Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Klapy kłócą sie co jest DLC a co darmowym apdejtem, a istotą rzeczy jest to,że zielona magnateria dostaje to za free w ramach uszanowania i przywiązania do marki, a klaperska januszeria musi za wszystko geld becalen!

:dynia:

do u4 tez sa darmowe apdejty.

oczywiscie multi u4 nikogo dlatego nikt sie tym nie podnieca.

Te updaty są dla kazuba, przeczytałem jego mature na ten temat.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 640,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Smiechlem. Tak sie napalacie, ze ta zdechla marka rzucila wam gdzies tam jedno darmowe dlc, ktorego nie do konca mozna nazwac dlc, ze zaraz posunicie sie ze szczecia w tylek.

I jeszcze to" w ramach uszanowania marki"  -___-

Opublikowano

Zdechla xdddd

Opublikowano

Grać w halo w 2k16 troche pszypał

Opublikowano

Co za brednie. Halo 5 to jedna z popularniejszych gier sieciowych. MM do dowolnego trybu dobiera graczy w kilkanaście sekund. Kiedy na twitcha nie wejdę to masa streamów z gry. Ostatnio developer podał, że w sieci gra najwięcej ludzi od czasu Halo 3. No ale "zdechła" :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kur.wa ale beka XD

Bronicie tak tego Halo bo nic poza tym( nie powiem niezlym fpsem) i kilkoma innymi szmatlawymi seriami po kilka( z szesc) czesci do grania juz nie ma.... i nie zanosi sie, zeby mialo byc XDXDXDXDXD

Ale jasne. Xbox tetni zyciem i zapowiedziami.

Edytowane przez okens

Opublikowano

No beka bo głupoty piszesz.

Opublikowano

Ale powiedz, co tam na tym xboksie jest takiego czego nie ma na ps4, ze boty tak zachwalaja sobie swoje darmowe dlc?

Bo moze jest cos czego ja nie widze i tez skusze sie na xa.

Edytowane przez okens

Opublikowano

mysle że wypowiedz pracownika 343 który stwierdził że guardians jest najpopularniejszym halo od czasów trójki jest wystarczająco wiarygodna jak na standardy CW

Opublikowano

Ale powiedz, co tam na tym xboksie jest takiego czego nie ma na ps4, ze boty tak zachwalaja sobie swoje darmowe dlc?

Bo moze jest cos czego ja nie widze i tez skusze sie na xa.

Pewnie nic, ale zawsze możesz polurkować mój profil na exophase  :reggie:

Opublikowano

Bo nie ma innych gier więc grają tylko w halo.

Opublikowano

No no xD od miesiąca nabiłem więcej godzin w gierkach na xboxie niż przez 1,5 roku posiadania PS4 gdzie po 40h w BB i 14h w U4 nie ma już więcej gier. 

Opublikowano

Dobrze bluber, wierzymy Ci przecież.

Opublikowano

Na 20 gier z którymi spędziłem najwięcej czasu na Xone 15/16 z nich NIE ma na PS4, ale co ja tam wiem. Okens pewnie ma lepsze info ;)

Opublikowano

Prawda i tylko prawda jest taka,że takiego zayebistego,dynamicznego, skillowego, ekskluzywnego fps-a (W MULTI) jakim jest Halo 5 to klapy po pierwsze nigdy nie miały, po drugie nie mają, a po trzecie najprawdopodobniej nigdy mieć nie będą :kaz:

Opublikowano

Dobrze, że najważniejsze osoby z 343 odpowiedzialne z multi uciekły z tonącego okrętu i założyły własne studio. :obama:

A ja odpalam najlepsze multi na konsolach, czyli TLoU :fsg:

Opublikowano

Shadow Fall miało całkiem fajne multi, ale padło szybciej niż Titanfall.

Opublikowano

mocno sie zastanawiam czy brac tytanowego janusza dwa na premiere, wychodzą 4 duze marki strzelanek, nie wiadomo czy to nie skonczy jak evolve czy inne battleborny

Opublikowano

Dobrze bluber, wierzymy Ci przecież.

Jak tam Mario na trupie? :kaz:

Opublikowano

mocno sie zastanawiam czy brac tytanowego janusza dwa na premiere, wychodzą 4 duze marki strzelanek, nie wiadomo czy to nie skonczy jak evolve czy inne battleborny

Wszystko zależy od tego jak wielu ludzi wpadnie na pomysł żeby zaczekać na grę w EAA :P

Opublikowano

to samo mozna powiedziec o battlefieldzie 1 :P. na bank B1 będzie najpopularniejszy z całego towarzystwa, ale jak widze te gameplaye to woogle mnie to nie jara.

Opublikowano

Tf2 wygląda fajnie, mam nadzieje że nie umrze po miesiącu.

Opublikowano

Cod ma spory problem w tym roku. Stare czasy w Battlefieldzie 1 a mechy w Titanfall 2.

No ale przeciez zawsze mozna pograc w multi tlou z wallhackiem. :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.