Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Kłócić sie o ścigałki... XD

Może jeszcze zaraz znowu wejdzie temat kolejnego rodzaju gier, w które nikt nie gra i będzie halo o Killer Insticts i który pad ma gorszego krzyżaka XD

Jezuu gdyby nie ten Nioh i Person to juz bym łana brał i grał jak człowiek na najlepszym padzie, a bedzie trzeba jak robactwo dotykać tego syfu sprzed ćwierć wiecza, kumacie to?

Zero rozwoju w kwestii pada przez 4 generacje, yebana kpina

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

primo, jak można wrzucać porównanie asseto corsy która na konsolach wygląda jak g*wno rozmazane

secundo, nie ma to jak porównywać gre, która nie miała jeszcze premiery xD 

Już chyba wolałem jak w CW była pustynia

przecież wszystkie te gry miały premiere

Opublikowano

Aseto juz mialo premiere, dwa praktycznie zaden zielony nie gral w PC, bo gra na Xie przez 8m dzialala jak (pipi) (o ile nadal nie dziala), wiec jak maja porownanie do scigalki w 720p w 30 fpsach i z sekundowymi freezami, to nie dziwne, ze tylko FORZA.

wersja z PS4 bezposrednio po sharu - w 720p

Edytowane przez easye

Opublikowano

Na tym filmiku PC wyglada najlepiej moim zdaniem, najmniej aliasingu (szczegolnie u gory auta) oraz drzewa w tle wygladaja jak drzewa, a nie 2d kartony. Forza lepsze oswietlenie, ale to by bylo na tyle, niektore barierki w tle czy antena na dachu auta wygladaja jakby plywaly przez brak AA.

AC wyglada zdecydowanie najgorzej.

Bardziej bylbym ciekaw jak z frame-ratem, wtedy moglbym ocenic ktora wersja jest najlepsza biorac pod uwage potrzebne kompromisy zeby bylo beton 60.

Opublikowano

Nie zapominajmy, ze tylko jedna gra wyszla z pod reki ogromnej korporacji, ktora wyscigi tworzy od lat, pozostale 2 tytuly to gierki z kickstartera xD

Opublikowano

Oho, patrzcie jak zaraz isis napisze, że na PS4 PC wcale dropów do 40 fps nie miało + tearing w bonusie.

Niesamowity facet :reggie: 

Opublikowano

mialo do 1 patcha, na Xie pol roku freezy 1 sec sie zdarzaly, gra byla tak niegrywalna, ze boty w CW plakaly ze przez partactwo tworcow jej NIGDY NIE KUPIA!  - a przeciez chodzila w standardowej rozdzialce korkiego xDDDD. Na PS4 te male dropy przy 48 autach, zmiennych warunkach pogodowych i porze dnia, gdzie zaczynamy o swicie, jedziemy w gestym deszczu, by konczyc wyscig w mgle, w ktorej nie widac nawet zderzakow przeciwnikow przy zachodzacym sloncu mozna bylo przymknac oko - kto wie, moze gdyby nie gierki z Kickstartera na konsolach, nadal bysmy w Forze jezdzili przy slonciu w zenicie xDDD

No ale kto stoi w miejscu, ten stoi w miejscu...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale i o co ta kłótnia? i tak najładniejsze grant turismo xD

Opublikowano

Oho, patrzcie jak zaraz isis napisze, że na PS4 PC wcale dropów do 40 fps nie miało + tearing w bonusie.

mialo do 1 patcha, 

Mówisz o tym pierwszy patchu czy były jeszcze jakieś inne pierwsze patche do PC na PS4? 

:dynia:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

male dropy do 40 XDDD

Opublikowano

O (pipi) jaki deszcz! Juz zapomnialem jak tam nic nie bylo widac ! Gram od premiery i ta waska trasa zawsze miala problem, zwlaszca jak ustawiles 30 aut... no ale nie da sie ukryc - 

Zarówno modele aut jak i efekt deszczu w FM6 też są lepsze.

ezgif.com-crop2r5shc.gif

xDDDDDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

male dropy do 40 XDDD

Spoko. Isis widział 60 fps i brak tearingu po tym konkretnym patchu na PS4 jak widać  :reggie:

Opublikowano

ale wiesz,ze jakbys ustawil tyle aut na tej trasie, ile maksymalnie jezdzi w Forza 6 to juz takich dropow nie ma ?

Opublikowano

Mało mnie obchodzi czy są czy nie ma, czy jest 5 aut czy 55. Beka jest bo kolejny raz zrobiłeś z siebie błazna pisząc bzdury. A teraz kręcisz się jak Jeti przy zakładzie :P

Opublikowano

"lepszy efekt deszczu" i samochody namalowane w Paincie xDDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale wiesz,ze jakbys ustawil tyle aut na tej trasie, ile maksymalnie jezdzi w Forza 6 to juz takich dropow nie ma ?

A wiesz jakbyś skoczył z okna to byśmy nie musieli czytać już twoich wypocin? Serio, fajnie by było.

Opublikowano

ej jak tam, widzimy te 60 klatek w filmikach z FH3 ? xD

Opublikowano

Deszcz w Forzy 6 jest tylko na kilku wybranych trasach, nie zawsze jest to kombinacja noc + deszcz, a w dodatku warunki pogodowe nie zmieniaja sie dynamicznie. Pod tym wzgledem Project Cars >>>> Forza 6

Opublikowano

ej jak tam, widzimy te 60 klatek w filmikach z FH3 ? xD

No Ciebie nie przebije - w koncu na telewizorach z wiekszym lagiem o 15mls (0,015 sekundy!!!) podczas gry da sie grac juz tylko w walking simulatory xD.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No jak nie widzisz różnicy między 30 a 60 fps to nie dziwie się, że to dla ciebie taki kosmos. Pewnie grasz z "motion flow" czy innymi ulepszaczami tak jak niektóry klapy z tego forum iksde

PS. Skąd wziąłeś 15ms  ? Różnica 21ms, a 39ms laga nie wynosi 15.

Wszystko zależy kto na jakim lagu grał wcześniej. Ja na plazmie grałem z 23ms i teraz na Samsungu mam 21 i jest elegancko. Natomiast gdy odpalam tryb PC mam 39ms i dla mnie jest tragedia
trzeba byc niezlym terminatorem by odczuwac roznice laga wartosci 0,015 sec podczas gry.

A nawet jak się przyczepisz, że to minimalny błąd to i tak serio, żal mi Ciebie. W sumie grasz na plejstejszyn więc input lag faktycznie nie musi mieć dla Ciebie znaczenia iksde

Edytowane przez Ins

Opublikowano

xD - zebys Ty chociaz jeszcze w cos dobrze gral ^^

Nie przeszkadza Ci lag pada na Onie - w koncu to jedyna konsola, gdzie podlaczajac ja nawet po kablu nada dziala w trybie BEZPRZEWODOWYM.

Grac z lagiem na padzie - jak zwierze!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przecie ty ze mną w nic nie grałeś lamo xD Skąd możesz wiedzieć jak gram. Nie zmieniaj tematu lamusku ^^ 

Lag pada w Onie to normalna rzecz? Czemu internety nie trąbią na ten temat ? Jedynie z tego co grałem to RoTR ma z tym problem, ale może ty o czymś wiesz ? Oświeć nas !!!

PS. Możesz wytłymaczyć jaśniej swoje biadolenie ? Co masz na myśli, że pad na kablu działa bezprzewodowo ? 

PS2. EDIT:

No ale isis, ile to jest 39 odjąć 21 ? xDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No ze to co napisalem - dziala caly czas w trybie bezprzewodowym - z kumplem nawet Elite Controler sprawdzalismy.

(pipi) chlopy z PDT graly na telewizorach z 80mls lagami, do tego dochodza lagi online, wyswietlanie obrazu przez sprzet a ten z 0,015 sec robi mature xD

Opublikowano

XD

Pad Xone podłączony na kablu przesyła sygnał po kablu, a nie bezprzewodowo. Pad Xone nie ma żadnego laga.

Czy ty isis znasz się na czymkolwiek o czym piszesz? XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.