Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jutro pacz ma poprawić wszystko związane z dropami. Ale będzie granie po robocie :obama:

Doopy nasmarujcie bo będziecie mieli dmg Control i meltdown od niesamowitej jakości od ubi.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

twoj kolega z obawy o swoja dupe sam ci tego nioha na xboxa przeportuje

Opublikowano

Nieprawda nie ma kompletu bo yakuza i persona tylko na ps4 więc szrota trzeba trzymać pod tv. No ale dobrze wiedzieć że niera mogę nie tylko na pc ale też na xbox one ograć. Może w pakiecie będzie z jedynką w bc

Edytowane przez blantman

Opublikowano

It's 1800p, it's checkerboarding, and in stress points it runs slower than the same game running on the standard PS4 :/ Tom and Rich discuss the look and feel of the game.

Opublikowano

Po co grac w te spier.doline w SF. Wyjdzie GTA VI, będzie się działo w San Fierro i zaora te marne popłuczyny.

Opublikowano

San Fierro to jakies nowe dlc do GTA Online?

Opublikowano

Nieprawda nie ma kompletu bo yakuza i persona tylko na ps4 więc szrota trzeba trzymać pod tv. No ale dobrze wiedzieć że niera mogę nie tylko na pc ale też na xbox one ograć. Może w pakiecie będzie z jedynką w bc

Persona wychodzi tez na PS3.

Opublikowano

Czy jest cos gorszego od ps4 ?

It's 1800p, it's checkerboarding, and in stress points it runs slower than the same game running on the standard PS4 :/ Tom and Rich discuss the look and feel of the game.

Tak

Ps4 Pro :yao:

Trochę szkoda mi Gurnici i reszty klapow

:dynia:

Opublikowano

grzybiarz juz pewnie zamawia :P

Opublikowano

A gołe laski w Wieśku to już okej? ;) Wczoraj ktoś dostał bana na XBL na 7 dni za screeny biustu w jakiejś grze ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ehh a mogli zrobic jakaś ciekawa kolekcjonerke wzwiazku z tym faktem :P

Opublikowano

czyli pierwsza gra ktora ma (nene)ki, w koncu traktuja graczy powaznie, ubi naleza sie brawa

Opublikowano

A gołe laski w Wieśku to już okej? ;) Wczoraj ktoś dostał bana na XBL na 7 dni za screeny biustu w jakiejś grze ;)

no imo wiedźmin mimo settingu fantasy jest bardziej dojrzałą produkcją niż watch dogs 2 i lepiej rozwiązuje temat relacji damsko męskich niż walnięcie kijem przez łeb randomowej (pipi)ie z oglądanie jej (nene)y included. Nie widze potrzeby zaaplikowania "modelowania waginy" w takiej grze jak wd 2 bo to do niczego nie prowadzi poza uzyskaniu taniej sensacji i zażenowaniu osoby grajacej. Doceniam erotyke w grach, ale nie w takiej formie i nie w takich grach. 

Burza mózgów (hehe napewno) w ubi musiała być za(pipi)ista: Ok panowie co jeszcze można dodać do gry by była lepsza? DODAJMY (nene)Ę! DOSTAJESZ AWANS S(pipi)ESYNU!!!111onoeone

Opublikowano

Jak wrzucałem takie screeny z Metro LL na Steamie to nikt się nie czepiał :)http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=197191360 

Edit. Jak patrze na te screeny to ale ta gra ładna była, chyba wytargam mojego zakurzonego pieca pod telewizor i odświeżę sobie w 4K full detale :)

Edytowane przez subek

Opublikowano

Ale ci.pke do gry to mogła ogolic. :/

Opublikowano

a benizy w gta to już kochacie pedauy

Opublikowano

ubi chyba przecenilo graczy, 30 letnie prawiczki nie sa jeszcze gotowi na widok (nene)ek w grach, dla nich tylko pudziany i karabiny sa wporzo

Opublikowano

Już wiem czemu grzybiarz kupił prosiaczka . Pawcio ja wiem że ty juz watch dogs zaraz kupisz w końcu jesteś targetem tej gry :)

Opublikowano

Gry od ubi zostawie w twoich rękach  :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.