Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam miałem w tamtej generacji ze 20 gierek przy których się lepiej bawiłem niż przy the last of us i dłużej grałem :D No ale kto co lubi. Driveclub też dla niektórych goty wyścigi

To dalej baw się dobrze przy indorach na steamie. Nie dziwię się ze żona bije Cię krzeslem jak odpalasz te indyki, jakbys jej włączył mesjasza tlou to sama by chciała abyś grał bo wkrecila by się w tą historię i świetnie wykreowanie postacie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Czy ja wiem... jak dla mnie troche gorszy feeling strzelania w multi.

Lepszy brak multi niż p2w :kaz:

Opublikowano

za to te sterowanie jak w ICO ojezu :fsg:

Opublikowano

xbox, jak ja cie (pipi) nienawidze

hehehe :kaz: 

Nie mogę się doczekać pierwszego pokazu TLOU i tego jak ND znowu okłamie jak tutaj:

Miało być takie super AI, animacje, reakcje z zaskoczenia, a wyszła bieda. :pawel: 

Opublikowano

Jaki ból dupy bo wam tlou obrażają :D Nie można gry skrytykować bo od razu kilku rycerzy playstation wychodzi z jaskini. Najlepsze są podjazdy osobiste jak brakuje argumentów .  

Opublikowano

(pipi)a jesli TLOU to nie jest najglebsza historia jaka zostala opowiedziana w grach, najlepszy feeling survivalu posrod zombiakow, jak na tamte czasy jedne z najlepszych miejscowek, postaci, ending... to rzucam granie i konsole od zaraz.

Ale ludzie karmieni z puszki Gearsami nigdy nie zrozumieja co to znaczy isc do wykwintnej restauracji na TLOU.

Opublikowano

Taka sama analogiczna sytuacja odnośnie forzy horizon, też wszyscy wychodzą i bronią, nic nowego, klapy jak klapy.

Opublikowano

Ja (pipi)e ile to lepszych historii było w grach ale to trzeba z krainy exów plejstejszon wyjść :D  .   

to nie jest najglebsza historia jaka zostala opowiedziana w grach

xD

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Lepszy brak multi niż p2w :kaz:

Miało być takie super AI, animacje, reakcje z zaskoczenia, a wyszła bieda. :pawel:

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :pawel: :PAWEL: :pawel: :PAWEL:

Widzę, że jeden naćpany bardziej od drugiego.

Opublikowano

jezu Okens skończyłbyś choć wpierw Virtue's Last Reward, Tormenta z 99', albo przypomniał  sobie SH2, a nie wyskakujesz z takimi prowokacjami :V

Opublikowano

Pamietacie takie urzadzenie jak VR? :kaz:

Thanks to "notably fewer units sold than expected due to a relatively fragmented title line-up and modest marketing effort," VR headsets are now expected to sell even fewer than previously thought. SuperData's revised forecast for 2016 calls for under 750k PlayStation VR units sold (their previous estimate was 2.6 million) with Google's Daydream selling just 261k (down from 450k). Previous estimates for HTC Vive, Oculus Rift and Gear VR remain unchanged at 450k, 355k and 2.3 million, respectively.

Opublikowano

W sobotę singlowe dlc do U4, kontynuacja gry generacji dopiero na E3.

Nope. Shinobi (najlepszy leaker gier Sony - przyp. red.) pisał, że zapowiedź będzie teraz.

Opublikowano

TLoU wyszło kilka lat temu i do tej pory nawet jeden ex nie zbliżył się poziomem do tego dzieła, ale o czym tu mówić, jak oni nie mają nawet gry, która zbliżyłaby się do U4 czy BB, tylko same przeciętniaki na 8 nie różniące się niczym od pierwszy części wydanych 15 lat temu. Spójrzcie na takie Girsy czy Halo (są tam jeszcze jakies exy na tym guwnie od spencera? zapomniałem o recore xDDD) i porównajcie to do TLoU, U4, BB, a już o nowym God of Warze czy Horizon nie wspomnę, PRZEPAŚĆ pod każdym względem.

Jak w sobotę Insomniac zarzuci nowy gameplayem z Spider-Mana, to nie będzie co zbierać z tego zielonego robactwa. Tuż za rogiem TLG, Nioh, Yakuza 0, Person 5, Nier, czy Horiozn, a spencer rzuca wychudzonym botom spleśniałego, śmierdzącego burgera pod nazwą gejlo wars 2. Hahaha, Sony w 4 miesiące zaorze 3 lata x-taczera, pluje na was jak spencer.

Opublikowano

jezu Okens skończyłbyś choć wpierw Virtue's Last Reward, Tormenta z 99', albo przypomniał  sobie SH2, a nie wyskakujesz z takimi prowokacjami :V

Moj drogi mialem Tormenta na orginale w dniu premiery.

Co do VLR to nie przepadam za Visual Novel

TLOU to swietna gra z swietna opowiescia, nie wspominalem, ze najlepsza ever ale na pewno jedna z najglebszych, chwytajacych za serce

Opublikowano

Całe szczęście że te wszystkie super eksy zostaną osrane przez multiplatformę z polski :fsg:

Opublikowano

W sobotę singlowe dlc do U4, kontynuacja gry generacji dopiero na E3.

Nope. Shinobi (najlepszy leaker gier Sony - przyp. red.) pisał, że zapowiedź będzie teraz.

Nie będzie, zostawią na E3, muszą być przygotowani na bombardowanie ze strony spencera w spostaci nowego gejlo, forzy i girsów :kaz:

Spider Man, Days Gone, nowa gra Kojimy, jest co pokazywać na PSE.

Opublikowano

Całe szczęście że te wszystkie super eksy zostaną osrane przez multiplatformę z polski :fsg:

albo exy z pc :D

Opublikowano

Blant blagam nie mieszaj juz do tego tematu PC bo puszcze pawia

Opublikowano

Nie będzie, zostawią na E3, muszą być przygotowani na bombardowanie ze strony spencera w spostaci nowego gejlo, forzy i girsów :kaz:

Spider Man, Days Gone, nowa gra Kojimy, jest co pokazywać na PSE.

Ehh. U2, 3, 4, TLoU były zapowiadane na koniec roku. Teraz będzie tak samo :banderas:

Opublikowano

Ja teraz musze ps4 przygotowac na swieta bo nie byla uzywana od czasu ogrania BB, a bede ja pewnie zabieral na wyjazd. Ciekawe ile godzin zajmie posciaganie wszystkich updatow no i czy szrot w ogóle zadziala 

Opublikowano

Zauważyłem pewną prawidłowość. 

Pillars of Eternity ex na PC = (pipi) kto w to zagra 

Pillars of Eternity ex na ps4 = za(pipi)ista fabuła nie ma lepszej na tej generacji

This is the Police  ex na PC = co za (pipi)owy indyk na kalkulatory

This is the Police  ex na ps4 = co za dojrzała gra o skorumpowanym gliniarzu. Wspaniała mroczna historia tylko na plejstation. 

etc  itd 

Opublikowano

Podobno rdr 2 na pc może namieszać... ups :kaz:

Opublikowano

Moj drogi mialem Tormenta na orginale w dniu premiery.

Co do VLR to nie przepadam za Visual Novel

TLOU to swietna gra z swietna opowiescia, nie wspominalem, ze najlepsza ever ale na pewno jedna z najglebszych, chwytajacych za serce

to nie pisz że number one, jak nie ograłeś innych :czesc:

a Planescape albo nie skończyłeś albo nie zrozumiałeś. innego wytłumaczenia nie ma :v :hi:

ja go nadrobiłem w 2015 xd

Opublikowano

Okens (pipi)i jestem na 100000 procent pewien że nie zagrał w planescape, fallouta 2 czy Deus Exa 1 . Jak moża TLOU nazywac grą z najlepszą historią. Teraz myślę i cholera kilkadziesiąt lepszych było. A co do survivalu zombie to też znajde lepsze jak chociażby state of decay. No ale wiadomo GRAFIKA !!!!!!!!!!  Jak coś grafiki nie ma to już nie warto. A z postów wnioskuje że okens w 99 roku ssał jeszcze cycka.  

Opublikowano

no ktos kto cale zycie siedzi na playstation to potem sie jara fabula w final fantasy czy innym tlou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.