Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Niech ktoś wrzuci jakiś kolejny news kompromitujący Sony - trzeba dać Człowiekowi "no cohones" Śniegu okazję wyjścia na piwo ;)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

a ten x ones s nie zrobi z wiedzmina gry  w 1080?

Opublikowano

Nawet ForKej czowieku ;)

Opublikowano

Nawek w 4k ci zrobi.

Opublikowano

Gdy w grę wchdozi multiplayer, to pierwsze co robisz to odsiewasz wszystkie konsole na ktorych mozna spotkac mendrka, tak wiec po odkresleniu ps4 zostaje Ci duży wybór i chyba Xs najlepszy.

Zapomniałeś o Yano.

Opublikowano

Po co kupować konsole na której nie ma yanusza?

Opublikowano

Zrobi, ale najpierw musisz kupić w sklepie

fc1a546981f5f2e1ea7b61df8dcf2343.jpg

To będzie nawet 8k.

Opublikowano

Wytłumaczcie mi czemu tyle osób podnieca się Final Fantasy XV ? Skoro od wieeeelu lat ta firma nie wydała dobrego FF.  Czemu tyle osób w ciemno pre ordery składa jak na rynku jest wiele lepszych gier?   To prawie jak kupowanie prosiaka posiadając ps4 i nie mając tv 4k z hdr :)

Opublikowano

Ale PROsiaka się kupuje żeby grać w inFamous First Light :D

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Bo to FF i tyle ludkom wystarczy. Plus gierka była robiona taaaaaaaak długo,że dużo ludzi jest ciekawych co to za cudaka  udało się im  wymęczyć.

Opublikowano

Ale PROsiaka się kupuje żeby grać w inFamous First Light :D

aaaaaaaa to dlatego nie rozumiałem tego. Dostałemw plusie First Light ale to taka kupa była że po 5 min wyłączyłem . Jeszcze gorsze od infamous SS. 

Opublikowano

Jak infamous to tylko jedynka.

Opublikowano

Jak infamous to tylko jedynka.

Grałem rok temu, niegrywalne dzisiaj, taki 6+ sandbox lub 7 na szelkach według skali Masorza

Opublikowano

Lepiej kupic kupe od Ubi.

Square postawilo sie na wysokosci zadania serwujac nam teraz demo ktore rozwiewa wszystkie obawy i to przed sama premiera. Nie bullshoty, filmiki a demo przed sama premiera deal with it.

Opublikowano

Przyjdą mikołajki, to przyjdzie i iksboks es z girsami 4 i tytanowym januszem 2 - tak czuję w kościach. 

Opublikowano

Chyba w skali gdzie najnizsza ocena to 5

Opublikowano

Zrobi, ale najpierw musisz kupić w sklepie

fc1a546981f5f2e1ea7b61df8dcf2343.jpg

To będzie nawet 8k.

jeti wie co pisze, sam po dwóch flaszkach gra w 120fpsach i 4k na szrocie4 bez gier a później pisze posty na forum, podgracze z Bełchatowa  xDDD  :)

Opublikowano

Hmmmm a w demie jest  fabuła?  Bo obejrzałem ten film wprowadzający i fabuła jest debilna i nudna. Jak to wprowadzenie do gry to ciężko to widzę :D  Wiecie dla mnie rpg to przede wszystkim fabuła a nie gameplay. Poczekam na recenzje ale na pewno nie kupie pre ordera w ciemno. 

Opublikowano

W demie jest pierwsze okolo 2 godziny gry z fabula.

A zreszta Blant ic kupic asasyny.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Wytłumaczcie mi czemu tyle osób podnieca się Final Fantasy XV ? Skoro od wieeeelu lat ta firma nie wydała dobrego FF.  Czemu tyle osób w ciemno pre ordery składa jak na rynku jest wiele lepszych gier?   To prawie jak kupowanie prosiaka posiadając ps4 i nie mając tv 4k z hdr :)

nie wiem blantman, ale masz dużo wspólnego z yano więc tłumaczenie może byc bezsensowne.

Opublikowano

W demie jest pierwsze okolo 2 godziny gry z fabula.

A zreszta Blant ic kupic asasyny.

No wszystkie assassyny nawet unity były lepsze fabularnie od ostatnich części głównej serii FF . Ja rozumiem japońskie to musi być dobre ale tak było na ps2 :D  Poza Dark Souls i Bloodborne co ostatnio japonia na dużych konsolach nam dała w temacie jrpg?  Tales of Zeistra xD? FF Lighting returns xD ?  Star OCean 5 xDDDDDDDDD ?  

Atakujesz mnie assasynami a to o wiele lepsze gry niż wyżej wymienione. Dodatkowo trudno porównywać bo to inny gatunek ale fabularnie taki Syndicate jest o wiele ciekawszy niz star ocean :D  Jak już chcesz porównać to porównuj z Pillars of eternity, Divinity , Wiedźminem 3 czy Tyranny. 

Mam prawo się dziwić tym preorderom w ciemno. Narzekacie jak ktoś preorderuje mafie 3 czy BF1 ale FF to rzecz święta :)  Dla mnie obecnie FF to taki sam raczek jak cod. Może po premierze zmienię zdanie ale w ciemno nie kupie ponownie FF. (popełniłem ten błąd przy FFXIII). 

Jedyny jRPG jaki bez recenzji kupuje day one to persona 5 bo to się musi udać !

@Milan nie obrażaj autyzmu nie mam . 

Opublikowano

Siara, Milan, Maus w cw co się odpier.dala xD

blantman na lekach widze, asasyny lepsze niż każde jrpg :pawel:

Opublikowano

Maus, ty zdrajco..!

Przepraszam. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.