Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ale Blant napisz raz jeszcze jak sobie gierke kupiles po pijoku bo sie wszystkim zart porzadnie rozkrecil.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

PS4Pro? Raczej PROsiak w rozmazanym gownie wytaplany :lapka:

od 2:00

DLACZEGO CENZURA NIE DZIALA?! :OOOO dupa dupa 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

to są pomówienia blubera żyjącego we własnym świecie. Do niczego się nie przyznaje 

No nie bardzo. Wszystko sam opisałeś na forumku więc się nie wykręcaj teraz. :popcorn: 

Opublikowano

bluber nic nie napisał, że cie żona bije 

Opublikowano

Jakby zabrał mnie na Smierć w Sarajewie też bym go bił.

Opublikowano

wraca kobieta zmeczona z pracy a tam nayebany stary trwoni ciezko zarobione pieniadze na gierki tylko po to zeby wkleic bekowe zdjecie na forumek dla dzieci, cud ze nie zabila

Opublikowano

Blatmana ja szanuję,  jego historia z gamingowym laptopem pozwoliła mi podjąć właściwą decyzję i jutro kurier przywozi mi duże pudło z podzespołami do PC  :fsg:

Opublikowano

Doradził ci kupno pc? Kolejny powód do bicia :/

Opublikowano

Blatmana ja szanuję,  jego historia z gamingowym laptopem pozwoliła mi podjąć właściwą decyzję i jutro kurier przywozi mi duże pudło z podzespołami do PC  :fsg:

Najlepsza decyzja w dzisiejszych czasach. A juz niedlugo swiateczna wyprzedaz na steamie, ho ho ho :newell:

Opublikowano

Ta i co roku te same pierdy na wyprzedaży. Mam nadzieję, że pieniążki na New Vegas już przygotowane.

Opublikowano

Grać na pc w 2016 xDDDDDD

Opublikowano

Grać w gry w 2016 xDDDDDD

Opublikowano

Ta i co roku te same pierdy na wyprzedaży. Mam nadzieję, że pieniążki na New Vegas już przygotowane.

Nie masz czasem jakichs pokemonow do zlapania?  :[  :[  :[

Opublikowano

Ile to ja już problemów z grami na PC miałem przez ten rok czasu. Zwiechy, wywalanie do pulpitu. Na kązoli człowiek wkładał płytkę i szło.

Wiec:

Historie Blantmana>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PC Gaming

PS

grać w gry xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

Wkładał płytę i szło. xD

Też tak kiedyś myślałem, dopóki konsola nie zaczęła patchować wszystkiego, łącznie z benisem.

Opublikowano

obraz poszarpany jakby 6 letnie dziecko z zespołem downa wycinało laske z magazynu dla nastolatków

Opublikowano

te rok jest tragiczny dla mnie pod względem gierek, CZTERY gry kupione na premiere, reszta wmiarę interesujących mnie gier nie warta pełna kwoty, ilość balasów i niewypałów przytłoczyła mnie nieludzko. Albo przechodzę kryzys growy, albo jestem wybredny. Jak tam mesjasze? de dywyżyn? street fighter 5? FAR CRY PRIMAL XDDDD BATTLEBORNE? OŁWERWATCH? XDDDD Mafia 3? (pipi)z dogsy 2, nijakie cody i battlefieldy, Mirrors egde, marketingowe wtopy jak no mans sky, wydawania popsutych gier i od(pipi)anie remasterów gier, które (pipi) potrzebują do remasterowania. (pipi) te gierki aktualnie, stoje nad wyborem kupna dużej konsoli między xboxem a ps4 no i (pipi) nie ma aktualnie dobrego wyboru, wybiera sie między guwnem a guwnem, trzeba mieć obie konsole by móc na bieżąco ogrywać gierki a tak to (pipi) pizda pół roku dziura w okresie wydawniczym XDD NIE MA GIEREK. na Playstation w lutym wysyp gierek u ms wrzesien i chuuuuj co za debil to tak wymyślił.

przepraszam zdenerwowałem sie

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Polecam pokemony, tylko uważaj na spoilery, podobno ostatnia część ma przełomową fabułę.

Opublikowano

Gram już w Final fantasy pięknie rozmazana gra :D

15235574_1355051651201372_88197583148838

bardzo fajny design postaci

Opublikowano

Gram już w Final fantasy pięknie rozmazana gra :D

15235574_1355051651201372_88197583148838

Heheszki heheszkami z Blanta zakupu, a tu jep wlasnie leciala reklama w japonskiej telewizji FF15 i by nie bylo w tym nic dziwnego gdyby na koncu nie wylonila sie dumnie ikona X bota, bez trojnoga jakby to byl jakis eks na konsole microsoftu. Pewnie wyszli z zalozenia ze moze jednak uda im sie opnac te pare konsol niezorientowanym w temacie japonczykom.

Opublikowano

blantman nie pokazuj tego momentu zonie bo bedzie szlaban na komputer 

Opublikowano

No zona zobaczy i nie zdarzysz wytlumaczyc ze to tylko japonska gyaru XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.