Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Za tydzien minie 3 lata od premiery PS4 - przez ten czas zakupiłem na te konsole 26 gier pudełkowych
W tym samym okresie na PS3 posiadalem.......78 gier. 

Cos ta branża w zła stronę idzie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

podobnie jak z halo10 - ze bedzie

Opublikowano

78 gier w 36 miesięcy jaki no life xd

Opublikowano

przecież w nie nie grał xD

Opublikowano

i co się jąkasz?

Opublikowano

Stresujecie mnie  :frog:

Opublikowano

c4tIqz4.png

jak to wygląda xdddddddddd

ja rozumiem, że d2 nie stoi grafiką, ale kurwa mać, może jakieś standardy wypadałoby trzymać?

I trzyma a nawet narzuca nowe tam gdzie są najbardziej potrzebne, boli Cię taka tekstura ? w każdej grze coś takiego się trafia.

I albo przymykasz na to oko albo będziesz szukał dziury w całym, jedna z najlepszych gier tego roku i zamiast grać to się takimi głupotami zajmujesz.

Od początku było wiadomo, że nie grafikę D2 będzie się bronić tylko gameplayem mi osobiście poziom grafiki w zupełności wystarcza.

:corvo: GOTG :corvo:

Dokładnie, słabsze ujęcie można przypisać niemal każdej grze. Dishonored II graficznie nie ma się czego wstydzić.

UTpZXf9.jpg

3nR7HL2.jpg

Opublikowano

ciekawe jak nintendo fagi obronia startowy lineup switcha, tyle bylo placzu o rakowe remastery na obecnej generacji, ktore wystartowaly dopiero w trakcie jej trwania, a tu geyowe szefostwo z kyoto chce promowac nowy system remasterami praktycznie wszystkich wartych ogrania gier z wii u

Opublikowano

Żeby to chociaż remastery były, w większości to zwykłe porty będą, pewnie jeszcze za pełną cenę.

Opublikowano

to swicz nie będzie miał wstecznej kompatybilności?     :gayos:

Opublikowano

Oczywiscie ze nie lepiej sprzedac te same gierki jeszcze raz w innych pudelkach.

Opublikowano

dla burnouta paradise kupiłem x360 :banedroli:

Opublikowano

Burnouta 2 bym przywital w odpicowanej wersji. Rowniez to piekna gra byla.

Opublikowano

ciekawe jak nintendo fagi obronia startowy lineup switcha, tyle bylo placzu o rakowe remastery na obecnej generacji, ktore wystartowaly dopiero w trakcie jej trwania, a tu geyowe szefostwo z kyoto chce promowac nowy system remasterami praktycznie wszystkich wartych ogrania gier z wii u

No ale tak serio to po hui dyskutować o hipotetycznym lineupie, jak nadal nie ma żadnych oficjalnych informacji xdd Ficek jak zwykle szuka dziury w calym, żeby mieć "sęsowny" powód, by jednak produktu od Ninny nie kupić, nic się w tej kwestii od lat nie zmienia xdd

Ale, z tych gier co się ostro plotkuje, które mają być wydane w kilka miesięcy od premiery lub na start:

Mario Kart 8 z dodatkowymi postaciami i mechanikami ON THE GO? Jeszcze jak :banderas:

Splatoon? :obama:

Smashe? Meh, mam na 3ds i Wii U.

Nowy 3D mario ON THE GO? :fsg:

RPG z mario i kórlikami od Ubi? :exact:

Mario Maker? Nie grzeje mnie, chyba że wprowadzą dużo nowości w co wątpię

Xeno X? on the go może robić robotę, XM. pewnie wali sobie konia dupą na samą myśl

Lego City Undercover? Portują na wszystko, także nie komentuję, ale ON THE GO :banderas:

Siłą tych portów będzie nie to, że dostaną swoje jakieś pomniejsze ulepszenia, ale fakt, że będzie można w nie grać WSZĘDZIE (dopóki bateria nie padnie). Dla samego tego faktu warto będzie kupić drugi raz "to samo". W przypadku rakowych remasterów na PS4/X1 dostawaliśmy to samo tylko w ciut ładniejszym opakowaniu :kaz: Miejsce i sposób grania się nie zmieniło, nie licząc trochę innego pada.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Oho Niny defense force, niczym wczorajsza obrona legii

Jak to szło?

Switch was zayebie :reggie::yao:

Opublikowano

jako że Ficus nigdy nie posiadał innej konsoli niż plejstejszyn, to nawet taki rakowy, remasterowy lineup Switcha, powinien być dla niego absolutnym dealbreakerem

zwłaszcza jeżeli porówno się go do tego co oferuje Ficusiowi ukochane Sony

Opublikowano

oczywiście, że Was zayebie :banderas:

ZELDA ON THE GO  

SKYRIM ON THE GO

3D MARIO ON THE GO 

:daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:  :daddy:

No i ficek narzeka na lineup nintendo, jak i tak nigdy w zadna z tych gier nie gral - kwintesencja switchklapa :kaz:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Fajna konsolka, kupię Habibowi.

Opublikowano

U którego? Bo u tego co widziałeś to wszystko ok. U mojego tez, kupił sobię sokowirówkę ostatnio i próbował namówić na dietę. W poniedziałek sr.ałem 7 razy i zacząłem jeść po staremu. Może "nasz" Habib da się namówić na kolejny zlot. :v

PS: Shadow of Mordor dobre?

Opublikowano

PS: Shadow of Mordor dobre?

spytaj Mendrka, kupił dla tej gry PS4

Opublikowano

mozesz pozyczyc habiba? przyda mi sie 

Opublikowano

Dla mnie news o switchu już kompletnie pogrzebał tą konsole i firmę. Tzn 3ds'a sobie jeszcze zostawię dla dragon questa co wychodzi w następnym roku, może jakiś pchoenix jeszcze wyjdzie no i Fire emblem.   Switcha NIGDY nie kupię niech nintendo zdycha. Mam cyfrowo kupione wonderfull 101 czy zelde wind waker hd i co z tego?  Niby oni tacy dla prawdziwych graczy a wydają teraz remastery, od lat pomysły własne kopiują a jedyne co nowego wymyślili w ciągu ostatnich 2-3 lat to gra o strzelaniu farbkami dla niedorozwojów (znudziła mnie po 1 h) oraz figurki dla jeszcze większych idiotów. Jak czytam temat gdzie ktoś kupuje 3 rodzaje yoshiego aby zebrać je wszystkie etc. Zastanawiam się co się stało z naszym społeczeństwem. No ale to samo myślałem jak widziałem ludzi goniących za pokemonami w lato po ulicy. Dorosłych ludzi dodajmy....   

Jakie gry ma switch na start ? porty gier z wii u, pokemony z 3ds'a i zelde? A Zelde która (pipi)owo wygląda która gameplayowo siedzi gdzieś między ps2 i ps3 ? Zapomniałem z zelda się nie wyrobia na premierę :D  To chociaż może jakiś mario będzie ?  Grałem w 5 marianów na 3ds i wii u i szczerze po 2 już mi się odechciało dalej bo cały czas podobne do siebie.

Najlepsze gry na wii u poza Pikmin stworzyły studia zewnętrzne Bayonetta 2, Wonderful 101 czy Xenoblade.  Tych gier w dodatku za duzo nie było. Ograłem wszystkie warte ogrania gry. Przez 2 lata z wii u spędziłem z grami na tą konsolą może łącznie 300 h w tym ponad 100 to 2 jrpg (Tokyo mirage i Xenoblade) :D Ja (pipi)ie jak to smutno brzmi że przez cały żywot konsoli tylko tyle wartych ogrania gier się ukazało.  Nie liczę gier z wii bo wii u służyło mi też do gier z wii. Myslę że z grami z wii spędziłem więcej czasu (last  story, xenoblade czy Fragile Dreams to sztosy) .  

Nintendo mnie ponownie nie oszuka. Switch według mnie podzieli losy wii u i uważam że obecnie jak nie grałeś na wii warto kupić wii u a nie switcha. Walić ich korpo niech zdychają 

Opublikowano

Jakie gry ma switch na start ?

Nie wiemy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.