Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Zielone szambo z braku gier zaczęło usuwać się nawzajem z listy e-stulejarskiej bo nie wiedzą już kogo mają obwiniac za ten lineup, który jest jednym wielkim remasterem. Xbąkowcy z pełnymi ustami już zaczynają zbierać pieniądze na Neo i vr bo na tym dekoderze to tylko można gry z youtuba ogladac.

Scorpio złożone z dwóch dekoderów dalej będzie gonić własny ogon i kopać się w czoło na fullhd gdzie Neo już będzie odpalalo gierki 4k natywnie.

Xbakowcom pozostaje przerzucić się na steama i big picture I zmienić modlitwy na # pcmasterrace

Jak można wierzyć w te kłamstwa spencera od tylu lat? I grac na hantlach zamiast prawowitym dualshocku? Tyle artykulów yetiego nic dla was nie znaczy?

napisane z telefonu sony, na forum o Sony, Sony sony, tylko sony.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

a ten kto? kidnapa? amsterdam?

Opublikowano

Poziom zdaunienia wlasnie wzrosl, a bylo tak pieknie po wczorajszej akcji zbanowania spadochroniarza :/

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

a ten kto? kidnapa? amsterdam?

Amsterdam jest pewnie zajęty transcendowaniem benisa w plastikowego przyjaciela.

Opublikowano

:pawel:  :pawel:  ależ to jest wiotkie  :pawel:  :pawel:

Opublikowano

:obama:

vs

Screen-Shot-2015-12-07-at-7.06.49-PM.png

:dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

easye zmieniłeś gamertag czy mnie ze znajomych wyrzuciłeś na xbox live?  Bo zauważyłem że znowu grasz na xbox one ale jakoś mi nie wyskakujesz w znajomych.

A nie myla Ci sie listy z PSN, czy Steam, bo akurat majac 80 osob na Xbox Live nigdy jej nie czyscilem. Moze w takim razie sam usunales ? ^^
Opublikowano

900p jak zwierzęta xDDDDDD

blanti coś wspomnial o usuwaniu klapów jakiś czas temu więc może to to :yao:

Opublikowano

>stalkowanie forum gdzie wszyscy maja z ciebie beke od zawsze na zawsze

>posiadanie konsoli bez gier i bycie ru.chanym na każdym kroku remasterami

niezly syndrom sztokholmski maja te klapy

Opublikowano

easye nigdy nikogo nie usuwałem. mam listę nie zmienioną od początku i tylko dodawałem nowych. Mam nawet kolesia z którym grałem w 2008 roku coopa a od 5 lat nie było go online na xbox live.

Opublikowano

no to ja przewaznie takie osoby usuwam, a pozniej znowu dodaje jak wroca - nie wiem o co dyskusja. Sam jak sprzedalem pierwszy raz One napisalem do wszystkich ze przechodze na PS4 i nie wiem czy w ogole wroce, by ludzie sobie ducha z listy usuneli. No ja nie lubie przewijac 200osobowych list, by znajomego do wspolnego grania zaprosic. Jasne - mam paru znajomych, z ktorymi gram od lat, ktorzy zawsze sa na liscie, nawet jak ich 3 lata nie ma, ale przeciez nie bede trzymal randomow, z ktorymi zagralem raz 10 lat temu i albo nie maja plusa, albo loguja sie raz do roku, albo graja w gry ktorych nawet nie mam. Niektórzy tutaj te FriendListy chyba jak real life znajomych traktuja. Nie mamy siebie na liscie, a bedziemy ze soba w cos grac - wysylam zapro.

Edytowane przez easye

Opublikowano

a wyszlo by jak zwykle czyli hum, oranzada helena i goplana

Ale Helenę to Ty szanuj Kermit ;) Cudze chwalicie, a swego nie znacie :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

helena do umycia dupy sie nie nadaje nawet

Opublikowano

helena winogronowa :fsg: 

Opublikowano

Chociaż nie kupiłem vity slim za 750zł :kaz:

Opublikowano

helena winogronowa polskim mountain dew a flipsy doritosami :0

Opublikowano

helena (pipi)ie watrobe gorzej niz 30 lat picia

Opublikowano

GT sport przerzucone na 2017 XD

Opublikowano

cholera, a tak czekalem...

Opublikowano

sony uznało ze w tym roku jest zbyt dużo CRASHERÓW na ps4 i nie ma sensu rozpraszać klientów flagowymi wyścigami gdy w planie jest wydanie plastikowego hełmu z kopaniem piłki robotami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.