Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Smiechlem. Tak sie napalacie, ze ta zdechla marka rzucila wam gdzies tam jedno darmowe dlc, ktorego nie do konca mozna nazwac dlc, ze zaraz posunicie sie ze szczecia w tylek.

chyba nie zdechła, jeszcze yeti i czasem fanek pogra w te uncharted 4 a reszta egzemplarzy solidnie żyje w 5tym obiegu na pchlim targu   :obama:

No no xD od miesiąca nabiłem więcej godzin w gierkach na xboxie niż przez 1,5 roku posiadania PS4 gdzie po 40h w BB i 14h w U4 nie ma już więcej gier. 

nuclear-atom-bomg-explosion-animated-gif

Opublikowano

Jest nic, jak zwykle.

Opublikowano

a na plejstejszyn co? SPOKOJNA JESIEŃ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NMS, NiOh, GT, TLG, tak pierwsze z brzegu. 2016 rokiem PS4, od stycznia do grudnia sztywniutka dominacja :banderas:

No Man's Sky? Będzie grane na Steam, jeszcze jak.

"Exy" z PS4 przynajmniej prawilnie na Steamie wychodzą i są sztywniutko zoptymalizowane, bo te gry MS to szkoda szczępić ryja, i tak normalna gra tylko na X1.

Opublikowano

iziemu przeciez kazdy ex z xbona chodzi na athlonie w 1080/60 wiec nie wiem o czym mowisz kruku

Opublikowano

iziemu przeciez kazdy ex z xbona chodzi na athlonie w 1080/60 wiec nie wiem o czym mowisz kruku

Potwierdzam. Takie KI jak wiadomo na Xone to 720p i 6 postaci, ale na Athlonie i Win10 to już:

Co do pojedynkow to piekna jest ta gra!  Moja ulubiona tlucznia obecnie - czlowiek wraca po calym dniu pracy, odpala piwko i moze spokojnie powciskac sobie przyciski napadzie, robiac przy tym 50 ciosowego ULTRA 

Miod wylewa sie z ekranu!   :banderas: 

Isis my man! 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tez tak macie ze jak ktos cos pisze o isis to macie obawy ze zaraz wpadnie i zacznie sie szamotac ze swoim !!!!!^^!!!!!! ??

Bardzo nieprzyjemne uczucie.

Opublikowano

No deczko niestabilny ten chłopak jest. 

Opublikowano

Tez tak macie ze jak ktos cos pisze o isis to macie obawy ze zaraz wpadnie i zacznie sie szamotac ze swoim !!!!!^^!!!!!! ??

Bardzo nieprzyjemne uczucie.

Ja się bardziej obawiam pasu szahida ;)

Opublikowano

nie chce mi sie nawet pisac tego samego po raz kolejny -  dlatego moze tym razem postarajcie sie zapamietac!

Gdy po raz pierwszy kupilem KI na Xie bylo dostepnych 6 zawodnikow na krzyz ? w 720p - rozmazane (pipi), jak wszystkie pierwsze exy Xboxa.

Tylko Donxboxo (ktory wtedy nawet Ona nie mial) skakal z radosci na tak zenujacy sposob wydawania gierki - nawet jak na 80 zl. Najwieksza karta przetargowa w CW fanow bijatyk xD

shejtowalem, oddalem, kupilem po 2 latach, jak mozna wybrac kogos wiecej niz Jago. Pozdrawiam.

a krukowi chodza inaczej ? To moze niech mu ktos sciagnie tytul, bo calkowicie do profilu nie pasuje.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra dobra Isis. To samo pisałeś jeszcze w 2016 roku, więc beka tak czy siak.

Halo martwe, ale jakby wydali port Halo 5 na Win10, to zaraz byłby sztos na Anthlonie ;)

Opublikowano

No nie martwe, ale musi byc slabo, skoro nawet najwięksi psychofani wola grac 600h w Destiny ^^

Nawet betoniarnia pokroju Wizira, ktory gierki bronili jak matki przez 3 edycje wystawil ja po 2 tygodniach na pchli - szybciej niz z reguly laduja gry generacji od Czezkyego.  :teehee:

No ja bym zagral - bo w moim sercu mimo wszystko wiecej koloru zielonego niz w tych pseudo fanach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No dzisiaj z tymi "pseudo fanami" gramy full squad w Halo 5, ale wiadomo. Wiesz lepiej, Halo martwe i nikt nie gra* :)

* z Isis

Opublikowano

No Ty akurat zawsze masz pelne listy w CW znajomych ktorzy graja w Forze 5, KI i mase exclusivow, a pozniej czlowiek kupuje konsole, wlacza Forze i widzi klub duchow, w ktorym ostatni gracz logowal sie pol roku temu...

Zupelnie jak najlepsza usluga, najlepsze gry, 500 postow o Fable Legends.   :cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ja nie mam problemu z graczami, inni też nie mają. Dziwne, że do tej pory nie zauważyłeś, że tylko Ty masz. Jeszcze ze dwa lata i może dojdziesz gdzie jest problem :P

Zawsze mam bekę jak ludzie się ustawiają na granie, a w tematach Isis jest traktowany jak powietrze :D

Opublikowano

No to najwazniejsze - ze z graczami nie ma problemu typ "co nie gra w multi" xD

Opublikowano

Ale w sumie Halo odkąd zaczeło je robić 343 to nie Halo. 

Opublikowano

no pewnie dlatego wiekszosc osob ze sceny pocina w MCC - mi tam multi w 5tce odpowiadalo, z checialbym kupil.

Opublikowano

Ale w sumie Halo odkąd zaczeło je robić 343 to nie Halo. 

Czyli miałem rację. :problem: 

Opublikowano

MCC jest dobre. Szczególnie jak się lubi grać w slo-mo ;)

Opublikowano

no pewnie dlatego wiekszosc osob ze sceny pocina w MCC - mi tam multi w 5tce odpowiadalo, z checialbym kupil.

Nie wiem nie grałem w MCC ale skoro 60gb patchy tego nie naprawiło to chyba masz odpowiedź. W sumie już mi sie bardziej Destiny podoba niż Halo od 343.

Opublikowano

Nie no bluber teraz żeś doje,bal xD

Opublikowano

Nie wiem nie grałem w MCC ale skoro 60gb patchy tego nie naprawiło to chyba masz odpowiedź. W sumie już mi sie bardziej Destiny podoba niż Halo od 343.

To byłoby nas 8 (wszystkie sloty obstawione):

1. Ja

2. Kreatyna

3. Kalafior vel brokuł

4. Kubson

5. Massło

6. Ves

7. Vex

8. Kowal

;)

Opublikowano

"Exy" z PS4 przynajmniej prawilnie na Steamie wychodzą i są sztywniutko zoptymalizowane, bo te gry MS to szkoda szczępić ryja, i tak normalna gra tylko na X1.

Daj znać jak na tych twoich 24 calach będziesz ogrywal TLG, NiOh czy GT. Przepraszam, to nie windobox 1O(ne) :yao:
Opublikowano

Większość osób gra w MCC bo jest tam najlepsze Halo w które można pierwszy raz w historii grać online i nie ma takiego Halo na tym świecie które wygra z tym argumentem.

Pierwsze najlepsze, nawet jak by Bungie robiło dalej Halo i tak weterani będą grać HALO 1 i tak jest prawda. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.