Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

juz po wplacie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wpłamy huma, tak jest.

A tak w ogole to gdzie on jest? Uschnal juz calkowicie czy jak?

Opublikowano

Wpłata na konto exparta już była, impra w hotelu na dwóch, mam nadzieję tylko że się zabezpiecza.

Opublikowano

Jeśli GT autosport będzie kalką poprzednich odsłon, to polyPONY może się przeprowadzać do Konami i robić kolejny spin off - Metal Gear Turismo : BOX's race

Opublikowano

Jeśli GT autosport będzie kalką poprzednich odsłon, to polyPONY może się przeprowadzać do Konami i robić kolejny spin off - Metal Gear Turismo : BOX's race

Po Sport przyjdzie kolej na GT Survive

Opublikowano

ja obstawiam gre rytmiczno-muzyczna gran turismo dancing with the stars

Opublikowano

ja obstawiam gre rytmiczno-muzyczna gran turismo dancing with the stars

Może w końcu by był jakiś powiew świeżości dal tej serii i model zniszczeń kończyn :kaz:

Opublikowano

lol a easye pisał, że project cars ładniejsze od forzy :yao:

Opublikowano

lol a easye pisał, że project cars ładniejsze od forzy  :yao:

isis gonna isis, nie zdziwiłbym się jakby też napisał, że ma lepszy frejmrejt xD 

PS. Serio jesteś zdziwiony ? ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

lol a easye pisał, że project cars ładniejsze od forzy :yao:

Forza moze jest ladniejsza na pc, ale na xboxie wyglada slabo. Horror i meczarnia grac jak zwierze na tym xboxie. Najlepsze jest to, ze wszystkie exy mozna ograc na pececie jak baron. 

Project-CARS-vs-Forza-6-672x372.jpg

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Isis różne rzeczy pisze.

Opublikowano

"Console Graphics Comparisone" 

Ja rozumiem być zyebanym trollem ale czy trzeba być przy tym tak żałosnym. Weź idź Mroku przygarnij jakiegoś muslima.

Opublikowano

Ins wiem, że pisze różne rzeczy zazwyczaj przekręca i wyolbrzymia, ale serio żeby porównywać autentycznie brzydkie Project Cars do FM6 to nie wiem. Jedyna rzecz która jest lepsza w PC to efekt deszczu oraz wydaje mi się, że modele aut ale to chyba raczej zasługa doboru palety kolorów, która powoduje, że auta w PC wygladają reliastyczniej.

Opublikowano

lol a easye pisał, że project cars ładniejsze od forzy  :yao:

isis gonna isis, nie zdziwiłbym się jakby też napisał, że ma lepszy frejmrejt xD 

Już jakiś czas temu widział 60 fps na filmikach z FH3 nagranych w 30 fps, więc bym się nie zdziwił jakby mu PC na PS4 chodziło w 120 fps ;)

Opublikowano

ahaha no faktycznie pamiętam jak bulwersa złapał jak mu się to wypomniało 

Opublikowano

Nic tego nie przebije. Knur  :xboss: zbawiciel 

oculus-xbox.0.gif

Opublikowano

Ins wiem, że pisze różne rzeczy zazwyczaj przekręca i wyolbrzymia, ale serio żeby porównywać autentycznie brzydkie Project Cars do FM6 to nie wiem. Jedyna rzecz która jest lepsza w PC to efekt deszczu oraz wydaje mi się, że modele aut ale to chyba raczej zasługa doboru palety kolorów, która powoduje, że auta w PC wygladają reliastyczniej.

Zarówno modele aut jak i efekt deszczu w FM6 też są lepsze, ale to już są detale, które na YT średnio się porównuje, bo kompresja wszystko zjada.

Opublikowano

Jedyna rzecz która jest lepsza w PC to efekt deszczu oraz wydaje mi się, że modele aut ale to chyba raczej zasługa doboru palety kolorów, która powoduje, że auta w PC wygladają reliastyczniej.

No efekt deszczu, ogolnie efekty pogodowe, swiatlo, zmiany pory dnia, trasy, samochody, 48 auta w 1 wyscigu, a poza tym rzeczywiscie Forza lepsza...  :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pod wzgledem graficznym DC i PC zjada forze. Juz czwarta forza wychodzi na xbonka a nadal wyglada jak z poprzedniej generacji forza 4 na sterydach. Wrzuca pare nowych aut i tras a reszta, to kopiuj i wklej z poprzednich odslon. 

Tasiemiec. 

Opublikowano

(moze w kiedys w Forza 10)

Zarówno modele aut jak i efekt deszczu w FM6 też są lepsze, ale to już są detale, które na YT średnio się porównuje, bo kompresja wszystko zjada.

tumblr_o187hiEcT71v5gipbo1_500.gif

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jedyna rzecz która jest lepsza w PC to efekt deszczu oraz wydaje mi się, że modele aut ale to chyba raczej zasługa doboru palety kolorów, która powoduje, że auta w PC wygladają reliastyczniej.

No efekt deszczu, ogolnie efekty pogodowe, swiatlo, zmiany pory dnia, trasy, samochody, 48 auta w 1 wyscigu, a poza tym rzeczywiscie Forza lepsza...  :dynia:

Kłócić się nie będę bo oceniam tylko to co widziałem na YT bo ani w Asseto ani PC nie grałem.

Opublikowano

primo, jak można wrzucać porównanie asseto corsy która na konsolach wygląda jak g*wno rozmazane

secundo, nie ma to jak porównywać gre, która nie miała jeszcze premiery xD 

Już chyba wolałem jak w CW była pustynia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.