Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Bluber sprzedaje ps4 i gierki. Sytuacja jest poważna. :(

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jakbyś był tak mielony w tlou przez pawciokratosa to też byś sprzedał :obama:

Opublikowano

Sprzedaje konsole kiedy wkońcu zaczyna coś na nią wychodzić? Chyba potrzebuje kasy.

Opublikowano

A może kupuje prosiaka? :obama: 

Opublikowano

Bankowo kupuje prosiaka xd

Opublikowano

W tym roku sony godnie zamknie rok rozliczeniowy zrzucajac tlg na koniec roku.

A u xbąka co? Granie w girsy o ktorych juz nikt nie pamieta tak jak o quantum breaku?

Druga sprawa jest to, ze jak sony nie zapowie lineupu na nowy rok w grudniu to nintendo przejmie branże w marcu ze swoimi megatonami, do tego, przenośno-kanapowymi

:obama:

Opublikowano

fxw9r8.png

Weź ofi napisz jeszcze raz kto i o jakiej grze już nie pamięta, bo się chyba trochę pogubiłem  :reggie:

Opublikowano

Ladowarka do pada wyzej niz jedyny kraszer na koniec roku - ps4 w pigulce.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Sprzedaje konsole kiedy wkońcu zaczyna coś na nią wychodzić? Chyba potrzebuje kasy.

Kiedy coś wychodzi?

Opublikowano

Kiedy coś wychodzi?

This #PS4 game is the sexiest looking game I've ever seen! yes more so than Uncharted 4.

Ja bym sie jeszcze zastanowil blubi.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A u xbąka co? Granie w girsy o ktorych juz nikt nie pamieta tak jak o quantum breaku?

Ty, ekspert 

opowiedz mi coś jeszcze, znawco xD

ale nie porównuj g.wna do twarożku

:reggie:

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Pro liga na konsolach.

11018035.gif

Opublikowano

Ja prawilnie przypominam bo dzisiaj jeszcze nikt tego nie zrobił. Kupiłem ffxv na xbox one i jutro zdam relacje po pracy z tego gówna rozmazanego w 720 p.  Mogłem kupić prosiaka dla tej gry jak niektórzy na forum , mogłem odkurzacz zwany ps4 podłączyć do prądu.  Tyle lepszych sposobów na zagranie w najlepszego jrpg tego roku (podobno ale nawet jeśli to jak to smutno brzmi -dark souls to nie jrpg)  ale wolę moją kochaną konsole. Fakt zakup po pijaku ale będę twardy i grę przejdę. Chyba że mnie znudzi. Najładniejszą grą tamtego roku obok wiedźmina było dla mnie xenoblade x a to też za ostre nie było :D

Opublikowano

Czy ktoś mógłby powiedzieć organizatorom MLG, że to komicznie wygląda, gdy zapowiadają drużynę jak na walce bokserskiej, a z za kurtyny wychodzą nołlajfy prosto z piwnicy :P

Opublikowano

Proszem Pana, ale multiplatforme kupić na One ? 

czy jesteś HD Ready ? 

Opublikowano

Proszem Pana, ale multiplatforme kupić na One ? 

czy jesteś HD Ready ? 

Mam nadzieję że tak bo gmeru nic nie mówił że mój tv jest hd ready tu zdjęcie z recenzji akurat mojego tv . Kurcze na kartonie nie ma hd ready

maxresdefault.jpg

Opublikowano

a matryca sie jeszcze trzyma ramki, czy pomalu zaczyna opadac w kierunku podlogi ?

Opublikowano

istnieje coś takiego jak HDR zamknięte w 37' calowym tv? bo do pokoju gdzie pójdzie będzie trzeba gapić się w niego z mniej niż 2 metrów, a i gry 640/720p byłoby miło na nim wciąż ogarnąć 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

do mniej niz 2 metry to spokojnie mozesz kupic 46-55.

Opublikowano

Response time... 25ms. :bizon:

Opublikowano

:notsure: tylko poważne odpowiedzi

edit: na wypadek gdyby to jednak była poważna odp. izi, miałem okazję grać w w 720p na 55' z 2 metrów i myślałem że się porzygam. te tiwiki oglądane do 2.5 metrów nadają się tylko do 1080p i więcej

Edytowane przez nobody

Opublikowano

jak gram na pufie to mam maks 1,70-80 do 46 calowego telewizora. Spokojnie moglby miec z 50.

Przy wymianie pewnie bede gral juz na kanapie/narozniku, bo mniej niz 55 cali nie wezme...

Edytowane przez easye

Opublikowano

odpalałeś na nim coś w 720p i mniej? czekaj u mnie to będzie chyba max 1,5 m :pawel:

Opublikowano

Kiedy coś wychodzi?

No przecież za chwilę TLG, a potem na początku roku same niszczatory gamingu. Nie mów, że nie zagrasz w nioha? Wiem, że zagrasz na prosiaku. :cool: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.