Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No ze trzy dobre gry w niej wyszły.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tyle co lacznie dobrych gierek wyszlo na xone i ps4 od poczatku generacji to mialo wiecej samo ps2 w jednym roku

large.jpg

Opublikowano

Ja chyba oddam tego xboxa. Siedzę tu chwilę, a ludzie się kłócą 4K vs 1080p na... 30fps lub mniej, grając na telewizorach z 60ms delay. Sekunda lagu... I wmawiają sobie, że waczdogs2 chodzi płynnie. Ja myślałem, że mam problem z netem, po tym Video co ktoś tu wklejał, a to był taki frejm drop. Na PC masz już 4K plus 1ms IPS monitory z 10 bitową matrycą w 125 fps. Powoli wchodzi 8K. Później się dziwią, czemu konsolowcy są plebsem. :v

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Maus, zdjęcia robić, a nie gierki i liczenie klatek jak przegryw.

Opublikowano

Wyleczę kolano, to wrócę do zdjęć. ;>

Opublikowano

hehehe drama z powodu (nene)ki bo to gra dla dzieci i właśnie takie gówniaki w to chcą grać.

Nikt nie płacze że w takim tyranny można o wiele gorsze rzeczy zobaczyć i zrobić. No ale tyranny to gra dla dorosłego dojrzałego gracza .  Ciekawe kto pierwszy poza ofim kupi WD2. Ja strzelam kermit i easye.

Opublikowano

blant gra w gry dla dorosłych xD a Pani wie?

Opublikowano

podobał mi  sie infamous, czy jestem potencjalnym klientem WD2?

Opublikowano

blant gra w gry dla dorosłych xD a Pani wie?

pilnuj swojej bo ucieknie z piwnicy

Opublikowano

Tego Tyranny to trochę zazdroszczę blachom.

W ogóle wszystkie najlepsze gry tej generacji są do ogrania w lepszej jakości na PC. Nie wiem co ja robię na tym XO...

Opublikowano

exow z ps4 na blaszce nie ograsz

Opublikowano

Infamous chyba był mocnym średniaczkiem a WD2 zapowiada się na sandbox roku

Juz jest pokaźna ilość osób na tym forumku co będzie ze mną dzisiaj oglądać (nene).eczki online w WD2 :obama:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

W ogóle wszystkie najlepsze gry tej generacji są do ogrania w lepszej jakości na PC. Nie wiem co ja robię na tym XO...

Sentyment?

Opublikowano

Ten renesans cRPG sprawia ze az serce sie raduje, a juz za rogiem tides of numenera :banderas:

Opublikowano

Sentyment?

Raczej cyrograf podpisany ze Spencerem i odciskiem benisa w zamian za szamboS z fifką i pudzianami w zestawie. Gorzej wypadają tylko fanatycy steve jobsa, bo oni to jeszcze nerki oddają 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Tides of numenera :banderas:   Kilka lat temu myślałem że złota era RPG nigdy nie wróci a tu proszę.  Poprosiłbym jeszcze dobrą grę w stylu pierwszego gothica z tym klimatem.

Opublikowano

W tym roku kandydatura na bezbeka roku już się rozwiązała widzę.

Opublikowano

Ja liczę mocno na ujrzenie kiedyś takiego prawilnego fallouta (nawet pod inną nazwą), wasteland to jednak nie to :frog:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Protip - mozna miec w domu wiecej niz jedna platforme.

Pozdrawiam.

Opublikowano

exow z ps4 na blaszce nie ograsz

Nie muszę, wystarczy, że raz na kilka lat pożyczę od kumpla aktualną konsolę* Sony by nadrobić zaległość. :kaz:

*Nie dotyczy PS2 - tą konsolę bardzo szanuję i dość często wyciągam ją z szafy, by jakąś gierkę sobie przypomnieć.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

kolejny co dyma kolege za konsole? 

Opublikowano

Naoglądał się screenów z WD2 z łbem Rayosa i już mu dymanie w głowie.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.