Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ficusia jak doopa boli ze zeby miec PS4 Pro musial by miec pro zone :pawel:

2017 ino nintendo znicz

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jak najbardziej chyba ze mi znow wladuja blokade regionalna i skarza na ogrywanie rpgow w kanji :/

Opublikowano

Nie rozumiem wylewania jadu i hejtowania ludzi, którzy wymieniają sobie konsolę na lepszą kupę? Przecież to jest ich sprawa, a są ludzie, co zmienili starą konsole chociażby z tego powodu, że ujowo jest zrobiona jak buczenie, wentylatory które działają jak promy ze startu w kosmos, to akurat jakoś można to zrozumieć, bo ile można ciągle tego słuchać wycia? To jest dyskomfort wujowy, że słuchawki Ci w tym już nie pomagają i nie mówię nawet o konsoli ps4, bo i trafiają się nawet na xbox. A że teraz takie zagrywki devsi z grami robią to jest niezła beka jak i cała ta branża.

Jeżeli ludzie wymieniają konsolę na mocniejszą w tej samej generacji to pokazują, że tego właśnie chcą gracze i szkodzą całej branży growej takimi chuyowymi decyzjami. 

Tylko kto zaczął pierwszy taki trend rozpowszechniać? A  no właśnie nintento ze swoim handheldem 3 ds, sony sobie ściągnęło pomysł i wypróbowało - ta sama zasada działania, nie zdziwi Mnie jak rynek pójdzie teraz na takie ustępstwa to ratunku i tak już nie ma dla branży, marketing i słupki robią swoją więc proceder zaczął się od ninny, to poczekaj na znicz co w takim razie oni potem zrobią.

Opublikowano

Czyli stara śpiewka. Sony nie winne . Winne PC'ty,  Nintendo , Mikrosyf i żydomasoneria.  Sony tylko podąża za trendami które te (pipi)e wprowadzili !  

Opublikowano

3ds? Przeciez ta konsola nawet w 5% nie oferuje ulepszen na taka skale jak pro xD

Faka widze ostre majaksy bo juz pewnie zbiera na prosiaka i zaczyna sie wewnetrzny i zewnentrzny dmg ctrl xd

Opublikowano

Do twojej wiadomości Prosiaka już mam od czwartku i żadnej majaki to po pierwsze, a po drugie mam bekę z tego, co czytam na cw i do demedż kontrola to raczej mi nie grozi, bo nie mam problemu z tym, żeby się przejmować jakimiś komentarzami, a w miarę na poziom odpowiadać fakt cw to cw ale nic nie szkodzi XD 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

a juz masz prosiaka, no to wiele tlumaczy, np ten debilny komentarz o 3dsie xd

Opublikowano

85? o to trzeba bedzie sprawdzic

Opublikowano

IGN sie ogarnal, ocena wstepna 6.5 poniewaz gra w trybie online nie dziala i klatkuje niemilosiernie, reszta rece-z(pipi)ow wlaczyla offline no i NIE MA PROBLEMU - 'kiedys naprawia 9/10'.

Opublikowano

online i tak mnie nie interesowal, fajnie ze 9/10

Opublikowano

same here - widac zapowiada sie calkiem niezla gra w singlu !

Edytowane przez easye

Opublikowano

izi przestan robic te spacje przed wykrzyknikiem :niedobrze:

Opublikowano

wiedzmin 3 tez dropil nawet offline wiec skad zdziwienie ze i tu wybaczaja bledy ktore naprawi patch?

Opublikowano

overtrolled

Opublikowano

izi przestan robic te spacje przed wykrzyknikiem :niedobrze:

Nie ! Nie  ! Nie    !!!!11111

Opublikowano

tyranny 82 na mc ;/ czemu nie kupiłem wd2  :(

Opublikowano

Ta branża XDDD

Opublikowano

tranny? to znowu jakies zboczone chinskie guwno?

Opublikowano

SLQJc.gif

Opublikowano

tyranny 82 na mc ;/ czemu nie kupiłem wd2   :(

6/10 zbyt skomplikowane vs 9/10 kiedys naprawia :reggie:

Opublikowano

Kurde, ale ten Titanfall 2 to fałszywy mesjasz. :(

Chyba już mnie po prostu znudziły ciągle takie same fpsy. 

Opublikowano

No kolejny tytul - hejty przy becie ze gra o Tytanach bez Tytanow, a po premierze "no jednak mi sie podoba!"

Trzeba w koncu za jakims singlem sie rozejrzec, dobrze ze niedlugo Final Fantasy i Watch Dogs 2!

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.