Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Sony mocno nas rozpieszcza. Sam już nie wiem która zapowiedzią jarac się bardziej

Opublikowano

Kocham zapowiedzi nowych giereczek. Nie mogę się doczekać. Najbardziej licze na zapowiedź playstation 5 i vr 2.0

Opublikowano

Niby beka ale w remasterowane wipeouty bym pogral xd

Czarna plansza z napisem TLOU2 starczy zeby zaorac wszystko co wyjdzie na xboxa nawet i w 8k.

Czekam mocno na konfe.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Czarna plansza z napisem TLOU2 starczy zeby zaorac wszystko co wyjdzie na xboxa nawet i w 8k.

Oj tak. Znając Sony i jego fanbase to nawet na następne 5 do 8 lat by wystarczyło, żeby orać tym wszystko i wszystkich.

Opublikowano

God of War :fsg:

Wipeout :fsg:

Bloodborne 2 :fsg:

TLOU 2 :fsg:

Person 6 :fsg:

TLG :obam:

Nowy Crash :fsg:

Nowy Wipeout :banderi:

Agent :fsg:

giphy.gif

Opublikowano

gta 6

tlg 2

system shock 3

half life 3

technomancer 2

juz w ta sobote, wierze

Opublikowano

Gothic 4

NFS Underground 3

KOTOR 3

Czekamy.

Opublikowano

Widzę że co niektórzy poczuli już magię świąt i piszą listy do mikołaja. Dobrze że marzenia nie kosztują 

Opublikowano

Nowy Medievil

Nowy Syphon Filter

Crash 1-3 Remake

Opublikowano

Widzę że co niektórzy poczuli już magię świąt i piszą listy do mikołaja. Dobrze że marzenia nie kosztują

Wyciąg ten kij z du,py

Opublikowano

Baldurs gate 3

Jade Empire 2 

Half Life 3 

Nie wiem czemu wpisujemy gry na które czekamy ale nigdy nie powstaną ale fajna zabawa :D

Opublikowano

CykjtHmUAAAHsXE.jpg

Opublikowano

ależ on jest pozytywnie zakręcony

Opublikowano

Dobra to ja tez.

Nowy Wipeout

Nowy Parasite Eve

Nowy Dino Crisis

Nowy Ridge Racer

Nowy Crash

Final 7 remake

I mnie nostalgia tytulow zaoraja.

Co do Kojimy to nowe ip ktore moze na koniec przeorac wszystko wczesniej wymienione poprzez jego umysl otwarty na innych znanych w branzy devow.

6909bbe2f06bab082ccf1e0b33ceb7e2.jpg

#wierze :banderas:

Opublikowano

Gdyby dla botow pracowala chociaz jedna tak kreatywna osoba, jakze zmienilo by sie moje zdanie o tej konsoli

Opublikowano

Gdyby dla botow pracowala chociaz jedna tak kreatywna osoba, jakze zmienilo by sie moje zdanie o tej konsoli

Phil-Spencer-276474.jpg

Opublikowano

I nowy Soul Calibur dopisuje do listy zyczen by sie Soul cieszyl i bedzie w ogole gransko jak za dawnych czasow.

Opublikowano

Był Peter Molyneux, ale garnitury z M$ nie rozumiały jego artystycznej duszy i go wywalili. A bez niego upadło Fable i Lionhead [*]

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

ktora z tych trzech osob jest kreatywna? ta dwojka ktora zrobila kolejna (ktora to juz) gierke o zombiakach?  Czy teb kitajski odpowiednik Davida Cage'a,   ktory w kreatywny sposob wodzi za nos Sony, ciagnac hajs za zwiedzanie swiata?

Opublikowano

david cage > pan kojima

Opublikowano

Phil-Spencer-276474.jpg

:kaz:

LASERKI BLASTWERKI, PUDZIANY, COFANIE CZASU, LASERKI BLASTERKI, PUDZIANY, COFANIE CZASU, LASERKI BLASTERKI...

Hhahahah, jakiego trzeba mieć raka mózgu, żeby byc posiadaczem x-guwna.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wy tak zawsze? Stare chłopy i takie rzeczy piszą.

Opublikowano

To tylko blok ekipa grająca w killzone shadow fall. 

Opublikowano

Wszyscy kreatywni ludzie w Sony pracują nad Deep Down.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.