Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Zagram i jak bedzie dobre to uwierze nie odwrotnie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Fifki to tylko na bociarni są odpalane, bo pes ma tak zaawansowany silnik fizyczny, że polsatS musi robić piłke kwadratową

Beka :dynia:

Opublikowano

ofi ty masz 12 lat, czy upośledzony detektor auto żenady? czytać się ciebie nie da na trzeźwo 

Opublikowano

pjany tez sie nie da, sprawdzalem

Opublikowano

ale czemu obrażacie brata z jednego obozu. Ofi to wasz rycerz jak yeti czy mendrek. Szanujcie swoich wojowników 

Opublikowano

Na aplikacji YT nawet nie mozna ustawic sobie jakosci video? Nikt mnie tak jeszcze nie wydymal jak MS dzisiaj.

Ja (pipi)e ale ty nieogar jesteś, aplikacje dostarcza Google, a nie MS.

Opublikowano

Jest pierwszy oburzony konsolomaniak. Idź sobie na padzie w fps postrzelaj.

Opublikowano

Maus, Tobie konsole nie są pisane, wróć lepiej do aparatu i Photoshopa

Opublikowano

Na razie nie mogę, jesteście na mnie skazani. :v

Opublikowano

A ty Maus idź sobie myszką w Battlefielda na swoim macu postrzelaj.

Opublikowano

konsole sa dzis takie pro ze nawet uzytkownicy apple ich nie ogarniaja

Opublikowano

Wczoraj mówię mu że aby rozmawiać w grupie wystarczy sznur od telefonu. No ale oczywiście maus ma iphone'a to musiałem sprostować że każda słuchawka na jacka poza tymi od appla . Oni nawet jacka muszą z(pipi)ać aby mieć swoje rozwiązanie 

Opublikowano

O proste rzeczy pytam przecież. Po co od razu ta agresja? :v

Ja patrzę pod pryzmatem PC kermit. Pod PC możesz podłączyć wszystko, bf1 ze steam ściąga się góra 2h, a nie noc. Ustawiasz sobie jakość filmów. Gry na steam kosztują tyle samo lub trochę więcej, niż wersja pudełkowa. Gry są wydane amejzing. Nie dziwie się, że konsolomaniaków uważa się za graczy gorszego sortu. O pseudo telewizorach z 60ms lagiem nawet nie wspominam.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak to było? Wkładasz płytę i grasz :yao:

Opublikowano

Bo jest najlepsza. :v

Opublikowano

Maus przeciez bf1 wymaga origina do grania. Co najwyzej mozesz sobie zrobic gre spoza steam w steam i po prostu znajomi ze steam beda widziec ze grasz w tego bf1. No ale to niczego nie zmienia. Dalej jestes skazany na ta chuyowa aplikacje ea. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A to przepraszam.

Opublikowano

Na aplikacji YT nawet nie mozna ustawic sobie jakosci video? Nikt mnie tak jeszcze nie wydymal jak MS dzisiaj.

można

Opublikowano

Bo jest najlepsza. :v

Owszem <3

https://9to5mac.com/2016/11/15/apple-releases-199299-hardbound-book-covering-20-years-of-apple-product-design-dedicated-to-steve-jobs/

Apple releases $199/$299 hardbound book covering 20 years of Apple product design, dedicated to Steve Jobs

Ja biorę dwie, w razie czego gdyby mi się jedna zniszczyła

Opublikowano

A to dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.

Opublikowano

Ex na xbona? Ex na ps4 pro? Max Pejn?

Opublikowano

Alan Wake 2. :obama: 

Opublikowano

Alan Wake 2. :obama:

:exact:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.