Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Na pewno nie zelda. :kaz: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tego też nie wiesz. nie było oficjalnego info o opóźnieniach.

Opublikowano

mozesz pozyczyc habiba? przyda mi sie

Nasz Habib chyba kogoś ma, więc nie da rady. ;/

Opublikowano

tego też nie wiesz. nie było oficjalnego info o opóźnieniach.

A po co mają o tym informować, akcje od razu by pikowaly w dół. To jak przedwczesna śmierć
Opublikowano

Jakie gry ma switch na start ?

Nie wiemy?

mario, mario, mario, mario, mario i mario, nintendo zawsze inwestuje w nowe IP.

Opublikowano

Mario rpg turowe z krolikami to nowe ip w swiecie nintendo?

Opublikowano

Jeżeli lineup Switcha będzie taki jak z plotek to beka, bo wychodzi na to, że chyba tylko jedna nowa gra (Mario 3D) + porty/remastery, a przecież Nintendo się "odgrażało" że przesuwają premierę konsoli żeby wszystkie gry były gotowe na start.

Ale na chwilę obecną to tylko plotki.

EDYTA: Fakt, faktem, że dla switchklapka to byłyby same świeżynki ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zrobia specjalna edycje jak to zapowiedzieli pokemona sun/moon na switcha i to bedzie system seller juz napewno w samej Japonii.

Opublikowano

Jeżeli lineup Switcha będzie taki jak z plotek to beka, bo wychodzi na to, że chyba tylko jedna nowa gra (Mario 3D) + porty/remastery, a przecież Nintendo się "odgrażało" że przesuwają premierę konsoli żeby wszystkie gry były gotowe na start.

Ale na chwilę obecną to tylko plotki.

EDYTA: Fakt, faktem, że dla switchklapka to byłyby same świeżynki ;)

nie zapominaj o mario RPG z królikami od Ubi ;) 

i fakt faktem, same ulepsozne pkmn sun/moon zrobia furore 

Opublikowano

Nie ma znaczenia czy zrobi furorę czy nie tylko czy Nintendo wywiąże się z zapowiedzi. No nie ma się co oszukiwać, że dla mnie jako posiadacza WiiU (nie mówiąc już o 3DS) set gier z plotek to żaden powód do zakupu konsoli na premierę, bo przecież nie będę grał praktycznie w to samo co już mam na WiiU.

Opublikowano

Mario rpg turowe z krolikami to nowe ip w swiecie nintendo?

Dla ficusia każda gra od niby jak nowe ip.

Opublikowano

czwarty post w temacie switcha na pierwszej stronie prosze przeczytac kiedy jeszcze nie wiadomo nawet w plotkach bylo czym ma byc konsola nintendo

switch to spelnienie moich MARZEN + trzymam kciuki za jak najwiekszy lineup tytulow z wiiu bo ich NIE ogralem, a sa tam interesujace mnie pozycje i w 2017 liczy sie dla mnie tylko jedna KONSOLA majac na uwadze powolna SMIERC vity w nadchodzacym roku

Opublikowano

SMIERC vity w nadchodzacym roku

To u Ciebie jakieś coroczne obchody?

Opublikowano

choc devi zapomnieli praktycznie co to ekskluzywnosc dla vity (co oczywiste z racji malej liczby posiadaczy sprzetu) to 2016 dla vity byl przeciez bardzo wporzadku:

world of final fantasy

darkest dungeon

odin sphere 

grand kingdom

zero time dilemma

severed

trails of cold steel 2

axiom verge

steamworld heist

god eater 1 i 2

hatsune miku

Opublikowano

choc devi zapomnieli praktycznie co to ekskluzywnosc dla vity (co oczywiste z racji malej liczby posiadaczy sprzetu) to 2016 dla vity byl przeciez bardzo wporzadku:

world of final fantasy

darkest dungeon

odin sphere 

grand kingdom

zero time dilemma

severed

trails of cold steel 2

axiom verge

steamworld heist

god eater 1 i 2

hatsune miku

szkoda tylko, że we wszystko zagrasz na innym sprzęcie ;)

i zapomniałeś do tych megaton dopisać dragon quest builder ://

Opublikowano

no napisalem przeciez w pierwszym zdaniu, ze to nie exy co przeciez logiczne jak gierki robia juz tylko devi zewnetrzni,a vit na swiecie jest tyle ile jest (choc i tak sprzedazowo przebila trupka wiiu)

Opublikowano

Dla mnie news o switchu już kompletnie pogrzebał tą konsole i firmę. Tzn 3ds'a sobie jeszcze zostawię dla dragon questa co wychodzi w następnym roku, może jakiś pchoenix jeszcze wyjdzie no i Fire emblem. Switcha NIGDY nie kupię niech nintendo zdycha. Mam cyfrowo kupione wonderfull 101 czy zelde wind waker hd i co z tego? Niby oni tacy dla prawdziwych graczy a wydają teraz remastery, od lat pomysły własne kopiują a jedyne co nowego wymyślili w ciągu ostatnich 2-3 lat to gra o strzelaniu farbkami dla niedorozwojów (znudziła mnie po 1 h) oraz figurki dla jeszcze większych idiotów. Jak czytam temat gdzie ktoś kupuje 3 rodzaje yoshiego aby zebrać je wszystkie etc. Zastanawiam się co się stało z naszym społeczeństwem. No ale to samo myślałem jak widziałem ludzi goniących za pokemonami w lato po ulicy. Dorosłych ludzi dodajmy....

Jakie gry ma switch na start ? porty gier z wii u, pokemony z 3ds'a i zelde? A Zelde która c(pipi) wygląda która gameplayowo siedzi gdzieś między ps2 i ps3 ? Zapomniałem z zelda się nie wyrobia na premierę :D To chociaż może jakiś mario będzie ? Grałem w 5 marianów na 3ds i wii u i szczerze po 2 już mi się odechciało dalej bo cały czas podobne do siebie.

Najlepsze gry na wii u poza Pikmin stworzyły studia zewnętrzne Bayonetta 2, Wonderful 101 czy Xenoblade. Tych gier w dodatku za duzo nie było. Ograłem wszystkie warte ogrania gry. Przez 2 lata z wii u spędziłem z grami na tą konsolą może łącznie 300 h w tym ponad 100 to 2 jrpg (Tokyo mirage i Xenoblade) :D Ja (pipi)ie jak to smutno brzmi że przez cały żywot konsoli tylko tyle wartych ogrania gier się ukazało. Nie liczę gier z wii bo wii u służyło mi też do gier z wii. Myslę że z grami z wii spędziłem więcej czasu (last story, xenoblade czy Fragile Dreams to sztosy) .

Nintendo mnie ponownie nie oszuka. Switch według mnie podzieli losy wii u i uważam że obecnie jak nie grałeś na wii warto kupić wii u a nie switcha. Walić ich korpo niech zdychają

Widzę, że znów ci się autyzm załącza.

Opublikowano

A co za problem jest z input lagiem? Że w ogóle występuje czy że jest za duży?

Opublikowano

no wlasnie i o co w ogole chodzi, bo w temacie telewizorow ostatnio pisali o jakims updacie ktory praktycznie we wszytskich modelach 4k z HDR dawal cos kolo 50 mls ?

Opublikowano

Blubciu ty tak w każdym temacue za mną łazisz. Mam żonę i kochanka nie potrzebuje

Opublikowano

Pamiętam bo sam się interesowałem tematem, na forum Sony wisiało, że TV z 2015 i 16 mają duży input lag, gdzieś pod koniec tematu koło 90 strony padło info o nowym sofcie który załatwia problem i tyle, jeszcze było narzekanie Australijczyków, że u nich soft nie wyszedł i tyle pamiętam bo później mnie już to nie interesowało. 

Opublikowano

Pece robaki zostaly ladnie zgaszone przez console peasanta, bol dupska w komentarzach tego tematu na reddicie byl tak potezny ze moderka wylaczyla na nim zgloszenia.

2 Months ago I made the "King Of Swing" Lucio montage. Some people told me I would suck on PC. This video is for those people.

https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/5dw7oe/2_months_ago_i_made_the_king_of_swing_lucio/

Opublikowano

xd dobra riposta

Up the bum no babys

lol so you got mad at what people were saying about you on your video so you dedicate two months of your life proving random people on the internet wrong. you're still the loser
Odpowiedz 155  
Ukryj odpowiedzi 
photo.jpg 

¯\(ツ)/¯
Odpowiedz 1182 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.