Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ja j,ebie ale Wam się nudzi xd 

pokemony dopiero w środę, coś trzeba robić

Opublikowano

Ciekawe jak będzie działał The Last Guardian na PS4 Pro

Opublikowano

Na salonach (czyt. w moim pokoju 8m^2 z 21-calowym panelem SAMSUNG) już się gra :cool: :czesc:

SAMOCHÓD TEŻ BYŚ ŚCIĄGNĄŁ?

Opublikowano

Na salonach (czyt. w moim pokoju 8m^2 z 21-calowym panelem SAMSUNG) już się gra :cool: :czesc:

SAMOCHÓD TEŻ BYŚ ŚCIĄGNĄŁ?

gdybym mógł to nie wiem czy Poznania by starczyło na zaparkowanie tych wszystkich gablot

Opublikowano

:pawel:

Opublikowano

?

Opublikowano

Daj jeszcze porównanie GTAV do infamous second son, sunset overdrive i sleeping dogs bo to też sandbox c'nie?

Edytowane przez oFi

Opublikowano

jakie pieczywo :kaz:

Opublikowano

jaki bol dupska ze stuletnia gierka dalej lepsza i ladniejsza od pacz psow z 2017

Opublikowano

Chyba większość gier jest lepsza od tego ubicrapu

Opublikowano

Moja dupa jest spokojna, bo paczaj psy to zupelnie inna gra od GTAV. Wiecej skradanki niz pif paf i uciekamy z ekipką a poźniej liczmy kase na melinie z Trevorem. 

Dużo można zarzucić ubi, ale gameplayowo to się w tym roku postarali, a nie kopiuj wklej jak to jest z assasynami.

Beka z was jest taka, że nie graliście w nowego paczaj psa i oceniacie gre na podstawie YOUTUBA. To jest ksenofobia. Klimat może wam nie odpowiadać, bo rzeczywiście wiekowo targetem to może być Pawcio, ale mechanika lepsza niż wszystkie assasyny.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Mnie w grach od Ubi najbardziej wkoorvia to robienia z gracza debila. GPS na każdym kroku i zawsze czuć taka ubisfotowska rutynę czy to przy zbieraniu znajdziek, które do niczego się nie przydają czy miliony wyzwań w grze, z których i tak nic konkretnego nie ma czy wreszcie misji głównych które przy napakowaniu do gry setek niepotrzebnych śmieci do zebrania stają się tylko miła odskocznia a nie podstawa rozgrywki. Ostatnia mocarna gra od Ubi to dla mnie Far Cry 3.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Mechanika lepsza niż Assasyny to faktycznie mega rekomendacja lol

Opublikowano

Ciekawe jak będzie działał The Last Guardian na PS4 Pro

stabilne 20fpsów

Opublikowano

Beka z was jest taka, że nie graliście w nowego paczaj psa i oceniacie gre na podstawie YOUTUBA. To jest ksenofobia. Klimat może wam nie odpowiadać, bo rzeczywiście wiekowo targetem to może być Pawcio, ale mechanika lepsza niż wszystkie assasyny.

Pawcio K.O...

Opublikowano

bo trzeba wytarzać się w guwnie by wiedzieć że śmierdzi. O jowiszu też nie powinno sie mówić, bo nikogo tam nie było, tylko zdjęcia z satelit. Klaperska logika xd właściwiej jej brak

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Okens testuje VR?

Opublikowano

Typowy przedstawiciel tzw rasy PC MASTER RACE :master::shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.