Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

xDDDDDD

Zabrzmiales jak Czarek ciagle sapiacy ze nigdy nie bedzie "plywal w blacharskim szambie".

Przeciez dac takiemu Czarkowi Peceta za 6 kola w prezencie, z jego rakami na Ultra to jutro xboxa w worek od smieci spakuje.

Ja tez lubie wydawac na inne przyjemnosci, ale granie to hobby, ktore towarzyszy mi cale zycie!

Gdyby czlowiek dysponowal czasem, nie mial innych zobowiazan pod telewizorem lezalyby wszytkie konsole, z takim pecetem zawieszonym przy scianie 

giphy.gif

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

expert jak liże dupe, jeszcze ostanie wycie że zrobi imprezę zanim dostanie strzała, console wars to serio dla niektórych całe życie   :kaz:

Opublikowano

No pewnie że tęskniłem, zawsze powtarzałem że to forum jest najlepsze w necie.

Owszem przekazał że jesteś uparty, nic Ci nie poradze że dla Ciebie internet sirius biznes, bo żadnego z ostrzeżeń nie dostałem z jakiegoś konkretnie poważnego powodu, za duże gify? to nawet internet MaZZeo ogarnia już cięższe Gify niż te regulaminowe.

I wracając do dyskusji Shift i pCars łączy tyle co PGR i DriveCluba

expert jak liże dupe, jeszcze ostanie wycie że zrobi imprezę zanim dostanie strzała, console wars to serio dla niektórych całe życie   :kaz:

dlatego tu tyle siedzisz?

Edytowane przez spizganygutek

Opublikowano

oj izi izi :dog: przypał jesteś ale lubię cię. no i cartman w avku dużo robi. słyszałem że mamy buraki ujeżdżać w H2? 

pandzior, trzeba było nie trzepać alterów jak sony remasterów to byś wrócił w ramach programu amnestia+ a tam to chyba z 10 ubiliśmy, w sensie jednego dnia. jak tam koledzy na go, lemus iras juras lamus?

idę wysuszyć się po prysznicu i wracam do was...

Opublikowano

Nie zadaje się z nimi, powalone forum, próbowałem złapać jakiś tam kontakt, ale tamto forum umarło, jedyną osobą na forum jest taki nasz Daddy(czyli gość żyjący w innym świecie) którego nikt nie chce zbanować bo nikt by już tam nic nie pisał.

Opublikowano

^^ no kupilem ta technologiczna s(pipi)ine po raz drugi - co zrobic jak buraki to chyba najlepsza scigalek w jaka gralem   :sir:

Opublikowano

expert zaraz cie tu moze nie byc a juz palisz mosty z nowymi/starymi kolegami z gejonly, co ci pozniej pozostanie? pssite, nikogoforum?

Opublikowano

Jakie palenie mostów jak ja tam wcale nie pisałem i z nikim się nie zadawałem, a ostatni post tam napisałem w tamtym roku, pssite to poziom poniżej gimbów.

Opublikowano

^^ no kupilem ta technologiczna s(pipi)ine po raz drugi - co zrobic jak buraki to chyba najlepsza scigalek w jaka gralem   :sir:

Mieć PC z Athlonem z 2009 i być jedyną osobą na świecie której perfekcyjnie działają porty KI, QB czy TR i ponownie kupić XO  na 2-3mc przed premierą Godrizona3   :niedobrze:

expert na kolanach z pełnymi ustami, pogonili go nawet z gameonly xD

Opublikowano

izi, pragnę przypomnieć że w trylogii south parka gdzie był miks czarnego piątku, gry o tron i cw to cartman walczył dla m$ :reggie: to kiedy stukanie w zderzaki w horizon?

Opublikowano

Mieć PC z Athlonem z 2009 i być jedyną osobą na świecie której perfekcyjnie działają porty KI, QB czy TR i ponownie kupić XO  na 2-3mc przed premierą Godrizona3   :niedobrze:

expert na kolanach z pełnymi ustami, pogonili go nawet z gameonly xD

stare info, ale z 1 masz racje nawet na tym Athlonie z 2009r wszystkie gry ktore wymieniles dzialaly LEPIEJ NIZ na XO. Beka co!

A przy okazji przypomniales mi ciagle pieprzenie zielonych o sklepiku Windows 10 xD

Serio - myslalem, ze cos sie na Xie zmienilo, skoro ciagle sie do tego przypierdalali - ale gdy juz czlowiek kupil Xa, to nagle sie okazuje, ze na Xie jedynie co dziala to wyszukiwarka:

Problem ze sklepikiem mają chyba tylko osoby, które nie widzą co chcą kupić ;) Jak chcę kupić jakąś grę to od razu wbijam w wyszukiwarkę, 3-4 pierwsze litery tutułu i kupuję. Tyle całej filozofii.

Ja (pipi)e - czlowiek wchodzi w sklep i ma wraznie ze jest tam 5 produktow na krzyz - ani informacji o promocjach, ani segregacji po dacie wydania, cenie, zadnej mozliwosci sortowania - NIC, do tego wszystko sie przycina co 5 sec. Wyszukiwarka tez dobrze dziala jak wpiszemy dana fraze raz, nie daj boze przyjdzie nam do glowy sprawdzic jeszcze jakis tytul  i znowu 3 sec trzeba odczekac, zanim procesor zatrybi ze chcemy cos wyszukac xD

I wy macie czelnosc pisac cos o Windowsie 10 ?

A - no i przepraszam Daddy, ze kupilem sobie konsole, by pograc w Horizon 2 i Halo 5, ktorych nie ma na kompie, przy okazji dajac ponownie zarobic Twojej ukochanej firmie, ktora od dluzszego czasu slabo radzi sobie na naszym rynku.

izi, pragnę przypomnieć że w trylogii south parka gdzie był miks czarnego piątki, gry o tron i cw to cartman walczył dla m$ :reggie: to kiedy stukanie w zderzaki w horizon?

xD

No ja w Horizon gram teraz regularnie, moze wpadnie w koncu calak - dzisiaj jezdzilem z moim przyjacielem Bluberem, wczesniej zaliczalem zadania zielonym porshe z namalowanym kermitem.

0_0_productGfx_832c2ad38c96ec17407952f31

Edytowane przez easye

Opublikowano

gram zazwyczaj popołudniem/wieczorem więc jakby co to :ogor: i można coś w stadzie pośmigać. playground albo wycieczki.

Opublikowano

ja pierdole, chłop przez tygodnie pizgał na gejonly na kyo i colina i wyzywał ich od daunów a wy się zastanawiacie czy zbanować mu altera.

ogarnicjie się i wyrwijcie chwasta.

Opublikowano

easye zmieniłeś gamertag czy mnie ze znajomych wyrzuciłeś na xbox live?  Bo zauważyłem że znowu grasz na xbox one ale jakoś mi nie wyskakujesz w znajomych.

Opublikowano

xDDDDDD

Zabrzmiales jak Czarek ciagle sapiacy ze nigdy nie bedzie "plywal w blacharskim szambie".

Przeciez dac takiemu Czarkowi Peceta za 6 kola w prezencie, z jego rakami na Ultra to jutro xboxa w worek od smieci spakujegiphy.gif

Żeby bodaj najwiekszemu nienawistnikowi na tym forum wszystkiego co z blacharstwem związane insynuować, ze zakupiłby blachę do grania to trzeba być doprawdy bezczelnym gnojkiem :taknieco:  ISIS,wielokrotnie dowiodłeś,że jestes naprawde doskonałym "szukaczem" tego co ktoś kiedyś napisał na tym forum. Może znajdziesz z łaski swojej moją wypowiedź sprzed kilku miesięcy,ze nawet gdybym trafił megakumulację w totka to bym blachy nie kupił? Jeśli nie dasz rady to służę pomocą...A jeśli nie dasz rady to znajdź choć jeden mój post przychylny blasze. Dasz radę?

Opublikowano

No bluber chyba pisal ze pousuwal zeby potem gadac ze nikt nie gra w multi ze znajomych.

Opublikowano

Co sie tutaj wlasnie odjaniepawlilo xD

Opublikowano

jakie te klapy glupie xdddddd

Opublikowano

Ale przeciez pisal do huma zeby go odbanowali ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

Kolejny klap co udaje, że zna lepiej gierki z Xboksa niż ludzie co je ograli 10x i do tego spadochroniarz. Co te oglądanie gierek na jutubie robi z ludźmi :P

Opublikowano

fuck...expert miał zrobić dwudniową imprezę w hotelu, dziwki, koks, whisky i plejsztejszon   :(

Opublikowano

a wyszlo by jak zwykle czyli hum, oranzada helena i goplana

Opublikowano

ty ale udawanie trochę bardziej ogarniętego niż był nawet mu wychodziło przez chwile 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.