Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

maus kupił tańszą wersję Ski  z reklamami, rozwalasz robota gnasherem  w girsach 4, i nagle Hajzer wylatuje z brudną kieszenia.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

I co w tym smiesznego?. Buzz w kilka osob byl idealna gierke na impreze i tez nie gralem w lepszy tytul.

Klapy nie grały w nic lepszego. A to ci nowość. Fani Nintendo już dawno temu popłakali się ze śmiechu.

Opublikowano

Nie kupił konta VIP które uwalnia od reklam.

Opublikowano

Nigdy nie widziałem żadnych reklam ani na ps4 ani na xbox one. Maus gdzie ty widzisz reklamy ? W BF1 nie grałem więc może tam ?

Opublikowano

I co w tym smiesznego?. Buzz w kilka osob byl idealna gierke na impreze i tez nie gralem w lepszy tytul.

Klapy nie grały w nic lepszego. A to ci nowość. Fani Nintendo już dawno temu popłakali się ze śmiechu.

dajesz gierke z nintendo do party game, ktora podobnie jak buzz zaangazuje tez w to osoby, ktore nie potrafia/nie chca/nie lubia grac na konsoli i padach

Opublikowano

Nie wiem gdzie Maus ma te wszechobecne loadingi skoro w dashu Xone wszystko odpala się praktycznie z miejsca, szczególnie po ostatnim updejcie. No i jakie reklamy? :P

Opublikowano

Ja mam Xbona na chacie na ponad tydzień.

Przedwczoraj ciupałem chyba ze 4 godziny w Godrizon 3. Dobra gierka, wciąga jak bagno.

Mam jeszcze Gearsy 1-Judgement to nadrobię bo kiedyś tylko jedynka była ogrywana i to nie do końca.

:cool:

Opublikowano

Nie wiem gdzie Maus ma te wszechobecne loadingi skoro w dashu Xone wszystko odpala się praktycznie z miejsca, szczególnie po ostatnim updejcie. No i jakie reklamy? :P

Nie, dash dalej zamula. Znacznie mniej, ale do ideału to jeszcze daleko. 

Opublikowano

Mi tam nic nie zamula.

Opublikowano

To jest różnica w percepcji już. Ale tak, dasz na X1 mógłby być szybszy. Nie ma loadingów, da się do tego przyzwyczaić, nie jest to nic, co by odrzucało do konsoli, ale są systemy, które reagują żwawiej.

Opublikowano

dajesz gierke z nintendo do party game, ktora podobnie jak buzz zaangazuje tez w to osoby, ktore nie potrafia/nie chca/nie lubia grac na konsoli i padach

WarioWare, Mario Party, Game & Wario, Wii Sports, Let's Tap. Dalej nie chce mi się już wymieniać.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Singstar, ale trzeba być nawalonym ;)

Opublikowano

no na bank starsza osoba zamiast poczuc sie jak uczestnik teleturnieju i przezyc przygode z milionerow czy innego tv show bedzie wolala grac w te gejowskopedalskie (pipi), w ktorych jednak w jakims stopniu trzeba ogarnac sterowanie

Opublikowano

No wiadomo. Jak party games to tylko na Playstation - party games and multiplayer experience. A zresztą. Z kim ja gadam. Przecież ty widziałeś inne sprzęty jedynie w formie kartonów w Media Markt.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

no tak na pewno zmieni to sposob patrzenia i jednak starsza osoba nie majaca pojecia o obsludze pada wybierze jedna z wymienionych przez ciebie gierek zamiast buzza

buzz, singstar, sporo pozycji z kinnecta >>> to co wymieniles jesli chodzi o gierki party game dla ludzi nie majacych nigdy przenigdy doczynienia z grami video

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Bo tylko starsze osoby nie miały styczności z konsolami i party games xD Co te playstation robi z logicznym myśleniem. Co następne podasz jako argument za ułomnymi party games na konsolach Sony? Są najlepsze dla osób niepełnosprawnych, z małych wiosek w północno-zachodniej Polsce, które mają czas jedynie po 19?

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

co jest ulomnego w buzz? dalej nie przytoczyles ani jednego argumentu za party game nintendo, ani dlaczego buzz jest takie zle za wyjatkiem oczywiscie tego ze to gierki swietego nintendo i tego, ze gram tylko na konsolach playstation 

zreszta niektore party games na kinnecta tez sa lepsze niz te wymienione przez ciebie party games dla ludzi nie majacych stycznosc z konsolami, a kinnect na playstation z tego co pamietam nie wyszedl

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Bo grać w teleturnieje to można nawet na kalkulatorze obecnie: Drawful, Fibbage, Quiplash itd. W party games Nintendo przynajmniej coś unikalnego jest zamiast quizu.

Opublikowano

buzz ulomny ale teleturnieje na ziemniaku deal breaker xdddddddd

ja od poczatku pisze, ze chodzi mi o party games dla ludzi nie majacych stycznosci nigdy z grami i konsolami, chocby nie wiem jak unikalne byly gierki od ninetndo to wlasnie tacy ludzie chetniej wybiora buzza, podrobki karaoke czy gierki na kinnecta gdzie samemu jest sie kontrolerem zamiast pedo(pipi) gdzie cos trzeba ogarniac na kontrolerze z kyoto

co innego jak w party game graja gracze...ale nie o to mi chodzilo

Opublikowano

a partyjki w wii sports to ty widział?

(pipi) nawet mój stary po nocach rzucał w kręglach

Opublikowano

moja stara ze starym walczyli kto wygra w buzzie

Opublikowano

Party games na sprzęt Sony nie są wyjątkowe a obecnie lepsze są na byle telefonie. To jest rozrywka łatwiejsza do zrozumienia i ogarnięcia dla ludzi nie mających styczności z konsolami i grami niż Buzz.

Co do gier Nintendo. Wii Sports tłumaczy się w 30s, tak samo Mario Party i Warioware. Nawet emeryt zrozumie o co chodzi i będzie przy tym świetnie bawił się.

Opublikowano

i kto wygrał?

Opublikowano

O jakie reklamy chodzi?

Przy patchowaniu, Twitch, YT. Może jestem przeczulony, może przyzwyczaiłem się do Addblocka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.