Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Z tym Prosiakiem to jest Panowie tak pół na pół. Niby chodzi jak odkurzacz, ale na TV 4k w kolorach UHD ten upscaling w CoD:IW czy BF1 naprawdę dobrze działa. Więc coś za coś, choć nie ukrywam, że zaczęło mi to przypominać granie na blaszaku, tylko nie siedząc na taborecie ;)

Edytowane przez Radovan

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

xbox jest potrzebny bo to najlepsze miejsce do grania w gry multiplayer - ogrywam dwojke titanfall, ktora jestem totalnie zachwycony, jezu jaka jedynka to musialbyc sztos swego czasu, a do tego od zawsze halo i gyrosy, pal licho ze w polsce w pizdu osob ma konsole sony jak ta platforma nigdy nie dorobila sie reprezentatywnej gry multiplayer i pozostaje co roku kibicowac by jakas multiplatforma po sieci wypalila

Opublikowano

ja w girsy non stop gram, jestem mega zaskoczony tym jak 4ka mi w multi podeszla :cool:

Opublikowano

xbox jest potrzebny bo to najlepsze miejsce do grania w gry multiplayer - ogrywam dwojke titanfall, ktora jestem totalnie zachwycony, jezu jaka jedynka to musialbyc sztos swego czasu, a do tego od zawsze halo i gyrosy, pal licho ze w polsce w pizdu osob ma konsole sony jak ta platforma nigdy nie dorobila sie reprezentatywnej gry multiplayer i pozostaje co roku kibicowac by jakas multiplatforma po sieci wypalila

No jak to. Przecież jest killzone shadow fall, alienation czy multi tlou z wallhackiem. 

Opublikowano

Beka ze strzelania do botow i 792p, a teraz podjar bo wyszlo na playstation :kaz:

Opublikowano

Fifura! Nie zapominaj o Fifurze suteq!

Edytowane przez easye

Opublikowano

idz lepiej przystawiac ucho do prosiaka xD

Opublikowano

Post Switchklapa jest jednocześnie zabawny i smutny. Dobrze, że wydając raz na 5 lat dodatkowe ~ 1300 zł nie trzeba żyć takimi dylematami ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

idz lepiej przystawiac ucho do prosiaka xD

Podglasnia Titanfall'a na MAKsa...  :sir:

Edytowane przez easye

Opublikowano

xD Ja już o prosiaku się nie wypowiem ale za to o watch dogs 2 nie omieszkam. Naprawdę żal mi osób które kupią w tym miesiącu patrz psy 2. Mając takie fajne gry w tym miesiącu jak tyranny, dishonored 2 czy AC Ezio Collection ( :Coolface: ) nie powinno się nawet zbliżać do watch dogs 2. Wychodzi druga część s(pipi)iny jaką było pierwsze watch dogs czyli musiało się sprzedać i ludzie muszą chcieć kontynuacje...  Czy naprawdę gracze konsolowi są tak głupi ?  Ok to było retoryczne pytanie.

Boję się że za 2-3 lata nie będzie już gier na konsolach pokroju titanfall czy dishonored. Będziemy mieć kiepskie kontynuacje kiepskich gier. Nie będzie eksperymentów growych takich jak sunset czy Recore a tylko gry robione z jednego szablonu. Wtedy oryginalne tytuły będą dostępne jedynie na pc. Tam łatwiej jest zrobić małym nakładem grę którą można sprzedać w tysiącach na steam. Już w tym roku widać że (przynajmniej ja ) więcej czasu spędziłem z indykami niż grami aaa. Z roku na rok będzie tego więcej. Ten rok to chociażby oxenfree, Stellaris,  This is the police , Kingdom New Leaf czy Tyranny. 

W Nintendo też już nie wierzę. Oni też ostatnio więcej robią recyklingu niż gier opartych na nowych świeżych pomysłach.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

najlepsze są asy które kupiły prostaka by pancerz batmana podotykać w lepszej jakości :dynia: albo żeby rekin w klatce był mniej zblurowany :dynia:

to gracze graczom zgotowali taki los

Opublikowano

przecież nawet na fotach robionymi maszynką do golenia widać jaki ten plastik w prostaku jest tandetny. Nie dziwne że się topi xD

ale, ale, ta konsola po prostu nie jest fotogeniczna!

Opublikowano

#MeltGate

Opublikowano

@Starh jakim cudem konsola się tam stopiła, skoro żaden podzespół, który się nagrzewa jest w kompletnie innym miejscu?

Wyczuwam spisek i podgrzewanie w mikrofali

Opublikowano

jakis smierdzacy xbot kupil i zapalniczka stopil #takbylo

Opublikowano

konsola zapalila sie ze wstydu bo ktos do niej patrz psy2 wlozyl

Opublikowano

Ta reklama pacz psów 2, którą spamują w TV XD

Opublikowano

Ta reklama pacz psów 2, którą spamują w TV XD

Oglądanie TV 

dynia

Pewnie codziennie "pytanie co twoja stara je na śniadanie" oglądanie z matkom przy płatkach NESKŁIKU bez glutenu i oglądanie filmów z dublingiem na polsacie. Tam to rzeczywiście się naoglądasz reklam pacz pies 2 i suplementów diety na powiększenie anusa. Daj sobie jeszcze polskę walcząca w podpis i już mi ciebie nie będzie żal.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.