Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jakie mohery gamingu. Kto teraz kupuję pudełka [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 640,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nom nie ma to jak na dzień dobry przy kupieniu gry sciągać 90gb żeby pograć :banderas:

Opublikowano

Żadna gierka tyle nie waży i większość jeśli nie każdą gierke idzie ściągnąć ze sporym wyprzedzeniem przed premierą.

Opublikowano

Jak nie waży jak waży. Halo 5 własnie mi pobiera 44gb update'u :pawel:

Opublikowano

Łe to i tak mało.

Opublikowano

No to na jakimś xboxie, ja tu mówię o poważnych konsolach pokroju plejstejszon.

Opublikowano

darmowy content, czyli update... :notsure:

Opublikowano

darmowy content, czyli update... :notsure:

Nope. Tona DLC, wszystkie do Halo 5 są za free.

Opublikowano

Jesli musisz to sciagac to jest to update :bluber:

Opublikowano

Tak to sobie tłumacz. DLC jest darmowe więc wszyscy muszą ściągać dla kompatybilności skoro nie ma osobnych playlist dla ludzi z płatną zawartością skoro jej nie ma.

Opublikowano

Ty nawet nie wiesz jak dziala upscaling a teraz jeszcze pouczasz o takie kwestie xd

Opublikowano

No bo głupoty piszesz. Kilkanaście map i dziesiątki skinów to update? No to rozumiem, że na PS4 żadne DLC nie wychodzą ino same updejty i to płatne  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Glupoty to ty wypisujesz, po darmowe DLC to idziesz sobie do sklepiku i mozesz bez niego grac normalnie w multi, jesli bez "darmowego dlc" nie mozesz grac, tzn ze jest to update ktory dodaje nowe rzeczy i cos tam przy okazji zmienia.

Swoja droga kilkanascie map i dziesiatki skinow zajmuje 44gb? Ja (pipi)e :pawel:

Opublikowano

Dżizas, zawsze tak bzdurzyłeś? Jaki byłby sens darmowego DLC do multi skoro trzeba by osobne playlisty do wszystkiego robić i dzielić społeczność? :D Gdyby to był content do singla to byś mógł sobie wybierać bo nie ma wpływu na innych graczy.

Jakby to było na PS4 to byś nawet nie pisnął :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Po prostu pierdzielisz farmazony, najpierw z upscalowaniem, a teraz to, co prawda to jest blachostka, ale smiesznie sie miotasz traktujac to jako atak na swietego xboxa [tekst o ps4 xD]. No ale niech ci bedzie, jestem pewien ze 44gb to samo 'darmowe DLC' i ze 0 zmian/patchy tam jest, sam darmowy miodek z cycka 343i prosto do twoich ust. :cool:

Opublikowano

Przecież nigdzie nie napisałem, że to 100% tylko DLC, tylko że jest tego DLC dużo XD Fajnie sobie dopowiadasz :)

Opublikowano

Czyli jednak dochodzimy do wniosku ze to obowiazkowy update? Skoro calosc to w koncu nie tylko "DLC" :cool:

Opublikowano

No zwykłe apdejty, balans itp. też w tym są. Czegoś jeszcze nie rozumiesz?

Opublikowano

Nope. Tona DLC

DLC jest darmowe więc wszyscy muszą ściągać

Kilkanaście map i dziesiątki skinów to update?

A teraz:

No zwykłe apdejty, balans itp. też w tym są.

Ale jak napisalem ze update no to nie, bron boze, to DLC, W DODATKU DARMOWE, JAK WSZYSTKIE DO HALO.

:dafuq:

Opublikowano

No a jak napisałem, że DLC to pisałeś, że tylko Update. Sam się czepiasz jakiś pierdół i sztuczne zamieszanie robisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.