Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

niech zgadne

"co to kur.wa jest xddddd"

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

jaranie sie ffXV kiedy najlepszy jRPG (DraQue VII) tego roku już wyszedl, nawet mi was nie zal 

to jest ta gierka w ktora gralem na psxie?

Widze nie tylko na switchu karmia portami :cool:

Opublikowano

Ta na ch,ju grales xd w jajach ojca plywales a nie plejstejsion

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W jajach ojca to plywalem do IVej czesci :[

Opublikowano

@Hav7n

nie słuchaj go film jest kiepski. Dobrze że nie kupiłem tego tylko z zatoki. Jak coś ma cię do gry zniechęcić to to gówienko to zrobi :D

Gorszy niż Smierć w Sarajewie?

Opublikowano

chyba śmierć w wenecji

Opublikowano

U blatmana grają inaczej.

Opublikowano

Śmierć w Sarejewie za(pipi)isty film polecam i film FFXV nawet nie porównuje. To jak porównywać wagę piórkową do wagi ciężkiej :D

Opublikowano

ubisyf znowu płacze że hurr vivendi zla korporacja chce nas wykupic i stracimy niezależność i dawny blask i już nigdy nie bedziemy mogli podejmowac ryzyka w tworzeniu gier

no (pipi)a typiaro jakie ryzyko, raz na rok wydacie na trzy obesrane tasiemce jednego fajnego pseudo indyka, a cala reszta to klepanie w kolko tej samej gry z tymi samymi schematami tylko w innym settingu

i teraz pierd*lisz kocopoly ze ubi juz nie bedzie takie samo xdddd co to zle i nikczemne vivendi kaze wam zrobic? klepac asasynka co roku jak activision coda? przeciez ostatnie 10 lat dokladnie to robiliscie a teraz placz w internecie ze ubi straci blask xdddd blask rozmazanego stolca chyba
nikogo nie obchodzi co sie z wami stanie, vivendi moze was wykupic i zamknac wszystkie wasze studia w pizdu i nikt plakac nie bedzie, no ale nieee przeciez ubi to prawie jak rockstar topowy developer, a z roku na rok jakosc gierek spada i spada, no ale zrobili przeciez valiant hearts i child of light i ma nam byc smutno bo po przejeciu juz nigdy takich gier od nich nie zobaczymy xddddd

boze jak ja ich nienawidze

Opublikowano

Watch Dogs

The Division

For Honor

Steep

Wymień innego duzego wydawcę który od startu tej generacji zrobił tyle nowych dużych ip.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Jeszcze by mogły być dobre te nowe ip xD

Opublikowano

Jeszcze by mogły być dobre te nowe ip xD

to akurat dotyczy kazdego deva na tej generacji, czepiają sie biednego ubisoftu który wydał na świat takie perły jak splinter cell

Opublikowano

Watch Dogs

The Division

For Honor

Steep

Wymień innego duzego wydawcę który od startu tej generacji zrobił tyle nowych dużych ip.

Tylko co z tego skoro to wszystko i tak jeden chuj

Opublikowano

Akurat for honor i steep zapowiadają się ciekawie

Opublikowano

E: Nvm, ustawienia fabryczne monitora naprawily.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja bym oczywiscie chcial przypomniec ze Blantman sie wczoraj na(pipi)al a dzisiaj ma kaca do tego pod wplywem kupil najgorsza wersje FFXV czego nie pamieta ale we wtorek zda nam relecje!!!

Dziekuje

Opublikowano

Pewnie jeszcze pogoni żonę po FFXV, bo nie ma siły nigdy ruszyć tyłka z fotela po oczytaniu żenującego topica o cyfra vs pudło  :reggie:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

co ten blant xd

Opublikowano

https://www.youtube.com/shared?ci=UgqolYmInv8

Co to (pipi) jest xddddddddd

http://m.ppe.pl/news/47694/assassin-s-creed-syndicate-otrzymalo-wsparcie-dla-playstation-4-pro-patch-moze-pogarszac-grafike.html%5Dhttp://m.ppe.pl/news/47694/assassin-s-creed-syndicate-otrzymalo-wsparcie-dla-playstation-4-pro-patch-moze-pogarszac-grafike.html[/url]<br /Bez hejtu, ale jak to się potwierdzi to co? Muszę kolejny raz czekać na łaskawie na PacZA, abym wiedział na co poszła kasa na pro i tv za 8 tys z odchodząca ramka? (pipi) powinni zadbać o (pipi)e 60 klatek plus full HD, a nie wpierdalac się w 4k i hdr. Nie dość, że to raczkuje, to Jeszce sprawia problemy pod względem jakości i wydajności. Plus dla MS, że nie gadali że ich konsola naj pod każdym względem i nie napędzali sztucznie technologi 4k z hdr i koleżanką pod stołem. Już ps4 miało ogarniać stałe 200 klatek w full HD, ale się nie dało, wydali pro i dalej kompromisy, albo klatki albo rozdzielczośc. I na pewno nie chcę obrażać użytkowników PrOsiaka i ich telewizorów.. Chodzi mi tylko o zachłanna politykę firmy Sony

Rewolucja w wykonaniu Sony xD. Biegnijcie szybko do sklepu bo VR przed świętami nie dostaniecie już, taki sztos.

Jezu jakiego Sony daje raka nieprzerwanie od 2005 to się w głowie nie mieści. Tfu.

Watch Dogs

The Division

For Honor

Steep

Wymień innego duzego wydawcę który ubrał czyszczenie mapy zaje,banej bezsensownymi znajdźkami i misjami na tyle sposobów

poprawiłem

Opublikowano

Jeszcze zapomnialem o The Crew.

Opublikowano

czyli oficjalnie można przyznać, że kolejny rok zakończył się zwycięstwem Microsoftu skoro Fanek po raz kolejny zaczyna hajpowanie do zapowiedzi widmo gier, które wyjdą niewiadomokiedy

<3 wspaniała społeczność klapów 

Opublikowano

W zapowiedziach/przeciekach/plotkach o grach na PS ciekawe jest jedno - zawsze mówi się jak to super wyglądają i prawie nigdy o tym jak dobrze się w nie gra :P

Opublikowano

no na youtubie we wszystko się dobrze gra

Opublikowano

Chodziło mi bardziej, że w tydzień rozeszło się 2mln PS4 (Pro i Slimek)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.