Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Horizon 3 na Xboxie? No nie wiem jak ty dasz rade znalezc kogos do wspolnej gry? No i na PC jak czlowiek na kierownicy, a na XO jak ty dasz rade jakis wyscig wygrac na tym padzie z lagiem...

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ja zagram z isisem

Opublikowano

Granie w Horizon na kierownicy xD

Ladnie chlop na kacu chyba wstal.

Opublikowano

Nawet granie na strzałkach jest lepsze niż granie na zlagowanym padzie haven. 

Opublikowano

Granie w Horizon na kierownicy xD

Ladnie chlop na kacu chyba wstal.

Godrizon  najlepszy arcade racer ever ale pewnie nawet grając w FH na kierownicy będzie lepiej niż granie w Shifta 3, tfuu! tzn. Project Cars :)

Opublikowano

No jak tak możesz twierdzić, przecież PC nie ma nic wspólnego z Shiftem xD Przecież zmienili nazwę do jasnej cholery, to musi coś znaczyć !!! 

Opublikowano

No najwazniejsze ze spece grali i wiedza o czym mowia xD

Taki to juz standard zielonych - dyskusje o gierkach, ktore widzieli na YT.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ja bardziej wierze Colinowi niż tobie. 

Opublikowano

ale przeciez wystarczy wejsc do tematu i poczytac opinie innych - zreszta znudzil mnie juz ten temat. :cool:  :lapka:  

Opublikowano

For za horizon 2 ma laga i niech nikt nie pisze że tak nie jest, w rise of the tomb raider to już polecili ostro z lagiem. Ostatnio porównalem black ops 3 na ps4 i xone i wiemy już dlatego Czarek tak płakał. Na xone to jakas porażka, jeżeli chodzi o jakość obrazu.

Opublikowano

For za horizon 2 ma laga i niech nikt nie pisze że tak nie jest, w rise of the tomb raider to już polecili ostro z lagiem. Ostatnio porównalem black ops 3 na ps4 i xone i wiemy już dlatego Czarek tak płakał. Na xone to jakas porażka, jeżeli chodzi o jakość obrazu.

Grafika to był najmniejszy z problemów jakie trapiły BO3, jak w niego jeszcze grałem...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Niektórzy to mają laga, ale mózgu :P

Opublikowano

Tak będzie już 7 września :fsg:

Opublikowano

remaster konsoli, jeszcze dwa dni by stare modele opchnac na allegro w znosnej cenie

Opublikowano

W Stanach Xone stoją prawie tyle samo co PS3. Poniżej 200$ można spokojnie wyrwać. PS4 drogie

Opublikowano

PS4 neo? Nie mogę się doczekać tej kompromitacji 

Opublikowano

Zielona generalicja ma na koniec roku do zagrania w to:

...oraz to

...no i na koniec to

A w co do zagrania mają niebieskie podwładne szwejki?Czyżby została im tylko bajka o szczurokunie? :yao:

Który to już rok z rzędu końcówką roku M$ orze to sonowskie tałatajstwo? :cool:

Opublikowano

Ogólnie na PS4 mi się podobały 2 gry: 

1. Infamous: second son - jedyna gra w której mam 100%

2. Uncharted w którego grałem 20 min u znajomego - chciałbym zagrać

i

sprzedałem konsole wcześniej ;P.

Na XB1:

1. Sunset overdrive

2. Gearsy - nie grałem na 360 więc dla mnie to nowość - wszystkie części

3. Forza Horizon 2

4. Halo 5

5. Halo TMCC

6. Quantum Break

7. Ori

A na jesień cała trójka się fajnie zapowiada, mam nadzieje że wersja PC nie będzie skopana :D

Opublikowano

Przestałem czytać po "Infamous".

Opublikowano

Ale ze jeszcze nikt nie wrzucił elitarnego dualshocka no to ładnie cw umarło : (

Opublikowano

https://youtu.be/6qfx9eoB-88?t=7m51s

xD

chyba nie podoba mu sie kierunek jaki obrala seria pod nowa ekipa

zabawne że jest 2016 rok i cały czas przywołuje się ewidentnie spie/rdolonego MCC robionego przez wyrobników, a nie 343, a takie Halo 5, gdzie matchmaking jest wybitny, podkreślam, wybitny, jest pomijane.

jeśli ci się nie podoba kierunek jaki seria obrała to zobacz co się od(pipi)ło z Destiny i zastanów się drugi raz co piszesz.

Opublikowano

Halo skończyło się na Reach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.