Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Yeti się ostatnio schował chyba do szafy. Nie walczy już tak jak kiedyś.

Niestety, ale nie ma już z kim walczyć. 120fps na 250 calach na PS VR, nowa era gamingu, jesteś w grze, plus PRO 4K, ultra, sztywniutkie fps, VS guwno rozmazane bez gier w 720p przy 20fps.

No i ten początek roku Gejlo wars VS Nioh, Person 5, Nier, Horizon, TLG, Yakuza 0, KF2, GR2.

:obima:

Po prostu nie lubię kopać leżącego.

Fix`d :kaz:

EDIT: A z tego sztywniutkiego fps na Probece to aż zesztywniałem  z beki :yao:  :pawel:

Edytowane przez Czezare

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czy w ogóle kiedykolwiek bezbek przetrwał następny rok?

Nintendozbok drugi rok z rzędu :cool::hi::lapka:

Chodziło mi o głównego bezbeka forum. 

Co do nintendozbkoa, to słabo się starasz - Pawcio wygra. 

Opublikowano

Pewnie tak, w tym roku bylem bardziej niebieskim bratem niz rozowym pedalem 

Opublikowano

Jakieś exy w ogóle są zapowiedziane na najbliższy rok na magnetowid?

Opublikowano

Jeszcze nie ale myślę że halo, gearsy i forza mogą znów namieszać w przyszłym roku.

Opublikowano

Czyli to samo od 10 lat xd ale najwieksza beka z tego jaka to amerykańska konsola ten magnetowidy gdzie Sony ma więcej amerykańskich producentów gier na wyłączność od tego "hamerykanskiego" wynalazcy Worda xd

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Beka straszna.

Opublikowano

Jest w tym Bomba prawdy co piszę Yeti + ta lista 2016/2017, która jednak powoduje usta pełne kolan u zielonego ptactwa.

Na botach lista yetiego na której nie ma żadnego pif paf ani jazdy w kółeczko wzdłuż linii nie robi wrażenia. Tak Spacer wychował sobie bezguścia karmiąc ich regularnie kolejnymi odcinkami tej samej telenoweli pod tytułem halo Forza girsy. Przeciętny bot przegryza sobie battlefielda titanfallem a żeby nie było nudno dla odmiany kupi sobie w call of duty, wyobrażacie sobie mazzeo grającego w persone albo nier? Ja też nie. Taka jest przykra prawda moi drodzy.
Opublikowano

Myślę że problem z listą yetiego jest taka że większość gier się na niej co roku powtarza.

Opublikowano

Powtarza lub nie, ale zawsze coś nowego wychodzi lub jest w planach...

U zielonych co roku ta sama lista 3 mocarzy :

Kolejna forza z dlc

Kolejne Krasnale w kosmosie

I kolejne Gyrosy, tym razem z niesmacznym sosem, bo pomysły się skończyły.

Opublikowano

Lista Yetiego nie bez przyczyny jest tak nazywana, po pierwsze jest tylko listą, a nie rzeczywistym lineupem gier do kupienia, a po drugie ta lista istnieje tylko w postach yetiego 

uw przypominam że Sony zafundowało swoim posiadaczom, po raz drugi rok z rzędu, niespotykany i nowatorski lineup na końcówke roku tj: ZERO gier na PS4 

Opublikowano

Ale na początku była taka świeżynka jak czwarte Uncharted czy Raczet z ps2. Szanuję taki rok na playstation.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

warto nadmienić, że Uncharted 4 jest już piątą odsłoną ( w ciągu 8 lat) historii o przugłupim archeologu co sprawia, iż jest to seria która ukazuję się z większą częstotliwością niż Halo (6 części w ciągu 15 lat, czy gearsy 5 częsci w ciągu 9 lat) 

co za tasiemiec tfu!

Opublikowano

Piętnasta część Ratcheta to też uber nowość dla klapów. Zupełnie jak dziesiąta Yakuza czy Persona - te świeżynki na PS4 :fsg: 

Opublikowano

Jest w tym Bomba prawdy co piszę Yeti + ta lista 2016/2017, która jednak powoduje usta pełne kolan u zielonego ptactwa.

Na botach lista yetiego na której nie ma żadnego pif paf ani jazdy w kółeczko wzdłuż linii nie robi wrażenia. Tak Spacer wychował sobie bezguścia karmiąc ich regularnie kolejnymi odcinkami tej samej telenoweli pod tytułem halo Forza girsy. Przeciętny bot przegryza sobie battlefielda titanfallem a żeby nie było nudno dla odmiany kupi sobie w call of duty, wyobrażacie sobie mazzeo grającego w persone albo nier? Ja też nie. Taka jest przykra prawda moi drodzy.

Fajny post... by byl gdyby sie nie okazalo ze grasz obecnie w remaster 11 letniej gry :/

Opublikowano

Zgodzę się, że poprzednie części Uncharted to przygoda o bezbeku Drake'u, z infantylnym humorem co śmieszył tylko gimbaze i ameryke. Ale w tym roku U4 udźwignął klimat i drake przestał być wirtualnym Yanem, zyskał na autentyczności. 

Bądzmy poważni, Xbone ruszy z kopyta gdy pojawi się skorpio i rzeczywiście coś ciekawego pokaże i zaora do obory prosiaka. Jestem niebieski ale projekt ŚWINIA to jest DRAMAT.

Opublikowano

Piętnasta część Ratcheta to też uber nowość dla klapów. Zupełnie jak dziesiąta Yakuza czy Persona - te świeżynki na PS4 :fsg:

i to w zaledwie 8 lat odstępu czasowego między IV i V Personą. tasiemiec jak od Activision :yao:

ale Nioh, Days Gone, Spidermana, Horizon i TLG, to już kreatury sprytnie przemilczają :sleep:

Opublikowano

Kto przemilcza? Przecież to klapy piszą o tasiemcach po czym nagle wymieniają gry co mają po kilkanaście odsłon XD I jeszcze się nikogo komromitujesz wymieniając gry co może w 2018 wyjdą XD

Opublikowano

No nobody się nie popisałes ale rozumiem że markę Playstation bronic trzeba.

Uprzedzając dalsze wywody Horizon, Days Gone i Spidermana szanuję, czekam i pogram w tym 2018.

Opublikowano

Fajny post... by byl gdyby sie nie okazalo ze grasz obecnie w remaster 11 letniej gry :/

Ale za to jakiej :obama: bociarnia przez swoje ograniczenie nigdy nie zagra i nie doceni. Ambitne, wymagające produkcję tylko na konsolach sony czego potwierdzeniem będzie początek przyszłego roku, nie dla psa kiełbasa.
Opublikowano

Ale za to jakiej :obama: bociarnia przez swoje ograniczenie nigdy nie zagra i nie doceni. Ambitne, wymagające produkcję tylko na konsolach sony czego potwierdzeniem będzie początek przyszłego roku, nie dla psa kiełbasa.

Kto chciał to grał te 11 lat temu na PS2. Same mendrki u tych klapów. Nigdy nie kupią na premiere tylko czekają .... This is waiting wkońcu.

Opublikowano

A ty kolego grasz na innych konsolach/platformach niż te od Sony? Rozumiem, że WiiU, 3DS czy X360 ograne?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.