Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ale co mnie mnie nieogary co grają na telewizorach z takim input lagiem ? Dla mnie jest to irytujące grać powyżej 30/40 ms. Jestem przyzwyczajony do leszych standardów. Czegoś nie rozumiesz ? Czy odkąd stałeś się klapem mózg Ci zwolnił o 0.015 sec ?

@Don

Isis i znanie się na czymkolwiek o czym pisze tutaj xD Cały czas czekam na tą "whujjj olbrzymią" listę gierek w 720p xD

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No ja nie wiem czy jestem w stanie zauwazyc taka roznice na telwizorach - fakt !

a co do tych gier w 720p - nawet w ostatnich miesiacach ile ich doszlo - NFS, Quantum Fucking Break, Mirrors Edge z 3 kolorami na krzyz, Tytanfall 2, Star Warsy, BF 1, Doom w jakiejs dziwnej rozdzialce, musze zobaczyc nowego PESa koniecznie ! xD

No beka - co miesiac jakies gry z rozdzialka z 360tki.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak jest z tym lagiem panie ekspert, bo nie wiem czy mam do Spencera dzwonić?

Opublikowano

Ty nie jesteś w wstanie zauważyć różnicy między 30 a 60 fps. Udowodniłeś to xD

Gierki EA w 720p na X1 ? Jezusie jak to możliwe xD Doom też nie jest zbyt dobrym przykładem. Nie dość, że z tego co pamiętam srałeś się o 720p i ledwo co 30 klatek, to teraz w ramach obrony wymieniasz gierki, które chodzą w ledwo co 900p na PS4 i w dodatku w 60 klatkach na obu konsolach. Isis, jestes mistrz xD Niech ktoś poszuka cytatów z tej jego kompromitacji, mnie szkoda czasu na taką pipkę ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ale dupa peka - gralismy ziomus z Bartizem na 360tce, nia pamietasz ? nawet z zerowym input lagiem bylbys nadal daunem w te giereczki.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ej ch,uj w wasze przepychanki - czajcie bombe, Last Guardiana nie będzie na TGS za 2 tygodnie czyżby obsuwa? 

ale bym skiskł

Opublikowano

No jakby mieli pokazywać znowu to samo demko to w sumie nie widzę sensu. 

Opublikowano

Ej nie czekaj bluberciu :) Z Bartizem grałem i to nie jeden raz, ale Ciebie nie pamiętam w ogóle, twój skill pewnie wymazał mi pamięć. A może pochwalisz się tytułami w jakie graliśmy ? Z chęcią sprawdzę sobie przypomnę, a jakbyś jakieś wyzwanie rzucił (tylko nie w gierkach EA lamusie) to podejmę rękawicę. 

Nadal nie wiem ile to jest 39-21 i nie znam listy gierek w 720p i ledwo co 30fps.

PS. Szukaj dobrze, bo w to co gram czyli:

Halo

Gearsy

TloU

Rocket League

Tekken

Soul Calibur

Dead or Alive

Destiny (tak wiem, bleah)

Virtua Fighter

Nie masz żadnych szans. Czekam na propozycje zagrania w NFS, Bagerfilda i Project Cars xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

:dynia:
No Twoje tez mnie nie porywaly.
Okej - 0,015 sec nie zauwazalne, ale juz OSIEMNASTO tysieczne sekundy grac sie nie da!
A pozniej chlop odapal fpsa w lapie z bezprzewodowym padem i "dedykowanymi serwerami" tylko w Lodzi majac 120 mls opoznienia wynikajace z samego online.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli jednak pisssda. 

O co Ci chodzi drogi, świeży klapeczku ? Znowu coś biadolisz o bezrpzewodowych padach O_o Konkrety proszę, a nie teksty dla ludzi, którzy grają z "motion flow" w drajwsrake.

PS. Żebyś się nie osrał czasem w odpowiedzi. Tak, wiem, że jest opóźnienie w online, ale jest tez opóźnienie w sterowaniu, o którym nie wspominasz. Są minimalne wartości dla 30fps i 60fps. Bungie i Criterion to mistrze jeżeli chodzi o 30 klatek. Patafiany od killzona są ich przeciwieństwem, 3/4 razy większe opóźnienie jest partactwem, ale jest mnóstwo klapeczków które to brały za coś zayebistego. Do tej pory pamiętam, jak na konkurencyjnym forum napisałem, że w demie Killzłom 2 jest lag w sterowaniu ... każdy mnie zbeształ xD No ale później przyszły jutubowce i to potwierdziły, satysfakcja gwarantowana ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja tam nie wiem kto gra w motion flow w drajwsrake - moze Twoja stara - nie wiem tez, czy umiem konkretniej, ciezko sie z Toba dyskutuje - bo z reguly rozumiesz 1/10 slowa pisanego - postaram sie ostatni raz Twoim jezykiem: trzeba miec niezlego dalna, by w erze takich konsol, gdzie obraz jest czesto wyswietlany z opoznnieniem, gdzie granie online rownoznaczne jest z lagami, do ktorych trzeba przywyknac, gdzie 3/4 czasu jedziesz na padzie BEZPREWODOWYM podlaczonym przez Bluetooth w ogole zwracac uwage na opóźnienia rzedu 0,035 sekundy na samym wyjsciu. Nie wiem, czy ktos bylby w stanie naukowo poprzec czy w ogole jestes w stanie zobaczyc taka roznice na telewizorze - rozumiesz juz Tiger ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kobra to teraz ja tobie wytlumaczę jak krowie na rowie. Jeżeli odpalasz grę w 60 klatkach na odbiorniku z 21ms laga, a potem odpalasz to samo w 39 laga nawet ktoś z porażeniem zauważy różnicę w sterowaniu/opóźnieniu. Jeżeli tego nie widzisz, nie przyznawaj się do tego. Tak samo nie przyznawaj się, że nie ogarniasz różnicy między 30 a 60 fps. Lag w online i lag w sterowaniu jest taki sam jak porównujesz czy telewizor ma 21 czy 39 ms laga, Tak wiem , że to jest trudne do ogarnięcia, ale jeżeli mi nie wierzysz, pogadaj sobie z czołówką bijatyczek. Zapewne przyklasną Ci jak powiesz, że nie ma różnicy między jedną, a dwiema just frejmami (skrót myślowy) xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

jaka bitwa o lagi xDDDD

mnie do dzis bawi, ze jakos nikt nie narzekal gdy wchodzily na rynek pierwsze tv lcd, przeciez tam byl tak yebitny input lag od samego tv ze glowa mala, ale kazdy sie jaral bo tv plaski i hd ready

Opublikowano

Bardzo się mylisz ficeczku, pierwsze lcd TV w latach 2004/2006 miały małego (w miarę, powiedzmy) input laga czyli coś poniżej 30ms. Te odbiorniki nie miały praktycznie żadnych ulepszaczy obrazu, które by obciążały procka, stąd w miarę małe opóźnienie. Mój Samsung M61B miał właśnie taki wynik i to wtedy jeszcze uszło, ale widziałem różnicę między moim zayebistym monitorkiem CRT 21". 

Opublikowano

Isis jak kuli unika odpowiedzi na moje pytanie bo wie, że zaorał się drugi raz w ciągu paru godzin XD

Opublikowano

Szczerze to ujowo to wygląda nawet jak na roczną gierkę z kickstartera w którą nikt nie gra a dwa dni po premierze twórcy znowu zaczęli żebrać o kasę! Do FM6 dużo brakuje, ciekawe czy zobaczymy PC2.

Opublikowano

Isis czemu nie kupiłes sobie giery na athlona, tam pewnie by było cacy z fpsami?

Opublikowano

Ależ soczysty minusik od tchórzoklapa ajsisa xD

Opublikowano

z tego co widzialem to sam minusujesz na potege, wiec nie wiem czemu wypominasz

Opublikowano

zrobiłem to przed chwilą, ależ miałem satysfakcję !!!

Bansai serio w obronie łatwego ? Miałem o tobie lepsze zdanie. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

no widzisz, moze ajsis tez mial jak wciskal

tutaj stoje w obronie zdrowego rozsadku (tak wiem, walka z wiatrakami w cw), smiac sie z kogos bo minusa dal, a strone wczesniej okazuje sie ze pierwszy zebral minusy od daddiego bo dupka pekla xD

Opublikowano

Isis czemu nie kupiłes sobie giery na athlona, tam pewnie by było cacy z fpsami?

Wtedy nie gralem jeszcze na PC - czlowiek byl ignorantem - wiesz powtarzal ciagle takie bzdury jak Ty lubisz pisac, a to ze sklepik nie dziala, a to, ze gry nie chodza.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale nowego deus exa to kupileś na konsole i narzekasz na fps, a mogłeś ograć na pc w 60fps. xD

Opublikowano

2 tygodnie temu jeszcze nie grales na PC dlatego kupiles Deusa na Ps4? XD

Opublikowano

SRLSLY ? Z kazdego zakupyu teraz bede rozliczany ? Horizon 3 tez zamowilem na Ona bo nagle zachcialem miec wszytskie 3 czesci na 1 urzadzeniu, chociaz miesiac temu specjalnie I7 dla tej gry przygotowalem.

Pewnie predzej czy pozniej na PC wyladuje, Deusa w ogole mialem poki co nie brac - milion gier do ogrania, ale znajomy zadzwonil z nowka za 150 zl, ten argument chyba powinien Cie przekonac - ciagle go uzywasz piszac "przynajmniej mozna SPRZEDAC"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.