba było się odezwać na PSN albo za pośrednictwem kogoś z pytaniem czy można na legalu wrócić z głównym kontem a nie trzepać altery jeden za drugim. Imo nie było by problemu. A tak? Papa  :whistling:

Opublikowano

Strasznie nudno na banicji, a czytałem w CW ze CW schodzi na psy, nawet były głosy odbanowania mnie, pomyslalem, ile czasu zejdzie wam na odgadniecie mnie :-)

No siema!

To no ale nie w ten sposób drugiej szansy, nie tak się na tym forum robi. Trzeba było się odezwać na PSN albo za pośrednictwem kogoś z pytaniem czy można na legalu wrócić z głównym kontem a nie trzepać altery jeden za drugim. Imo nie było by problemu. A tak? Papa  :whistling:

Pytałem parę razy, nawet Hum się za mna stawiał, a na maile "do administracji" nie było odpowiedzi, co więc miałem innego zrobić :(

Edytowane przez spizganygutek

Opublikowano

Pierwsze słyszę :lapka:

Wracając do dyskusji - Xbox (pipi) :D ale dla forzy kupię sexkonik.gif

trzeba było nie wchodzić w dyskusję z adminem to byś miał święty spokój :)

Opublikowano

Maili do administracji wyslałem z 5, a Hum-a też mozecie zapytać ze się za mną stawiał, przecież umyślnie podjąłem dyskusję z Adminem, wiedziałem że tak się skończy, znudziło mi się tylko czytanie forumka bez beki jaką tu się odwlalało :-), rok zleciał od banicji, zalogowałem sie nawet ostatnio ponownie na eX4cTa ale ban dalej wisiał, dlatego jestem tu i pisze w takiej formie a nie innej :-)

Edytowane przez spizganygutek

Opublikowano

Expert a on nie był kiedyś xbotem broniącym xboxa. Teraz klap. Rozdwojenie jaźni i schizofrenia jak nic:)

Opublikowano

ale z tym ze z gierek na vite najbardziej kocham killzone'a to sie nie zachowales najlepiej

Opublikowano

ps4 neostrada wygląda jeszcze gorzej od slima, można? Można.

Chyba faktycznie bida u nich z kasą i pani Zosia od sprzątania podczas przerwy narysowała projekt i poszło dalej xD

Opublikowano

ja się długo nabierałem, w sensie długo pisałeś bardziej ogarnięty niż Expert :kaz:

Opublikowano

Expert a on nie był kiedyś xbotem broniącym xboxa. Teraz klap. Rozdwojenie jaźni i schizofrenia jak nic:)

żona Cie za mocno tłucze i to chyba Ty masz rozdwojenie jaźni.

tylko PlayStation przez duże P i duze S.

ja się długo nabierałem, w sensie długo pisałeś bardziej ogarnięty niż Expert :kaz:

musiałem stwarzać pozory

Opublikowano

przecież zawsze go wychwalasz w niebiosa? popraw mnie

bo mam w multi przegrane 100h i zawsze gadalem ze w multi to przyjemna gierka 

Opublikowano

Dirta nie ogrywam bo na padzie to nie ma większego sensu, za dużo kontr dla gałki a kierownica odpada z przyczyn technicznych

pCars (pipi). shift 3 i nic więcej..... (czekam na isis aż przyjdzie z armią XD wypominać mi niestworzone rzeczy)

a dlaczego nie mam ps4? na co mi kawałek plastiku za spory hajs na którym ograłbym może 2 gry :dunno:

Sporo osob gra w Dirta na padzie, niektorzy nawet calaki zrobili, wiec kontry raczej nie przeszkadzaja.

O PC nawet nie chce mi sie dyskutowac - mam wrazenie, ze dla Ciebie wszystko co nie ma Forza w nazwie przypomina NFS'a. Takie czasy, ze nawet indyki z Kick Startera bija swoimi symulacjami takie studia jak Turn10 na glowe. Jasne - moze jakbym gral w PC na Onie w gorszej rozdzielczosci, spadkami animacji do 30 fpsow i sekundowymi freezami, z ktorymi pol roku walczyli to moze tez bym hejtowal - zwlaszcza, jakbym spedzil milion godzin wbijajac calaka xDDDDD

Co do kawalka plastiku - kwestia portfela -  jak jestes fanem gier i stac Cie na hobby, to kupisz ta konsole chocby dla jednej gry - dla mnie np. taka Ske to mogliby spokojnie z 300GB dyskiem sprzedawac...

Na (pipi) wiekszy na te 3 gry na krzyz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

o, jest i isis. ile razy mam ci pisać że ta sama ekipa zrobiła tę samą s(pipi)inę? ci sami ludzie, ten sam silnik, tylko hajs z żebry bo nawet EA się wypięło. gdyby zamiast pCars serio nazwali to Shift 3 to ludzie nawet by nie zauważyli :P skoro już wybuliłem $ na premierę to ograłem bo nie lubię marnotrawstwa.

a kasę wolę władować w inne przyjemności niż kawałek ciepłego plastiku.

panda, przyznaj się, tęskniłeś? aha, Hum do mnie pisał w twojej sprawie. nie przekazał ci żebyś przestał mu dupę zawracać bo i tak byś nic nie wskórał?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.