Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Musze sie jakos znalezc w tym nowym swiecie. Wyslalem PW na FB. Jak cos tam bym sie pytal blantman, bo nie chce tu karmic konsolomaniakow. :(

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Maus, ty kupiłeś FM6 za 90 funi? W pierwszym lepszym sklepie jest po 15-20 :P

Opublikowano

Nie kupilem, ale zajebalem na glos jak zobaczylem cene.

15139505_10153823319422493_1394285998_n.

Opublikowano

Z ciekawości zajrzalem do tematu Person 5. Temat założony w 2009r XD. Ja (pipi)ie, co ta Japonia.

Opublikowano

Jestem jedną z ofiar kitajców :/

Opublikowano

Persona 5 przesunieta na kwiecien :cool:

Ja pie.rd.ole chinczyki pozbieraly kase za preordery gierka gotowa zadnych problemow z frametem i bugami tylko przetlumaczyc, az gupio plakac tylko sie smiac przez lzy.

Dali by to komus do przetlumaczenia to by to zrobili w 2 miesiace.

Opublikowano

Troche sie tam ciesze, Nioh i Yakuza nie beda mialy konkurencji w postaci Persony :cool:

Ale jak przesuna nioha albo yakuze no to... :shotgun:

Opublikowano

Bansai naprawdę myślisz, że nie będzie obsuwy :yao:

Opublikowano

Bluber czy moge prosic gejtaga?

xbartezoox

Opublikowano

Jak bedziecie grac w Yakuze 0 to ja juz bede mial Yakuze 6 skonczona XD

Opublikowano

xXxxXBartekxXXXxPL

Opublikowano

Nadzieja umiera ostatnia Starh

Opublikowano

xXxxXBartekxXXXxPL

morda xddd akurat zwykle bartezoo zająlem sobie na PC gdzie grałem na piratach przez GWFL i bałem się przez to dostane bana na xbl na 360 xd

Opublikowano

Ja pie.rd.ole chinczyki pozbieraly kase za preordery gierka gotowa zadnych problemow z frametem i bugami tylko przetlumaczyc, az gupio plakac tylko sie smiac przez lzy.

2 tygodnie wcześniej Yakuza 0 w Europie i USA, końcówka lutego Nioh i Nier Automata, Horizon w marcu

No co ich mogło zatrzymać?  :dafuq:

Opublikowano

Ale jak przesuna nioha albo yakuze no to... :shotgun:

ten jaki naiwniak xd

niech yakuze przesuwaja jak już, nioha niech już zostawią w spokoju

Opublikowano

2 tygodnie wcześniej Yakuza 0 w Europie i USA, końcówka lutego Nioh i Nier Automata, Horizon w marcu

No co ich mogło zatrzymać? :dafuq:

To samo co zatrzymuje Cezare.

Opublikowano

Z ciekawości zajrzalem do tematu Person 5. Temat założony w 2009r XD. Ja (pipi)ie, co ta Japonia.

zajrzy jeszcze do tematu last guardian xd

Opublikowano

xXxxXBartekxXXXxPL

morda xddd akurat zwykle bartezoo zająlem sobie na PC gdzie grałem na piratach przez GWFL i bałem się przez to dostane bana na xbl na 360 xd

spoko, ja miałem na pierwszym koncie imię+rocznik 

:maska:

Opublikowano

Na aplikacji YT nawet nie mozna ustawic sobie jakosci video? Nikt mnie tak jeszcze nie wydymal jak MS dzisiaj.

Opublikowano

Z Last Guardianem to bedzie pewnie jeszcze tak ze ten wielki szczur padnie po godzinie gry i dalej przyjdzie nam grac samym az do konca gry XD

Opublikowano

idźcie szukac cyber (nene)y w watchdogsach2 a prawdziwe gry jak tlg czy person5 zostawcie zawodowcom

Opublikowano

Z Last Guardianem to bedzie pewnie jeszcze tak ze ten wielki szczur padnie po godzinie gry i dalej przyjdzie nam grac samym az do konca gry XD

czyli godzinkę pogramy ze szczurem, a pół godzinki bez szczura.

uwaga spoiler, szczur umiera :( będzie smutna muzyczka i 10/10

Opublikowano

dobra idz juz grac w sterydy bocie bo ten szczur jest ciekawszy niż wasze forza girsy halo beka i jak trzeba to bym poczekał jeszcze na to rok jeśli mieli by to dopieścić jak hideo to robił swego czasu.

Opublikowano

Do kolekcji krapów będzie jak znalazł, postawisz sobie obok paczajpsów2, swoich damskich gaci i fifiki. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.