Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No to musisz jeszcze raz jechać do domu.

Opublikowano

Tak obiecałem dzisiaj wrażenia z grania to macie ze ściągania. Bo grać za bardzo nie będę  miał czasu może 1 h po pracy. Chciaż teraz uświadomiłem sobie że po 1 h konsola mi się sama wygasza zapomniałem to wyłączyć. Nawet tej godziny dzisiaj nie pogram... 

przyznaj się, że masz karę na granie za zbitą lampkę, a nie ze brak czasu na gierki :blantmanowa:

Opublikowano

blantmanowa ma dyżur i do jutra do 8 rano nie ma jej w domu.  Mam inne zobowiązania dzisiaj . 

Opublikowano

Jak żony nie ma to jeszcze flaszka powinna byc do tego patcha

Opublikowano

a pamietacie historię o tym jak blantman kupił sobie grę po pijaku?

Opublikowano

Blantman kolejny raz autyzm mode

Blantman kolejny raz autyzm mode

Opublikowano

Jestes pewien ze jak by doliczyc WKP i CW to bys nie miał kilka tysiecy wiecej??

Opublikowano

Przynajmniej nie na(pipi)ałem jeszcze 24 k postów na forum gierkowym :D

XD człowieku przynajmniej tych postów nie pisałem spod lodówki. Nie wspominając o twoich przygodach z żoną i lampą, wyprzedaniem kolekcji głupich gierek bo żonie się niepodobały a juz nie wspominając o uciekaniu na taboret bo małżonka chce m jak miłość oglądać. I wmawiaj sobie dalej że tak małżeństwa wyglądają. A niedługo będziesz latał na smyczy i grał tylko jak kobieta wyjedzie bez ciebie do Grecji.

Opublikowano

Tego nowego finala to chyba najlepiej i najtaniej na Steamie będzie ograć za rok. 

Opublikowano

Na PROsiaku jak wyjdzie patch.

Opublikowano

takiego finala czy nms to tylko z zatoki po pijaku dla beki

Opublikowano

nie mów no man sky podobno poprawili w ostatnim patchu i już niedługo wyjdzie z early access

Opublikowano

Ta gra wyjdzie z early access jak ty spod lodówki xd

Opublikowano

Człowiek wchodzi do CW, a tu rewelacje, że blantmana żona bije gdy gra w pokemony na taborecie. W jakich chorych czasach przyszło nam żyć :/

Opublikowano

to są pomówienia blubera żyjącego we własnym świecie. Do niczego się nie przyznaje 

Opublikowano

Stare chłopy kłócą się o gierki.

Opublikowano

:popcorn:

Opublikowano

yebac graczy i blantmana taboretem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.