Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

gdy był psx to jedyną osoba, która kupowala sprzęt byli rodzice. A internetu nie było, to ciekawe skąd ty wiedziales ze takie akcesoria były na rynku jak w polsce wszyscy na rynek szli i gierki kupowali od pirata? Gazety gejmingowe dopiero raczkowały. Później był dreamcast, to był pomost pomiedzy psx'em a PS2, który co prawda miał pare sztosików, ale został szybko sprzedany i PS2 Fat z Action replay 2 wylądował na komodzie .

Jaranko wd2 spowodowane są dobrym gameplayem od raczka ubi. Hakowanie w tej grze zasługuje na porządną historie, a nie jakies snapshaty i humor gimnazjalny. Fabuła ssie, protagonista infantylny. Jedynie 2 osoby z dedsec mają pojęcie o programowaniu reszta to odrealnione dzieci z macdonalda.

Gazety gejmingowe wtedy raczkowały? Hehehe

To były właśnie złote czasy prasy gejmingowej. O myszce pisało i Secret Servic i PSX Extreme oraz zapewne jeszcze inne pisma.

Secret service ojciec nie kupował, także jedyną prasą gejmingową u mnie w domu było PSX extreme i Neo plus. W iss pro dostawałem  po 11-0 a resident evil 2 był dla mnie za straszny. MGS'a przeszliśmy, ale że angielski swego czasu  to był język tajemny nikt nic nie zrozumiał. 

Przed PSX'em miałem PEGAZUSA. Myslałem, ze to oryginalny sprzet od niny. Wiele lat pozniej sie dowiedzialem, ze famicom, nes i snes w ogole istniał. Nie mialem żadnych dziadków w Rfn/japoni/america. Konsole i internet uratowały mnie od myślenia Wódka -> Lidl -> stara podaj piwo bo wódka się skończyła. 

Gadżetów nie miałem do konsol żadnych. Na pegazusie jedynie ten pistolecik, ale chyba był pożyczony z tego co pamiętam. Do PS2 również, bo trzeba było wymienić laser ze 2 razy zanim czip wszedł w obieg. A później już slimka była jechana na oryginałach.

Pudziany 4? Tutaj dopiero było 22-uch pudzianów na boisku xD

Ale w to się grało na kanapie za dzieciaka z ojcem :banderas:

Edytowane przez oFi

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

jak sony yebnie to bedzie chmura nad miastem jak w ghostbusters 1, wszystkie potworki się uwolnią.

Opublikowano

Ragi forca 3 godrizon grana jest już?

Powiem wam jak forca wciąga dupom drivesrake tak uncharted 4 gniecie nowych pudzianow na każdym polu. Graficznie wyglądaja nowe girsy zbliżone do uncharted, ale remasterow z ps3.

Opublikowano

w tym miesiącu już tylko pokiemony dla dzieci, grudzień pod znakiem Gaylo 5 i Godrizon 3 :cool:

Opublikowano

Tylko uważaj na spoilery z nowych poków, m'kay? Podobno jest pikaczu i ganiasz się z grupą evil nastolatków... oszzz, chyba za dużo powiedziałem, będzie ban :/

Opublikowano

Mimo wszystko przykro mi by było, gdybym dostał spoilery co do lokacji, elite 4 czy zawartości po przejściu gry. Na szczęście uniknąłem tego :cool:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

coop w halo 5? Bo tez pewnie w grudniu dopiero dojde do tej czesci

Opublikowano

jak najbardziej

Opublikowano

Również chętnie zagram 

Opublikowano

Piszę sie na trzeciego na legendary

Opublikowano

To i ja musze się zaopatrzy, koledzy. :lapka:

Opublikowano

XM kolekcję szefa kuchni bierz jak najbardziej, bo jak samemu grałeś na pc to mogło być faktycznie słabo, ale w coopie nie ma lepszej strzelanki i to nie ważne, w którą grasz część (no dobra, nie grałem w 4 i 5)

Opublikowano

jakby co to wkrotce bede startowal H3 i H4 :ogor: ale najpierw ODST w Blanciochem

Opublikowano

Powiem wam jak forca wciąga dupom drivesrake tak uncharted 4 gniecie nowych pudzianow na każdym polu. Graficznie wyglądaja nowe girsy zbliżone do uncharted, ale remasterow z ps3.

Czyli dla ciebie też gearsy 4 to zawód? 

Opublikowano

świat po raz kolejny nie okazał się gotowy na innowacyjne wynalazki Sony

5009692815_984795a58f_z.jpg

76487671.jpg

[*] pamiętamy

na ostatnim zdjęciu typowy user plejstejszyn

Wonderbook spoko pomysł. Najlepsze co Sony wyszło to buzz, ależ genialny tytuł, Microsoft oczywiście coś tam zrobił swojego, ale wiadomo co z tego wyszło.
Opublikowano

buzz byl genialny (az platyne w jedynce zrobilem) ale co z tego jak ostatecznie serie zaorali, a wielka szkoda bo to tez dla mnie najlepsze konsolowe party game ever

Opublikowano

http://www.psxextreme.info/topic/106117-playstation-vr/page-41?do=findComment&comment=3870787

od 13 listopada ledwie parę postów xD jak tam kombinezon batmana na prostaku?

zdechło szybciej niż 3D, Vita, WB, Move i inne wynalazki od $ony, miała być rewolucja i nowa jakość dla niebieskich pokrak a mamy  kolejne gówno bez gier z grafiką z ps2, dzień jak zawsze, beczunia z plejbeki4  :)

Opublikowano

Typowe boty. Wonderbooka w cudzym oku widzą, a w swoich tyłkach Kinecta 2.0 nie dostrzegają...

... hm, to w sumie logiczne.

Opublikowano

buzz byl genialny (az platyne w jedynce zrobilem) ale co z tego jak ostatecznie serie zaorali, a wielka szkoda bo to tez dla mnie najlepsze konsolowe party game ever

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

I co w tym smiesznego?. Buzz w kilka osob byl idealna gierke na impreze i tez nie gralem w lepszy tytul.

Opublikowano

w buzza gralem z znajomymi co pojecia nie maja o graniu na konsolach, nawet moja mama z siostra i tata grali co do konsoli na 5metrow nawet nie podchodza, a swego czasu uwielbiali ogladac teleturnieje w tv i w buzza gralismy ostro

Opublikowano

Kupiłem remaster Re 4 i w to będę grał je.bac inne Residenty

to się zgraliśmy, ja też gram :obama:

od razu po włączeniu blubi w opcje śmigaj i zmieniaj na typ sterowania C, bo domyślnie jest jakieś zmodernizowane i mnie k,urwa pierwszy wieśniok (not a zombie) zabił bo nie ogarniałem xd

Opublikowano

Pouzywalem konsoli "do wszystkiego" i nie wyglada to zbyt dobrze. Konsola jes przede wszystkim strasznie wolna. Można sobie iść zrobić kawę po włączeniu, wszędzie widać "loading", co bardzo denerwuje. Przy przełączaniu Video na YT lub streamow na Twitchu czas praktycznie stoi w miejscu. Do tego ciagle reklamy, porzygac się można. Są dobre strony, czyli wygodny pad, grafika jest ok. Co prawda blurej daje mi w bonusie dwa pasy na 21:9, ale to akurat nie wina konsoli. Gry wyglądają ok. Takie 6/10. W sam raz dla mnie, bo gram bardzo mało.

Opublikowano

wow

Opublikowano

O jakie reklamy chodzi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.