Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Tylko ze w historii tlou nie ma nic wybitnego. Wybitny jest sposob w jaki ja opowiada

e: a co do state of decay to mowiles o uczuciu survivalu w swiecie opanowanym przez zombiaki i state of decay robi to prostu lepiej moim zdaniem, inna sprawa ze gra wyglada jak guwno i jest mocno drewniana

Edytowane przez teddy

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wiec niech bedzie, ze sposob. Mnie urzekla, chwycila za gardlo i nie chciala puscic i tak ja zapamietam

Opublikowano

Wiec niech bedzie, ze sposob. Mnie urzekla, chwycila za gardlo i nie chciala puscic i tak ja zapamietam

Mialem tak z fabula w RDR.

Opublikowano

TLOU to całkiem niezła gra, szkoda tylko że $ony ma pięć złoty zamiast oczu i tak dobrze zamkniętą historie przez Naughty Dogs stara się na siłę kontynuować. Ale tak to jest jak pasja do elektronicznej rozrywki przysłaniana jest przez chęć zysku

Opublikowano

Girsy 26 forza 15 halo 43

Opublikowano

Mialem tak z fabula w RDR.

Ja tak mam z Uncharted, wszyscy się jarają jak po(pipi)ani, a ja tylko dwójkę do końca wymęczyłem, a cała reszta mnie nudzi, za to Tomb Raidery łykam w locie :)

Opublikowano

RDR W KOŃCU LĄDUJE NA PC

:kaz: :kaz: :kaz: :kaz:

gx0OaNG.png

Opublikowano

State of Decay > tlou

Ale to każdy niejanusz, który gra w gry a nie ogląda filmy o tym wie

Opublikowano

A gry z psxa kiedy ograłeś?

Opublikowano

Tlou mesjasz, wszyscy nadkonsolowcy potwierdzaja. Mozecie sie rozejsc

Opublikowano

A gry z psxa kiedy ograłeś?

[*]

Spencer coś może obiecuję, ze kiedyś dostarczy na xbona mesjasze pokroju BB, U4 lub TLoU, czy microsoft pozostaje przy swoje polityce wydawania crapow na najwyżej 8?

Opublikowano

TLOU to całkiem niezła gra, szkoda tylko że $ony ma pięć złoty zamiast oczu i tak dobrze zamkniętą historie przez Naughty Dogs stara się na siłę kontynuować. Ale tak to jest jak pasja do elektronicznej rozrywki przysłaniana jest przez chęć zysku

Gurwa a MS to niby lepszy. xD

Zamiast zostawić Master Chiefa w trylogii to dalej ciągną jego historię. Mogliby stworzyć coś nowego, a legenda niech odejdzie na zasłużony spoczynek. 

Opublikowano

Taka chęć zysku, że kontynuacja wyszła rok po premierze jedynki, jak robi to Ubi czy Activision lol. Ta gra akurat potrzebuje sequela, bo uniwersum ma ogromny potencjał i gracze po prostu chcą powrotu.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

TLoU i „uniwersum" ;)

Opublikowano

Raczej gracze po raz kolejny chcą gry, która wynosi storytelling do najwyższego poziomu, która wyciska poty ze sprzętu i której gameplay jest na bardzo wysokim poziomie. Czyli gry porywającej, przejmującej i przyjemnej - która będzie kompletna i znowu pobije rekord w zdobytych nagrodach. Ot gra generacji, którą TLOU było ;)

Opublikowano

Ale grą generacji był RED DEAD REDEMPTION.

Opublikowano

Killzone2

Opublikowano

Raczej gracze po raz kolejny chcą gry, która wynosi storytelling do najwyższego poziomu, która wyciska poty ze sprzętu i której gameplay jest na bardzo wysokim poziomie. Czyli gry porywającej, przejmującej i przyjemnej - która będzie kompletna i znowu pobije rekord w zdobytych nagrodach. Ot gra generacji, którą TLOU było ;)

I którą ograsz jak będą wrzucać do Claudii.

Opublikowano

No trochę lipa, wychwalać tak grę, które się kupiło używaną, rok po premierze, ograło raz i szybko aby jak najprędzej wystawić na allegro i na dodatek z polskim dubbingiem.

Opublikowano

Zapraszam do nowej beki - od pół roku było mówione o pokazie na psx SM, a tu bec - nie będzie nic. xD

Edytowane przez XM.

Opublikowano

No ja od początku wiedziałem, że gra wyjdzie w 2018 więc żadnego zaskoczenia.

Co na to insider Szczurka? 

Opublikowano

Zapraszam do nowej beki - od pół roku było mówione o pokazie na psx SM, a tu bec - nie będzie nic. xD

Insomniac nigdy nie mówiło, że będzie na PSX.

Opublikowano

Co Ty gadasz, przecież na E3 mówili że następny pokaz dopiero na psx.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.