Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Na GO mamy coś takiego gdzie różne smrody wrzuca się do tematu Wór.

Natomiast tutaj z tego co widzę wszystko jest mielone w jednego śmierdzącego kloca.

to chyba temat na twoje wypociny specjalnie zalożony

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kącik człowieka ziarno

Opublikowano

Jak jeszcze nie miałem na tyle postów aby tutaj pisać to sobie myślałem ależ tam musi być fajna walka. Zakazany wstęp i w ogóle hehe.

Niestety po tym co teraz widzę jestem maga rozczarowany bo wygląda to jakby banda dzieciaków obrzucała się błotem i kąpała w gnojówie. Ja natomiast oczekiwałem wymiany zdań mądrych ludzi z konkretnymi argumentami.

WC to raczej skrót do wytwórni czekolady, niekoniecznie tej pachnącej :reggie:

Szkoda, chyba powoli będę przestawał się tutaj udzielać.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Szkoda, chyba powoli będę przestawał się tutaj udzielać.

proszę, nie

Opublikowano

masszero ale go dojechal 

Opublikowano

Ale tam na tym GO pojazdy muszą lecieć skoro tutaj takie soczyste demo

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ale doopy pękaja, zaskoczenie roku się zbliża, toczenie beki z niczego, pokazywanie specjalnie glitchy które są w każdym sandboxie obecne.

Ubi w tym roku w końcu dało radę, dzięki braku assaayna bezpłuciowego :obama:

Opublikowano

dobra idź stąd, ten trolling był trochę zabawny, ale z miesiąc temu

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Byle jaki assasin jest bardziej płciowy od głównego bohatera WD

Opublikowano

Gram w Ratcheta i tam jest taka broń - "pikselator". Zamienia przeciwników w g*wno rozmazane, ogółem dobra. Sobie tak pomyślałem, że skoro przeciwnicy na Xboxie One byliby g*wnem rozmazanym od początku, to w co zamieniałby ich "pikselator"? ;)

Opublikowano

w ciebie

Opublikowano

W watch dogs 2.

Opublikowano

Sobie tak pomyślałem, że skoro przeciwnicy na Xboxie One byliby g*wnem rozmazanym od początku, to w co zamieniałby ich "pikselator"? ;)

w PS3 

Opublikowano

Gram w Ratcheta i tam jest taka broń - "pikselator". Zamienia przeciwników w g*wno rozmazane, ogółem dobra. Sobie tak pomyślałem, że skoro przeciwnicy na Xboxie One byliby g*wnem rozmazanym od początku, to w co zamieniałby ich "pikselator"? ;)

To proste w masę zero :gayos:

Opublikowano

To jak, trzeba na starcie wymieniać tą pastę termoprzewodzącą w prostacie?  :lol:

Opublikowano

w ciebie

o kurrrrwa :pawel: nie możecie tu tak częściej?

Opublikowano

Sobie tak pomyślałem, że skoro przeciwnicy na Xboxie One byliby g*wnem rozmazanym od początku, to w co zamieniałby ich "pikselator"? ;)

W rozmazane Recore w 20 fpsach stałych i fifke w zestawie.

Opublikowano

Jak wygląda sprzedaż Xbox one w Europie (z naciskiem na poszczególne kraje)?

Opublikowano

Tak se

Opublikowano

Jak wygląda sprzedaż Xbox one w Europie (z naciskiem na poszczególne kraje)?

nikt tego nie wie

Opublikowano

Jest tak źle, że MS od dłuższego czasu nie podaje oficjalnych danych. No bo pewnie wstyd jak ch*j, który trzeba szybko zamazać w historii i wydać jakiegoś middle-gena. A że zostawi się na lodzie obecnych posiadaczy. Pf, jak widać ich tyłki są już tak wyrobione, że pewnie nawet nie poczują niczego ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.