Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Paczuje, updejtuje, rzyga reklamami, updejtuje kontrolera, updejtuje Dashboard. A kiedy się gra?

I po co to guwno obesrane kupiłeś? Trza było nadkonsolę PS4, jak człowiek.

Tak, bo na PS4 nie ma update'ów dashborda i patchy do gier :P

PS. Ktoś jeszcze pamięta o PS VR? XD Podobno nikt tego nie kupuje więc za rok pierwsi nabywcy będą grali ciągle w te same dema za 200 zł :reggie:

A za półtora roku "ale za(pipi)isty ten vr na scorpio"

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

gdy był psx to jedyną osoba, która kupowala sprzęt byli rodzice. A internetu nie było, to ciekawe skąd ty wiedziales ze takie akcesoria były na rynku jak w polsce wszyscy na rynek szli i gierki kupowali od pirata? Gazety gejmingowe dopiero raczkowały. Później był dreamcast, to był pomost pomiedzy psx'em a PS2, który co prawda miał pare sztosików, ale został szybko sprzedany i PS2 Fat z Action replay 2 wylądował na komodzie .

Jaranko wd2 spowodowane są dobrym gameplayem od raczka ubi. Hakowanie w tej grze zasługuje na porządną historie, a nie jakies snapshaty i humor gimnazjalny. Fabuła ssie, protagonista infantylny. Jedynie 2 osoby z dedsec mają pojęcie o programowaniu reszta to odrealnione dzieci z macdonalda.

Gazety gejmingowe wtedy raczkowały? Hehehe

To były właśnie złote czasy prasy gejmingowej. O myszce pisało i Secret Servic i PSX Extreme oraz zapewne jeszcze inne pisma.

Opublikowano

MS nawet nie robi swojego VR chuopcze. Co najwyżej Scorpio będzie kompatybilny z Oculusem.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Paczuje, updejtuje, rzyga reklamami, updejtuje kontrolera, updejtuje Dashboard. A kiedy się gra?

I po co to guwno obesrane kupiłeś? Trza było nadkonsolę PS4, jak człowiek.

dupe zawracal, pytal co kupic, pisali mu wez prosiaka a i tak wzial gow.no obesrane? xd
Opublikowano

MS nawet nie robi swojego VR chuopcze. Co najwyżej Scorpio będzie kompatybilny z Oculusem.

Nie ze co najwyżej tylko na pewno dlatego za półtora roku będziesz pierwszy bronił vr chloptasiu.

Opublikowano

Nie ze co najwyżej tylko na pewno dlatego za półtora roku będziesz pierwszy bronił vr chloptasiu.

Tak, na pewno XD Nie jestem pelikanem jak ty i reszta klapków :)

Opublikowano

Forum wyznacznikiem jak ma się vr na świecie xd spokojnie vr rozeszlo się w całym nakładzie a już w styczniu re 7 ale boty będą mogły co najwyżej na youtubie sobie popatrzeć xd

Opublikowano

świat po raz kolejny nie okazał się gotowy na innowacyjne wynalazki Sony 

5009692815_984795a58f_z.jpg

76487671.jpg

[*] pamiętamy 

na ostatnim zdjęciu typowy user plejstejszyn

Opublikowano

Przecież RE7 wychodzi na Xone w styczniu XD Co te ludki z gejmonly to ja nawet :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no ale nie na vr, tak bardzo ktoś się tym przejmie xd

Opublikowano

Owszem wychodzi ale elementy vr już nie koniecznie xd spokojnie za rok ten vr będzie też na scorpiot to wtedy hipokryci będą mogli waflowac xd

Opublikowano

Forum wyznacznikiem jak ma się vr na świecie xd spokojnie vr rozeszlo się w całym nakładzie a już w styczniu re 7 ale boty będą mogły co najwyżej na youtubie sobie popatrzeć xd

resident-evil-7-biohazard-478323.1.jpg?o

wersja z ludzką roździelczością, a nie jakieś rozmazane goowno na VR. BTW ta gra i tak obchodzi wyłącznie posiadaczy VR, którzy wyczekują jej  licząc, że w reszcie będzie to tytuł który zapewni więcej niż 30 min zabawy (xD) 

Opublikowano

Nie moge się doczekać reanimacji  3.0 kinecta na scorpio, znowu xboksowcy uwierzą w sprzęt.

Opublikowano

ten resident ma być w fpp?

Opublikowano

Tak jak byle indie guwno horror z steam

Opublikowano

ten resident ma być w fpp?

tak

w ogóle co za nędza na plejstejszyn że klapy próbują wojować tym multiplatformowym średniakiem

Opublikowano

Gdyby nie sony nikt z was nie mógłby grac w swoich łodziach podwodnych.

Opublikowano

Serio z tym FPP w RE7?

Opublikowano

Gdyby nie sony nikt z was nie mógłby grac w swoich łodziach podwodnych.

co tydzien zabieram mojego Xboxa na grzyby 

Dziekuje Sony 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Kupiłem remaster Re 4 i w to będę grał je.bac inne Residenty

Opublikowano

oby VR skończył na śmietniku historii. Po tym jak Sony wyruchało hełme posiadaczy zwykłego trójnoga to się zastanawiam jak można ich jeszcze bronić.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tak jak byle indie guwno horror z steam

rzygłem, zesrałem się i jeszcze raz rzygłem

do ZAORANIAAAA

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No ja się nie mogę doczekać tej karuzeli hipokryzji jaką będą nam serwować boty po premierze raka skorpiona, podrażnione ego przegraną generacją okaże się najlepszą wazeliną do tego gwałtu jaki bez ogródek robi im jako posiadaczom zwykłego Xboxa One jego producent. Pewnie donsterydo już dostał nawet wytyczne żeby po premierze XBOSaka o zwykłym bonerze w ogóle nie rozmawiać ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.