Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

z tym pecetem to mam tak jak Ty z ksiazkami. xD

Opublikowano

Patrzaj psy 2 80% na metakrytyk,

myliłem się, cudowna gra, już zamówiłem preordera

Opublikowano

ale bedzie grane w patrzaj w psy :banderas:

Opublikowano

ta gra jest niesamowita :banderoli:

Opublikowano

I gdzie są wasze hejty teraz? Recenzje jak najbardziej pozytywne, fajna rozgrywka, nie powtarzalna i jest co robić. 

85% na METACRITIC versus to:

tumblr_ogmx921lKJ1vrcbv0o1_500.jpg

nie starczy mi dyń by wam przekazać beke z ludzi którzy Watch Dogs 2 hejtowali

Edytowane przez oFi

Opublikowano

watch dogs?

nie, nie zmienilem zdania, wciaz (pipi)ac :yao:

W tej branzy przydalby sie Trump, make industry great again!

Opublikowano

ofi, zagramy online w paczajpsy?

Opublikowano

to ja anuluje tego preordera 

Opublikowano

watch dogs?

nie, nie zmienilem zdania, wciaz (pipi)ac :yao:

W tej branzy przydalby sie Trump, make industry great again!

717bdd0d0d317fa8d2cfbd42e8d7e10f.jpg

Opublikowano

Sa dwa ustawienia 30fps + detale i odblokowane do 60fps, gra rozni sie troche ale nie sa to mega roznice, wiec szybko wybralem 60fps co mozna porownac do plywajacego fps w BF1 na PS4. Ale mimo wszystko jest dobrze, w niektorych miejscach ultra plynnie.

Sęk w tym, że demko FFa nie ma trybu odblokowanych klatek. 

Playstation wypacza jednak mózg  :gayos:

Opublikowano

XD

Opublikowano

:facepalmz:

Taki Fanek to jednak wszystko bez popity lyknie xd

Opublikowano

Czo te klapy to ja nawet nie xddd

Jeden widzi full HD w 900p, inny 60 fps w 30 xD

Opublikowano

full hd w 1000p jak juz i jeszcze zarzucac cos klapom bedzie sepleniaca ameba co tak sie jaral latami i biegal po calym forum, ze na wii u wiekszosc gier to combo 1080p/60fps, a jak sie okazalo na cala biblioteke tytulow sa takie chyba z dwie z czego jedna ma ostre dropy i jest portem gierki z 3ds'a

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Pozwólcie że wrócę na moment do nowego zakupu jakim jest Playstation Pro.

Nie dawał mi spokoju ten dźwięk z wiatraka, Podzwoniłem więc do znajomych, by zapytać jak u nich z kontrolą jakości i wiecie co…

Niektórzy sprawdzali nawet czy czasami konsola o telewizor się nie ociera, tak dźwięk wiatraka czasami rezonuje.

no ale „ta bestia musi rezonować”

„Ponad 4 terafanki”

„Ferarri tez mruczy”

I wtedy wpadłem na pomysł czym mógłbym wyciszyć tego technologicznego potwora! Wróciłem szybko do domu, (pipi)nąłem plecak w kąt, rzucając obok niechlujnie kurtkę i buty, wbiegłem i nerwowo zacząłem szukać filców do podklejania mebli !

Niestety ciut lepiej, ale do ideału brakowało.

Pomyślałem, coś gumowego… coś co mogłoby wyciszyć tą zalaną wodą krzywą szafkę rtv! Przecież Sony nie mogło zrobić takiej partii konsol, która u każdego buczy !

I wtedy pakując mojego idealnego premierowego trójnoga dostałem olśnienia!

PROpodkladki.jpg

Niebieskie podkładki pod myszkę, nierówno położone, specjalnie by udawały 3 nożki! Położona na nich konsola nie jest stabilna, ale za to idealnie cicha! Polecam!

Edytowane przez easye

Opublikowano

:dafuq:

Sony chyba jakiegos wirusa zamontowalo w prosiaku, bo coraz wiecej glupich postow w temacie sie pojawia. Podejrzewam ze jak ludzie przystawiaja ucho do prosiaka to cos im sie przez nie do mozgu wkrada.

Opublikowano

Kupujesz podkładkę pod mysz w funciaku. Przepakowujesz i nazywasz "PlayStation 4 Pro Silence Stand with Comfort Pad". Wstawiasz na Amazon za £35. :v

Opublikowano

izi zayebista choragiewka, tak sie smial z prosiaka, kupil teraz jaranko i niby wielka roznica w grafice

wczesniej tez - zakochany w xboxie, jak kupil ps4 to nagle zale ze nikt w online nie gra na xbox live i zadna gra nie dziala, jak kupi pesa to hejtuje fife, ze co roku to samo, jak kupi fife to hejtuje pesa, ze przeciez brak licencji

widac ze byly kumpel jaczesa, te same wytyczne - to co kupie mesjasz, reszta chuuy

Opublikowano

Wezcie otworzcie znowu topic ze skladka dla Ficusia.

Niech on przestanie byc w koncu biedny!

Opublikowano

Prosiak kwiczy i odpala stare, zapomniane gry w 4k, które dzisiaj już nikogo. Nie ma gier, to wciskają ludziom niepotrzebny sprzęt którzy żyją tylko po to by wrzucać foteczki do zakupów growych by stuleja się nie marszczyła.

No i konsola dla beki stoi na komodzie, a tak to tylko filmy z polsatu, ewentualnie polsat S i fifka z bundla w trybie fabularnym z murzynem kopać się w czoło. Ci co kupili PRO srał bym na wycieraczke.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Wlasnie - FIFA w natywnym 4K, ale to musi ryc beret!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.