Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Są ograniczeni do jednej firmy/platformy to później tak z nimi wygląda dyskusja. Nadal niewiem dlaczego uważają, że boty nie zagrają w takiego SOTC? To tak ciężko pójśc do sklepu i kupić kawałek plastiku? Wydaje mi się, że klapy są dalej na utrzymaniu starych i dostają kieszonkowe i ciężko im ogarnąć taki scenariusz gdzie ludzie pracując zarabiają pieniądze i ich stać na wiecej niż 1 konsole średnio co 5 lat.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kto przemilcza? Przecież to klapy piszą o tasiemcach po czym nagle wymieniają gry co mają po kilkanaście odsłon XD I jeszcze się nikogo komromitujesz wymieniając gry co może w 2018 wyjdą XD

Ale chwila, chwila, tu chodzi o nie-tasiemce, czy o nie-tasiemce, z terminem do spożycia przed końcem 2017? Bo już nie nadążam za tym waszym pjerdololo. 

TLG od 2 tygodni jest już w złocie, Nioh i Horizon w wiekszości ukończone ustalono na pierwszy kwartał 2017. Days Gone i Spider pewnie faktycznie wyjdą w 2018.

Jak to wygląda u MS poza wiecznie przesuwanym Scalebound? Bez liczenia tasiemców

<cykanie świerszczy>

Opublikowano

Zły MS jeszcze gierek na 2018 nie zapowiedział.

Premierę scale przesunięta raz, z 2016 na 2017.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

prosiaka czy slimke brac? Final Fantasy na dniach, trzeba kupić konsole ;/ tylko powazne odpowiedzi.

Opublikowano

Kto przemilcza? Przecież to klapy piszą o tasiemcach po czym nagle wymieniają gry co mają po kilkanaście odsłon XD I jeszcze się nikogo komromitujesz wymieniając gry co może w 2018 wyjdą XD

Ale chwila, chwila, tu chodzi o nie-tasiemce, czy o nie-tasiemce, z terminem do spożycia przed końcem 2017? Bo już nie nadążam za tym waszym pjerdololo. 

TLG od 2 tygodni jest już w złocie, Nioh i Horizon w wiekszości ukończone ustalono na pierwszy kwartał 2017. Days Gone i Spider pewnie faktycznie wyjdą w 2018.

Jak to wygląda u MS poza wiecznie przesuwanym Scalebound? Bez liczenia tasiemców

<cykanie świerszczy>

Szczyt hipokryzji pisać o TLG a wytykać MS przesunięcie Scalebound. Sony TLG przesuwało 8 lat! Juz nawet problemy z pamiecią klapy mają.

Opublikowano

A ty kolego grasz na innych konsolach/platformach niż te od Sony? Rozumiem, że WiiU, 3DS czy X360 ograne?

X360 jak najbardziej, bardzo szanuje wspaniała konsola do ogywania multiplatform nic więcej.

Są ograniczeni do jednej firmy/platformy to później tak z nimi wygląda dyskusja. Nadal niewiem dlaczego uważają, że boty nie zagrają w takiego SOTC? To tak ciężko pójśc do sklepu i kupić kawałek plastiku? Wydaje mi się, że klapy są dalej na utrzymaniu starych i dostają kieszonkowe i ciężko im ogarnąć taki scenariusz gdzie ludzie pracując zarabiają pieniądze i ich stać na wiecej niż 1 konsole średnio co 5 lat.

Nie chodzi o to w co mogą tylko w co chcą grać boty. Na tej konsoli nie ma miejsca na nietuzinkowe produkcje, sprzedaż sunseta tylko to potwierdza.
Opublikowano

A ty Sunset kupiles jak jesteś takim fanem nietuzinkowych gierek?

Opublikowano

prosiaka czy slimke brac? Final Fantasy na dniach, trzeba kupić konsole ;/ tylko powazne odpowiedzi.

:pawel:

Opublikowano

Nikogo jak pięknie sam się zaorał, wspina się na wyżyny hipokryzji XD Sony zero nowych IP w pudłach w 2016, ale nikogo coś tam będzie pisał o MS :P

Opublikowano

Kup Służba Psów 2

Opublikowano

Szczyt hipokryzji pisać o TLG a wytykać MS przesunięcie Scalebound. Sony TLG przesuwało 8 lat! Juz nawet problemy z pamiecią klapy mają.

ale gdzie ja temu zaprzeczałem? o co tutaj chodzi? dlaczego jesteś niemiły? gdzie te pozostałe nie-tasiemce AAAAAAAA na najbliższe lata?

<kontynuacja cykania świerszczy>

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Jestes weteranem branzy, istnym prosem, czyli kukla masz juz wyrobionego i pewnie nawet smarowac nie trzeba, takze PRO all the way.

Opublikowano

A ty Sunset kupiles jak jesteś takim fanem nietuzinkowych gierek?

Nie wiem jak ty ale ja kupuje gry na sprzęt który posiadam. Dlaczego muszę pisać coś tak oczywistego.
Opublikowano

No właśnie. Chcę grać w girsy to mam xa ale nie mam problemu by dla TLG kupić ps4 czy prosiaka. Niestety niektórym mózg przy takim myśleniu robi error 404 bo niepotrafia tego ogarnąć.

Opublikowano

Tu nie chodzi że sony też ma tasiemce ale ms ma TRZY marki i do porzygu od 15 lat na jedno kopyto xd ile ip wyszło od sony przez 15 lat jako exy to chyba nie trzeba się rozpisywac.

Opublikowano

Wrocilem grac na Xboxa One, nadal scierwo rozmazane i co najgorsze.. wolno dzialajacy interfejs x) Gdzie to 4K w S?

Opublikowano

Girsy 4 to jeszcze żyją, czy już wszyscy przerzucili się na TF2 i BF1? Bansai już sprzedał tego xboxa, czy jeszcze go trzyma do końcówki następnego roku kiedy wyjdzie forza? Czekam na odpowiedzi.

Jak beka z xboxowe patologii.

Opublikowano

Nie chodzi o to w co mogą tylko w co chcą grać boty. Na tej konsoli nie ma miejsca na nietuzinkowe produkcje, sprzedaż sunseta tylko to potwierdza.

Ori jednak pokazuje coś innego. 

Opublikowano

Banzaj kupuje Watch dogs 2 i przełącza się na offline na PS4 zeby nikt nie widzial :lapka:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

ile ip wyszło od sony przez 15 lat jako exy to chyba nie trzeba się rozpisywac.

Przykro mi, ale to nie wina Microsoftu, że Sony nie potrafi stworzyć i zadbać o siłe swoich marek. Myślisz sobie, że Sony nie chciałoby by mieć w swojej stajni Halo, Forzy lub Gearsów, które są gwarancją wielomilionowych zysków? Odpowiem Ci, bardzo by chciało. 

W modelu biznesowym w jakm działają gry wideo chodzi  o zarabianie pieniedzy(a to odkrycie) Tutaj nikt nie ma sentymentu, Nintendo wypuszcza kolejne Mariany i Zeldy bo na tym zarabia, Microsoft wypuszcza Halo Gearsy i Forza bo to przynosi zyski, duzi wydawcy jak Ubisoft z rakowym Asasynem czy Activision z Call of Duty robi to samo. To czy te gry są dobre czy nie, to już temat na inną dyskusje opisuje po prostu jak działa ten rynek. 

Tylko biedne Sony ma problem ze swoimi markami. Killzone i Resistance tworzone jako konkurencyjne marki dla Halo zostały pogrzebane, Gran Turismo odchodzi w zapomnienie. Jest tylko Uncharted i God of War 

Opublikowano

Co kto lubi, ja z tych exów Sony tylko TLoU skończyłem, U4 męczę od premiery i skończyć nie mogę, resztę zlałem po 30 minutach albo nawet nie kupiłem, chociaż mam taki zamiar i może akurat mnie coś wciągnie. Za to na klocku Girsy przeszedłem, Forzy nigdy mi się nie znudzą, Halo pomęczyłem MCC i 5 ładnych parę godzin i mam zamiar do nich wrócić, Sunset mnie zawiódł, Recore nawet nie ruszyłem ale looknę jak będzie za grosze. Co kto lubi.

Multiplatformy ogrywam na Xboxie bo nie ma zamiaru odlecieć z salonu w trakcie gry i ma najlepszego pada na świecie, a dla mnie komfort grania jest ważniejszy niż trzy klatki więcej.

Podsumowując, nie ma platformy idealnej, dlatego najlepiej posiadać wszystkie i mieć w (pipi)e durne wojenki ;)

Edytowane przez subek

Opublikowano

>marki sony xdddd

no kiedyś było fajnie (tu wkleja obrazek z exami na PS2 tylko z 2001 roku), teraz jest jedno wielkie śmierdzące gów,no i banda niedorozwojów wypisujących w internecie peany pochwalne ku dymaniu które sony uskutecznia

Opublikowano

The last of us, bloodborne, uncharted 4 gow3 czy nadciagajace horizon, Days gone, spiderman czy nowy gow to chyba trzeba się z (pipi)em na łby pozamieniac aby nie doceniać xd co do wyścigów (Forza czy gt) to się nie wypowiadam bo bardzo mnie nie interesują.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.