Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dishonored 2   :corvo: 91 na meta :obama:

Serio? Jak ten rynek gier nisko upadl. :(

ale żeby stawiać z nim w jednym szeregu jedną z najfajnieszych gierek ostatnich lat? :(

avvatar z Killing Joke pewnie też jest tylko dla szpanu

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

motor.gif

bij.gif

Ubi w formie. Go8YXVy.png

Opublikowano

prawie każdego sanboxa można tak ośmieszkować. wliczając w to i gta v i konia pojawiającego się we wnętrzu chaty po przywołaniu w rdr

Opublikowano

@suteq na żywo motorem też tak robię w warszawie gdy nikt nie patrzy, także gra dalej lepsza niż życie :banderas:

Ale jutro będzie :obama:

You feel it too, don't you?

Opublikowano

prawie każdego sanboxa można tak ośmieszkować. wliczając w to i gta v i konia pojawiającego się we wnętrzu chaty po przywołaniu w rdr

aby skompromitować watch dogsa wystarczy popatrzeć na głównego bohatera

Watch-Dogs-2-Gameplay-Walkthrough-Screen

Opublikowano

You feel it too, don't you?

You feel it deep don't you?

Opublikowano

aby skompromitować watch dogsa wystarczy popatrzeć na głównego bohatera

Watch-Dogs-2-Gameplay-Walkthrough-Screen

a no

8.png

Opublikowano

Dzizas, ofi jednak nie trolował z tymi paczajpsami.

Czytałem, że jest zaskakująco dobrze, czyli wyszedł średni średniak 6/10. Jak ktoś ma czas i nie ma gier to można pożyczyć od kumpla  

sam tego nie zrobię, bo niedobrze mi od samego patrzenia na głównych bohaterów. Murzyni, jeżdżący na deskorolkach i bmxach, hakujący świat na macbukach. To już chyba gierki o szorowaniu pleców tacie są mniej kwaśne, bo chociaż robione dla beki

Edytowane przez gekon

Opublikowano

wacz dogsy a pograłoby się w nextgenowe sleeping dogs2  :(

Opublikowano

wacz dogsy a pograłoby się w nextgenowe sleeping dogs2   :(

Studio zamkneli, the dream is dead :frog:

Opublikowano

Walić te sandboksy ile można powtarzalnych misji .... Po mafii 3 mam wy(pipi)ane na sandboksy na jakiś czas.  No chyba że wyjdzie nowa Yakuza albo Assasynek :>

Opublikowano

przy wiedźminie nie narzekałeś

Opublikowano

Nie robiłem wszystkich zapytajników. Nigdy nie robię całej mapy czy to asasyn, czy yakuza czy wiedźmin . Mam w (pipi)e mini gry, dodatkowe questy etc chyba że mają fabułę. A i główna oś fabularna zero powtórzeń najlepiej. Wiedźmin miał wiele ciekawych questów pobocznych to te robiłem ale np rynsztunku nie szukałem poza jednym który sobie upatrzyłem.  Taka Yakuza 3 i 4 to super gry w głównym wątku a resztę zaorać. Wszystkie te aktywności są debilne i je olałem :D

Mafia 3 nie miała pomysłu na siebie to i cała gra to jeden wielki schemat. Super fabuła i klimat ale między misjami nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda.  Sleeping dogs 2 razy próbowałem przejść na x360 i na ps4. W obu przypadkach zasypiałem. Dobrze że studio zaorali. Nie umieli robić sandboksa.

Opublikowano

Mafia 3 nie miała pomysłu na siebie to i cała gra to jeden wielki schemat. Super fabuła i klimat ale między misjami nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda. 

Czyli niczym sie nie rozni od dwojki.

Opublikowano

jezu jak to wyglada i chodzi, blagam niech ktos napisze ze to filmik z wersji na amige

Opublikowano

Jak tak (pipi)owo zoptymalizowana gra może mieć taką średnią na Meta... nosz krwa jak? 

Opublikowano

Dobrze działa, to samochód wolno jedzie

Opublikowano

ten film tak naprawdę muli czy w laptopie rdzeń mi się topi?

Opublikowano

ten film tak naprawdę muli czy w laptopie rdzeń mi się topi?

Ta gra tak muli, ja (pipi)e to wygląda gorzej niż GTA V :v 

Opublikowano

Dobrze działa, to samochód wolno jedzie

No 60 na godzinę śmiga jak nic

Opublikowano

To chyba wersja z zablokowanym frameratem, będzie latka na pro z odblokowanym?

Opublikowano

ogladalem wlasnie streama na ps4 - przeciez ta gra nigdy nie chodzi w 30klatach tylko jej blizej do betonowych 20fps, no gorzej chodzacego tytulu aaa chyba ta generacja nie miala, ale srednia na metacritic jest, hipstery sa, sprzedaz pewnie tez bedzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.