Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

te rok jest tragiczny dla mnie pod względem gierek, CZTERY gry kupione na premiere, reszta wmiarę interesujących mnie gier nie warta pełna kwoty, ilość balasów i niewypałów przytłoczyła mnie nieludzko. Albo przechodzę kryzys growy, albo jestem wybredny. Jak tam mesjasze? de dywyżyn? street fighter 5? FAR CRY PRIMAL XDDDD BATTLEBORNE? OŁWERWATCH? XDDDD Mafia 3? (pipi)z dogsy 2, nijakie cody i battlefieldy, Mirrors egde, marketingowe wtopy jak no mans sky, wydawania popsutych gier i od(pipi)anie remasterów gier, które (pipi) potrzebują do remasterowania. (pipi) te gierki aktualnie, stoje nad wyborem kupna dużej konsoli między xboxem a ps4 no i (pipi) nie ma aktualnie dobrego wyboru, wybiera sie między guwnem a guwnem, trzeba mieć obie konsole by móc na bieżąco ogrywać gierki a tak to (pipi) pizda pół roku dziura w okresie wydawniczym XDD NIE MA GIEREK. na Playstation w lutym wysyp gierek u ms wrzesien i chuuuuj co za debil to tak wymyślił.

przepraszam zdenerwowałem sie

Niepotrzebnie po prostu grasz, lub wymieniasz samą choynie  :usmiech: Tegoroczne combo w postaci DOOM, Inside, Krew i Wino, FH3, Dark Souls 3, U4, TF2, oraz nowy Deus Ex wypadły bardzo przyzwoicie i bez problemu ukończysz je bez day one patch. 

przepraszam wziąłem ten post na poważnie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

pes2017, ratchet, titanfall2, krew i wino, uncharted4, odin sphere, na kupce wstydu min deus ex i salt and sanctuary, nadrobilem troche zaleglosci z 2015 i byl to dla mnie calkiem dobry rok

Opublikowano

po ślubie się nic nie zmienia, blancik był bity i jest bity.

Az mu na czache poszło, i zachowuje się jak autystyk.

Opublikowano

dodatki do wiedźmina fabularnie top1 :obama:

Człowiek wchodzi do CW, a tu rewelacje, że blantmana żona bije gdy gra w pokemony na taborecie. W jakich chorych czasach przyszło nam żyć :/

Wolałbym już, żeby mnie żona biła niż mieć stuleje przyklejoną do końca życia + 23k postów na forum o gierkach dla dzieci. Dałbym iks de, ale tutaj tylko sznur pomoże.

Opublikowano

JAK TAM PLATYNKA W ŁOCZ DOGS OFI? XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Gram już w Final fantasy pięknie rozmazana gra :D

15235574_1355051651201372_88197583148838

Takie cycki się marnują

Opublikowano

GOTY 2016 będzie chyba dla mnie nowy Doom (choć nowy Deus i Dishonored wciąż czekają w kolejce). Cudownie masakruje się demony w rytm metalu połączonego z elektroniką.  :banderas:

Kompletnie nie czuję znużenia, ale może dlatego że raczej rzadko gram w fpsy, a ten ma cholernie dobrą grywalność.

Opublikowano

Oczywiście że rok jest całkiem ok wystarczy tylko grać w gierki które cię interesują. Nigdy nie czułem parcia na bfa czy wd. Chyba nie należę do gruby ludzi co trzymają kciuki że coroczne tasiemce będą fajne, a potem wylewa żale że jednak nie są i chuyowa generacja.

Opublikowano

Ten rok to kilka całkiem dobrych gierek mimo wszystko, jedynie jesień dla mnie dosyć słaba jak na jesień. 

Dark Souls III, Deus Ex: Mankind Divided (fabularnie tak sobie, ale gameplayowo miód), Dishonored 2(liczyłem na coś lepszego ale i tak się świetnie grało), Doom, Forza Horizon 3, Mafia III (tak, podobała mi się i powtarzające zadania mi akurat tutaj nie wadziły), Ori and the Blind Forest DE, Samorost 3, Witcher 3: Blood and Wine. 

Jest naprawdę ok, a jeszcze nie grałem w takie niszczatory jak Uncharted 4 i Ratcher and Clank. :obama:

Jednak jak patrzę do mojej tabelki na następny rok to :frog:

South Park, może Prey, może RDR 2 jak nie przesuną, Horizon: ZD (jak nie zrobią z tego asasyna), Nier 2, Nioh, Beat Cop oraz Return of the Obra Dinn. No na razie słabo. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W przyszłym roku tylko Nioh, Nier 2 i Spider-Man :fsg:

Opublikowano

Yakuza 0, Persona i Nioh, reszte zaorac.

spider man w przyszlym roku xdddd nie zapominajmy ze sony za ta gra stoi.

Opublikowano

Yakuza 0, Persona i Nioh, reszte zaorac.

spider man w przyszlym roku xdddd nie zapominajmy ze sony za ta gra stoi.

NIE. PONIEWAŻ:

https://giant.gfycat.com/HardImmediateCats.gif

a jakby to dość nie działało: game designer Metal Gear Rising w ekipie :cool:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

game designer Metal Gear Rising

nie pomagasz :cool:

P.S Gif 14,4mb. Poszedł donos. :lapka:

A Spider-man wyjdzie w 2018, razem z Detroit, Days Gone i nowym God of Warem. Tak będzie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

cO? xd

ty gurwo serio chciało ci się to liczyć?

edit: a tak, przecież jesteś rudy  :kaz:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Liczyć? Plik->Zapisz jako i pokazuje Ci ile waży gif. Całe 5 sekund roboty, no ale rozumiem, że dla klapów nawet najprostsze rzeczy to rocket science. :kaz: 

Opublikowano

nooo, o to mi właśnie chodziło, bo normalni ludzi raczej tego nie robią.

ty się zresztą lepiej wytłumacz co masz do do gameplayu mgr, ja ci dobrze radzę 

Opublikowano

MGR:R jedna z moich bardziej satysfakcjonujących platyn oraz DLC'ków :shieeet:

Opublikowano

ty się zresztą lepiej wytłumacz co masz do do gameplayu mgr, ja ci dobrze radzę 

Ja? A skąd Ci to przyszło do głowy? 6Cx2Mj7.png

Opublikowano

15202774_1165378283515197_38782168519439

Opublikowano

spiderman od tworcow sunseta ja pie.rdole ilekroć o tym pomyśle tylekroc plejka ma u mnie gwarantowane miejsce pod tv (no chyba ze sie spie.rdoli hehe)

Opublikowano

Nowy Deus Ex wymieniany w gronie dobrych gier...

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jako osoba grająca w nowego coda nie powinieneś się śmiać. Komuś ma prawo podobać się Infinity Warfare a komuś Deus Ex. 

Opublikowano

deus ex bardzo fajny nie dziwie sie ze januszom od coda sie nie podoba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.