Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

@Starh jakim cudem konsola się tam stopiła, skoro żaden podzespół, który się nagrzewa jest w kompletnie innym miejscu?

Wyczuwam spisek i podgrzewanie w mikrofali

W pobliżu tego miejsca jest właśnie układ chłodzenia a sama konsola stała pionowo bez podkładki :lapka:

Opublikowano

najlepszy sandbox tej generacji to mafia 3 zaraz przed mad maxem - tu chyba wszyscy jestesmy zgodni

Opublikowano

Te miejsce z wypaloną dziurą w ogóle sie nie grzeje, jest cały czas chłodne, najwiecej ciepła jest z tyłu konsoli w miejscu gdzie jest zasilacz.

Tak jak Kyo pisze pewnie stała pionowo bez standa

Opublikowano

To nie można jej pionowo bez standa postawić bo się roztopi? :)

Opublikowano

Trochę się wstydzę tu pisać, ale właśnie zamówiłem na Amazonie Xbox One S z BF1 oraz Wiedzminem 3 GOTYE.

Opublikowano

Ta reklama pacz psów 2, którą spamują w TV XD

Oglądanie TV 

dynia

Pewnie codziennie "pytanie co twoja stara je na śniadanie" oglądanie z matkom przy płatkach NESKŁIKU bez glutenu i oglądanie filmów z dublingiem na polsacie. Tam to rzeczywiście się naoglądasz reklam pacz pies 2 i suplementów diety na powiększenie anusa. Daj sobie jeszcze polskę walcząca w podpis i już mi ciebie nie będzie żal.

Ofi to ten czas abyś przestał postować.

Trochę się wstydzę tu pisać, ale właśnie zamówiłem na Amazonie Xbox One S z BF1 oraz Wiedzminem 3 GOTYE.

Witaj w rodzinie Maciek.

Opublikowano

Blantman mnie przekonał, dzięki.

Opublikowano

720p plus 900p, hahahah ale żeś wdepnął w guwno rozmazane :yao:

KRÓL JEST TYLKO JEDEN, a zielony plebs morda w kubeł i niech wraca do guwna rozmazanego bez gier, bo kolejna dobra gra dopiero pod koniec 2017, kolejna forza xDDDDDDDDDDDDDDDD

:obama::fsg::banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wdepnął*

Wolę stabilny sprzęt, a nie Samsunga Galaxy 7 konsol.

Opublikowano

Lepiej czekać na kolejną forze, niż pierwsze GT na obecnej generacji. Może zdążą z premierą zanim sony oleje pro i stworzy coś nowego.

Opublikowano

Ja wole stabilny i z grami, a nie bez gier i z rozdzielczością z 2005 roku.

Lepiej czekać na kolejną forze, niż pierwsze GT na obecnej generacji. Może zdążą z premierą zanim sony oleje pro i stworzy coś nowego.

Lepiej czekac na Nioh, Horiozn, Last Guardian, Yakuze 0, Persone 5, God of war, spieder-mana, i cała resztę ekskluzywnych gier, a nie na kolejną forze i geylo do ogrania na laptopie z podpiętym ds4. Spencer, ty wariacie, konsola z najgorszą wersja multiplatform i exów :yao::xboss:

Opublikowano

Yeti jak się zagotowal bo ktoś nie kupił playstation xd

Opublikowano

Yeti jak się zagotowal bo ktoś nie kupił playstation xd

xDDDDDDDDDDD

Opublikowano
@ Jeti

Śmiejesz się z chłopaka co kupił sobie Xbox One S i będzie grał w 720 czy 900p

A Ty w jakiej rozdzialce grasz bo chyba nie tej z psxa tzn 320x240?

Ach te klapy na kogoś patrzą a na siebie nie :/

b7m5n8.jpg

167r2gj.jpg

Opublikowano

W 2005 nie było jeszcze PS3 ;)

Opublikowano

Ziarno jak niszczy tym postem, niech jeszcze jakiś bot rozszyfruje o co mu chodzi. Jeden wart drugiego w tym zielonym szambie bez gier, tylko rozpuszczalnik im w głowie, a później CW 24/7, aż do premiery nowej forzy razem z codem i fifą.

Opublikowano

Lepiej czekac na Nioh, Horiozn, Last Guardian, Yakuze 0, Persone 5, God of war, spieder-mana, i cała resztę ekskluzywnych gier, a nie na kolejną forze i geylo do ogrania na laptopie z podpiętym ds4. Spencer, ty wariacie, konsola z najgorszą wersja multiplatform i exów :yao::xboss:

Masz, przyda ci się.

0002Q27XG8SB8543-C122-F4.jpg

Edytowane przez subek

Opublikowano

przynajmniej nie zostaniesz na bagnach w W3 w 15fpsach czy 290p w BF1 jak na szrocie4 bez gier, witamy w lepszej społeczności i lepszych grach  :)

Opublikowano

odezwał się miłośnik blok ekipy xddd

Opublikowano

Gdy  w grę wchdozi multiplayer, to pierwsze co robisz to odsiewasz wszystkie konsole na ktorych mozna spotkac mendrka, tak wiec po odkresleniu ps4 zostaje Ci duży wybór i chyba Xs najlepszy.

Opublikowano

czyli jak wejdę na internet w konsoli to nie usłyszę cięzkiego oddechu i  mlaskania "tylko ps4 Franciszku"?

Edytowane przez milan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.