Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

HALO-BD-3D-SKEW.jpg

to już było na PS3

a na Xbox to jak zwykle Hallo, Forca, Gersy Hallo, Forca, Gersy Hallo, Forca, Gersy Hallo, Forca, Gersy 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Bluber w 7:44 XD

Opublikowano

pokażcie mi taką serie na playstatio?

Na Playstation to tylko Ratcheta wydają tak taśmowo jak M$ wydaje Halo. 

Ratchet - 14 wydań pudełkowych

Halo - 13

Opublikowano

Żeś szczurek amerykę odkrył... gry się ogólnie słabo sprzedają w tej generacji konsol.

Tym bardziej dziwne, że taki W3 z Polandii sprzedał się tak dobrze, a hity pokroju Gersów, Dishonored czy nawet nowych WD (dla ubi to hit, dla mnie gó..) licho.

Gracze mają już chyba dość dymanka + z rok na rok przybywa coraz więcej januszy ogrywających tylko fife i coda. Jestem ciekawy sprzedaży FF XV  :reggie:

Opublikowano

Żeś szczurek amerykę odkrył... gry się ogólnie słabo sprzedają w tej generacji konsol.

Za to takie gry jak Call of Duty i FIFA sprzedaja sie swietnie na Xboxie xD

Widac jaka spolecznosc panuje na konsoli Microsoftu :dynia:

Opublikowano

Girsiaki 4 :banderas:

Dawno mnie tak multi nie wciagnelo.

Opublikowano

a ile można ? 

same hallo i gersy 
w końcu trzeba coś przyCodzić hehehehe

Opublikowano

Ragi forca 3 godrizon grana jest już?

Powiem wam jak forca wciąga dupom drivesrake tak uncharted 4 gniecie nowych pudzianow na każdym polu. Graficznie wyglądaja nowe girsy zbliżone do uncharted, ale remasterow z ps3.

Czyli dla ciebie też gearsy 4 to zawód?

Nie tyle co zawód bo judgement już nie miałem żadnych oczekiwań ale w singlu trochę za mało tego co lubię w gearsach a paradoksalnie też zbyt mało zmian w formule też trochę źle wpływają na odbiór tej gry. No ale gdzie zgraja randomów a gdzie studio które zrzesza najlepszych twórców gier na konsolach sony i mimo że gry-filmy od ND to nie jest coś co lubię tak szanuje, ze formułe i styl dopracowali niesamowicie.

To się zgadza, randomy nie podołały wyzwaniu. Żałuję, że grę kupiłem na blantmana. :frog: 

Opublikowano

Jakiego dymanka Starh? Gdyby to dotyczyło tylko jakiś rakowych serii to rozumiem, ale słabo sprzedają się zarówno utrwalone serie jak i nowe IP, więc tu chodzi raczej o coś innego. Prawdopodobnie zapaleni gracze co kupują spore ilości gier i napędzają rynek powoli wymierają, a nowe pokolenia są wychowane na grach na telefony i kupowaniu setek gier na stimie w promocjach z 1$, w które później i tak nie grają.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

kukuryku> noks

Opublikowano

Girsiaki 4 :banderas:

Dawno mnie tak multi nie wciagnelo.

zazdroszczę 

ja już tak znubiałem że wstydzę się z wami pograć.

jestem cienki jak ŁKS Łódź 

Opublikowano

a ile można ? 

same hallo i gersy 

w końcu trzeba coś przyCodzić hehehehe

Szczerze? Jestem zadowolony z niskiej sprzedazy Gearsow, Halo,Forzy i innych tasiemcow. Wreszcie moze zrobia cos co zaciekawi stulejarzy januszowych.

xDDD

Opublikowano

Xone, niby taki słaby a w(pipi)ali taki duży wentylator, co efektem jest cicha konsola. Ps4 pro PrOsiak, najmocniejsza konsola na świecie, a wentylator tyci tyci, i efektem tego jest bardzo głośna. Oczywiście, nie u wszystkich, ale problem zaczyna się pojawiać.

Opublikowano

Za to takie gry jak Call of Duty i FIFA sprzedaja sie swietnie na Xboxie xD

Widac jaka spolecznosc panuje na konsoli Microsoftu :dynia:

Ile baniek sprzedały na PS4 gry takie jak Uncharted 4, Bloodborne, Driveclub? Gry się ogólnie nie sprzedają... niezależnie od platformy.  Mroku jak zawsze patologie odpier*ala

Opublikowano

SZCZUREK GDZIE TY BYŁEŚ TYLE LAT ?

Szczurek po opuszczeniu xboxonline udał się na forum psxextreme, gdzie przez lata dorobił się pozycji elitarnego klapa

Opublikowano

To ten sam Szczurek co pozbył się xboxa na rzecz ps3, by kupić ponownie xa dla Alana Wake? Nie wiem dlaczego akurat to zapamiętałem z xboxonline.

Opublikowano

@Zeratul

Ile baniek sprzedały na PS4 gry takie jak Uncharted 4, Bloodborne, Driveclub?

U4 w samym retailu poszło już w 4.4 mln. egzemplarzy.

Bloodborne to już blisko 3 miliony (2.41 w reailu wg VGChartz i 0.5 cyfrowo).

DC - 2 mln. nie licząc cyfry

Wiedźmin sprzedał się bardzo dobrze, TLoU dzięki remasterowi przekroczyło 10 mln. No ale trzeba było szybko coś wymyślić dlaczego tak źle na bonerze.

Opublikowano

SZCZUREK GDZIE TY BYŁEŚ TYLE LAT ?

Szczurek po opuszczeniu xboxonline udał się na forum psxextreme, gdzie przez lata dorobił się pozycji elitarnego klapa

Już na xboxonline trochę taki był, ale pozytywnie go zapamiętałem. Natomiast tutaj co on czasem odpierdziela to szkoda strzępić ryja. :frog: 

Opublikowano

Co to jest w ogóle jakieś xboxonlajn, coś jak gejmonly?

Opublikowano

co z ciebie za xbot 

Opublikowano

Taki sam jak nintendofil  :Coolface:

Opublikowano

@Zeratul

Ile baniek sprzedały na PS4 gry takie jak Uncharted 4, Bloodborne, Driveclub?

U4 w samym retailu poszło już w 4.4 mln. egzemplarzy.

Bloodborne to już blisko 3 miliony (2.41 w reailu wg VGChartz i 0.5 cyfrowo).

DC - 2 mln. nie licząc cyfry

Wiedźmin sprzedał się bardzo dobrze, TLoU dzięki remasterowi przekroczyło 10 mln. No ale trzeba było szybko coś wymyślić dlaczego tak źle na bonerze.

Unchared już dawno przekroczył 5mln, te dane są nieaktualizowane od wielu miesięcy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.