Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Co bedzie w sobotę?

Przesuniecie premiery TLG

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pan Kojima bedzie.

Opublikowano

ciekawe czy beda nowe zapowiedzi czy tylko zapowiedzi starych zapowiedzi

Opublikowano

W tamtym roku zapowiedzieli Ace combat i coś tam jeszcze, spoko gdy pokazali gre Sucker punch, ale to pewnie na E3 zostawią

Opublikowano

W tamtym roku Sony mialo konfe na e3 i Pgw. Teraz tylko na e3 była wiec moze bedzie wiecej zapowiedzi na tej konfie.

Opublikowano

Widzę wracamy do pracy u podstaw - fapowanie do zapowiedzi i czekanie na remastery gierek z ps2.

Co ma wspólnego wipeout z forza Horizon? Chyba tylko ból dupy klapow że na ps4 nie ma dobrych racerow.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

bol du.py to ja widze u was jak tylko wspomnialem o ZAPOWIEDZI nowego Wipeouta. Zaraz, ze pewnie remaster albo w ogole klapy (pipi)a bo zazdro... ehe

Opublikowano

nowy wipeout od sony? kto to niby mialby robic? polyphony? xDDD

Hello Games
Opublikowano

square - podobno maja juz dobry silnik, teraz tylko zrobic gre powinno szybko pojsc

Opublikowano

Znowu SONY roz(pipi)ie te zielone pomioty, gierkami co wyglądają jak (pipi)any next gen a nie guvno rozmazane w 900p, jak ostatnio odpaliłem ONE to myślałem, że mgłe mam w domu  :pawel:

Opublikowano

zdejmij maske jak grasz na xone klapie przebrzydly

Opublikowano

Oekns w swoim świecie z grami widmo, a tymczasem w Zielonym Królestwie już za momencik:

forza-horizon-3-blizzard-mountain-expans

:reggie:

Opublikowano

pacz ze sniegiem xd a byla beka z deszczu w dc

Opublikowano

Oekns w swoim świecie z grami widmo, a tymczasem w Zielonym Królestwie już za momencik:

forza-horizon-3-blizzard-mountain-expans

:reggie:

Cierpliwosci Don, odszczekasz to z nawiazka

Opublikowano

xbox, jak ja cie (pipi)o nienawidze

Opublikowano

pacz ze sniegiem xd a byla beka z deszczu w dc

Jaki pacz ze śniegiem? Kermit nie wdychaj tych oparów z PS4;)

Opublikowano

Śmiganie w open world po zaśnieżonych Alpach :banderas::obama: taka jakosc tylko na Xboxie, FH3 to motorstorm dla ktorego klapy by wypiely anusa Kazowi bardziej niz zwykle, a teraz do tego dochodzi niszczator Arctic Edge :fsg: niebieskie robactwo znowu rozwalone przez niszczatora xboxa 

Opublikowano

xbox, jak ja cie (pipi) nienawidze

Nie dla psa kielbasa, czekaj na remaster gierek z psp

Opublikowano

Znowu SONY roz(pipi)ie te zielone pomioty, gierkami co wyglądają jak (pipi)any next gen a nie guvno rozmazane w 900p, jak ostatnio odpaliłem ONE to myślałem, że mgłe mam w domu  :pawel:

Za rok ten sam post o tej porze roku ale w drugą strone. Drugi Czezky :D

Opublikowano

Ale walić Wipeouta, w sobotę The Last of Us 2 :fsg:

W sobotę singlowe dlc do U4, kontynuacja gry generacji dopiero na E3. Ja (pipi)e, ale Spencer zostanie rozdeptany. Wyskoczy z tym swoim scorpionem, pokaże kolejną Forze, która graficznie będzie wyglądała tak jak na xbonie. Cała moc pójdzie w 4k, ludzie będą płakać, bo słaba grafika na filmiku z YT, a Sony zarzuci trailer TLoU 2 i internet wybuchnie, hypppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeee over 9999. Kolejne E3 dla Sony :banderas:

Opublikowano

Ja tam miałem w tamtej generacji ze 20 gierek przy których się lepiej bawiłem niż przy the last of us i dłużej grałem :D No ale kto co lubi. Driveclub też dla niektórych goty wyścigi

Opublikowano

Jak się nie ma co się lubi to pisze się farmazony. Pamiętam jak za PS3 klapki wypisywały, że wolą jak gry wychodzą co 5 lat  :pawel:

Opublikowano

Ja tam miałem w tamtej generacji ze 20 gierek przy których się lepiej bawiłem niż przy the last of us i dłużej grałem :D No ale kto co lubi. Driveclub też dla niektórych goty wyścigi

(pipi) mnie obchodzi przy czym ty dobrze się bawiłeś, zapewne najlepiej bawisz się przy otwartej lodówce. Wiesz jaka gra otrzymała najwięcej nagród w poprzedniej generacji, nie nie jest to gtav wbij kod na czołg biały czarnuchu, tylko TLoU, typie!

Opublikowano

Cale szczescie ze wiedzmin zaoral tlou na kazdym polu :banderas:

Opublikowano

Czy ja wiem... jak dla mnie troche gorszy feeling strzelania w multi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.