Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Tales of Bordelands to ich najlepsza gra btw

Colin skonczyles unity? Ja nie dalem rady. Spier.dolina jakich malo. Nie lubie zostawiac nieskonczonych gierek no ale to jest taka kupą guwna ze szkoda strzepic ryja. Nawet bf: hardline ktory jest dla mnie crapem 3/10 jest lepszy.

Pytanie po co zaczynać takie spier.doliny? Ja ostatniego AC ogralem to byl Black Flag i poprzysiągłem, ze nigdy już nie tkne tego raka (w Unity pogralem 15 minut, zrzygałem się i juz nigdy nie odpalilem). 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

najgorszy trójka i black flag, unity przeszedłem już połatane ale i tak o niebo lepiej niż w black flag. Jak ja nie trafie borderlandsów w każdej postaci ;/

Opublikowano

Założę się o usunięcie konta z forumka, że Call Of Duty zmiażdży srzedażowo pozostałe tegoroczne fps-y...Oczywiście usuwam konto, jeśli tak się nie stanie.

Pewnie masz  rację co jest w ch.uj smutne

Nie smutne, normalne. Najpotężniejszy growy brand pozostanie dalej najpotężniejsz y i najlepiej się sprzedający :reggie:

Największą beczunię to mam z tych co uważają że będzie inaczej bo:

1. Pierwszy trailer nowego CoD-a został masowo zminusowany na jutubie

2. B1, będący notabene CoD-em tyle tylko ze na wiekszych mapach, postawił na przeszłość

:dynia:  + Dżordan.gif

Opublikowano

skończyłem. pożyczyłem za darmo i nie miałem co robić po przeprowadzce to biegałem retardem po francji.

blub - bordery tylko nieco wyżej nad wolfem ale zgadza się

orzeszek, dziwny jesteś :notsure:

Opublikowano

Generalnke to lubie sobie sam wyrobic opinie i dlatego czasem siegne po takiego crapa. No i po takim crapie inne gierki smakuja znacznie lepiej. Poza tym od pewnego czasu lubie sobie po prostu robic analizy gierek. Co imo jest dobrze zaprojektowane, co nie, co moznaby ulepszyc, czego w ogole nie powinno byc a takie crapiki czasem dobrze robia za porownanie jak czegos nie robic. Na szczescie siegam po takie gry bardzo rzadko.

Opublikowano

tez nie trawie borderlandsow, ten swiat mi zupelnie nie leży

Opublikowano

zwykłych to i ja nie trawie bo nie ale bordery od TTG to małe mistrzostwo. uniwersum można odłożyć na bok ale generalnie klimat i humor robi mocno.

Opublikowano

jeszcze tak mam z dragon age, uwielbiam rpg w każdej postaci, ale tego no (pipi)a nie potrafie zdzierżyć alpha protocol przeszedłem dwa razy a dragon age i bordelandsy no ni (pipi)a odbijam się i nie, po prostu nie.

Opublikowano

Colin skonczyles unity? Ja nie dalem rady. Spier.dolina jakich malo. Nie lubie zostawiac nieskonczonych gierek no ale to jest taka kupą guwna ze szkoda strzepic ryja. Nawet bf: hardline ktory jest dla mnie crapem 3/10 jest lepszy.

Pytanie po co zaczynać takie spier.doliny? Ja ostatniego AC ogralem to byl Black Flag i poprzysiągłem, ze nigdy już nie tkne tego raka (w Unity pogralem 15 minut, zrzygałem się i juz nigdy nie odpalilem). 

Black Flag? IMO niezla gierka. Na pewno wiecej sie dzieje niz bedzie sie dzialo w No Man Sky

Opublikowano

Black Flag? IMO niezla gierka. Na pewno wiecej sie dzieje niz bedzie sie dzialo w No Man Sky

Autyzm overload 99999999 xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Założę się o usunięcie konta z forumka, że Call Of Duty zmiażdży srzedażowo pozostałe tegoroczne fps-y...Oczywiście usuwam konto, jeśli tak się nie stanie.

Najwazniejsze, ze znowu bedzie mozna przeczytac Twoj lament w odpowiednich tematach, ze wszystko na Xie "jakies takie rozmazane"  :banderas:

Opublikowano

jeszcze tak mam z dragon age, uwielbiam rpg w każdej postaci, ale tego no (pipi) nie potrafie zdzierżyć alpha protocol przeszedłem dwa razy a dragon age i bordelandsy no ni (pipi)a odbijam się i nie, po prostu nie.

Jedynkę borderów bardzo cenię. Skończyłem 3 razy (za każdym razem wszystkie misje itp), ale zagrałem w dwójkę z cebuli sharing i kurde mimo, że fajne miejscówki, bohaterowie, dialogi to czułem, że gram w dopakowaną jedynkę. Strasznie monotonnie było i gdyby nie podcasty to bym pewnie nie skończył. Grałem jeszcze krótko w Pre-Sequel ale dałem sobie spokój. Na inne części nie czekam, w gierke od telltale też nie zamierzam grać ale to z powodu braku gameplayu i tego, że się złapałem na tym, że lekko usypiałem gdy ostatnio grałem w ich gierkę. 

Opublikowano

Najwazniejsze, ze znowu bedzie mozna przeczytac Twoj lament w odpowiednich tematach, ze wszystko na Xie "jakies takie rozmazane"  :banderas:

ISIS, co ty psiardolisz chłopsiec? Jakie rozmazane?

Opublikowano

Bartku wiem, ze lubujesz sie w tych wszystkich hipsterowskich kalectwach pokroju NMS

Opublikowano

acha, a to moze nie Ty Czezare narzekales w tematach CODa, Battlefronta i innych gowien ze Ci sie obraz marze i ze rozdzielczosc jest (pipi)owa ? ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bartku wiem, ze lubujesz sie w tych wszystkich hipsterowskich kalectwach pokroju NMS

Szkoda strzępić ryja.

Opublikowano

acha, a to moze nie Ty Czezare narzekales w tematach CODa, Battlefronta i innych gowien ze Ci sie obraz marze i ze rozdzielczosc jest (pipi)owa ? ^^

Krótko: nie to nie ja. A teraz ić z tąd.

Opublikowano

NMS będzie fajne....na pół godziny, a potem zieeeeeew bo sie bedo ludzie szukać 50h. 

Opublikowano

Krótko: nie to nie ja. A teraz ić z tąd.

No to chyba zaraz poszukam xD

Opublikowano

Chyba nikt z botów poza Czezare nie gra tak namiętnie w coda więc nie wiem kto to inny mógłby być. 

Opublikowano

no jestem pewny ze on - praktycznie co roku czytam narzekanie, ze cos s(pipi)ili na Onie. No nie powiem, smiesznie sie czyta posty betona, ktory w ukochana serie COD gra na najgorszym sprzecie :banderas:
O Battlefroncie tez oczywiscie nigdy nic nie pisal, a wystarcyz wejsc w 3 ostatnie posty:

DICE to jednak miszczowie. Po zaaplikowaniu łatki jedyna pozytywna rzecz jest taka, ze nieco wyostrzyla sie grafa na XOne.
A co po stronie minusow?
-konsola zwiesiła sie podczas grania juz dwukrotnie
-znaczaco spadl framerate
-stare bledy pozostaly tj znikanie zwlok tuz po zastrzeleniu, oraz okazjonalny brak znacznikow swoj-nieprzyjaciel.

Oby tak dalej...

Co do "rozmazania" to moze byc prawda, nie zaprzeczam. Wersja xboxowa wyglada tragicznie.Rozczarowujace to jest

No, bo wersja na xone to (pipi) rozmazane, niestety. Na PS4 gra wygląda cudownie. Co do map no to cóż, mi się bardzo podobają :) Są trochę większe przez co tempo gry nie jest aż tak duże. Do tego na każdej mapie można w miarę sensownie popykać każdą klasą broni co jest w miarę spoko.

nie chce mi sie juz szukac innych Twoich postow Czarek - co roku czytam mniej wiecej to samo - rozmazane, rozczarowanie - moze na Scorpio - trzymamy kciuki !  :cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

no jestem pewny ze on - praktycznie co roku czytam narzekanie, ze cos s(pipi)ili na Onie. No nie powiem, smiesznie sie czyta posty betona, ktory w ukochana serie COD gra na najgorszym sprzecie :banderas:

O Battlefroncie tez oczywiscie nigdy nic nie pisal, a wystarcyz wejsc w 3 ostatnie posty:

DICE to jednak miszczowie. Po zaaplikowaniu łatki jedyna pozytywna rzecz jest taka, ze nieco wyostrzyla sie grafa na XOne.

A co po stronie minusow?

-konsola zwiesiła sie podczas grania juz dwukrotnie

-znaczaco spadl framerate

-stare bledy pozostaly tj znikanie zwlok tuz po zastrzeleniu, oraz okazjonalny brak znacznikow swoj-nieprzyjaciel.

Oby tak dalej...

Co do "rozmazania" to moze byc prawda, nie zaprzeczam. Wersja xboxowa wyglada tragicznie.Rozczarowujace to jest, albowiem AW gralem zarowno na PS4 jak Xbonie i byly one IMO identyczne. Advance Warfare bylo konsekwentne. Zaprezentowalo pewna nowosc tj wysokie skoki (i uniki!) i bylo to IMO doskonale dopracowane i mapy pod to tez zostaly odpowiednio skrojone. Mozna sie zrzymać i dyskutowac do bólu co lepsze. Treyarch w BO3 chcialo zlapac zbyt wiele srok za ogon i w rezultacie nie zlapalo zadnej. Takie jest moje zdanie.

Osobiscie najbardziej z CoD-ow cenie BO2, w ktorym jako jedynym machnąłem wszystkie prestiże, kupilem chyba 3 DLC-ki i gralbym jeszcze dluzej, gdyby nie kupka wstydu.

Co do Ghosts to z cala pewnoscia mialo lepsze mapy. Tego jestem absolutnie pewien. Kampanii nie oceniam nigdy.

Dla twojej informacji ISIS to do CoDa w kwestii technicznej na One nigdy nie miałem zastrzezen, tym bardziej na X360, który jesli chodzi o porównianie wyprzedzal wersje peestrojkowe o kilka dlugosci pod kazdym wzgledem, a pod względem technicznym to juz najbardziej. CoD:BO3 nie spodobal mi sie z innego powodu: kiepskie mapy i mała ilość broni i tylko o tym pisalem.

Opublikowano

no mozemy o tym przeczytac w odpowiednich tematach xD

"Nie mam zastrzezen" - "wyglada tragicznie" "jest rozmazane" "myla mi sie przeciwnicy z drzewami" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

a na plejstejszyn co? SPOKOJNA JESIEŃ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NMS, NiOh, GT, TLG, tak pierwsze z brzegu. 2016 rokiem PS4, od stycznia do grudnia sztywniutka dominacja :banderas:

Opublikowano

Jesien na PS4 'obiektywnie' gorsza, z kolei caly rok sony lepiej rozlozylo premierowo wg mnie, szczegolnie pierwsza polowa wypada lepiej od xbona.

Ale pod wzgledem exow i tak jest fes (pipi)owo na obu platformach. Kiedy cofasz sie o generacje wstecz zeby pograc w fajne gierki to wiedz ze cos sie dzieje. W tym roku z exow osobiscie licze na Horizon 3 i na Nioha [oby wyszlo (pipi)a] i reszta gier moze zrec gruz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.