Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby dla botow pracowala chociaz jedna tak kreatywna osoba, jakze zmienilo by sie moje zdanie o tej konsoli

Ueda, Kojima, Neil Druckmann, Bruce Strayel, Cory Barlog, Alex Evans, Miyazaki, Suzuki, Michel Ancel panowie Cage i Yamauchi, koleś od Czerwonego Barona i można jeszcze tak wymieniać, najwięksi tej branży tworzą dla posiadaczy Nadkonsoli. Co proponuje knur spencer? Studentów wieczorówki klepiący kolejne girsy i gejlo na 8.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA, co za zielone szambo bez gier i przyszłości.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Zapomniałeś wymienić Mendrka.

Opublikowano

Maus jak broni xboxa hehe

Opublikowano

nie znam nikogo ze zdjęć poza hideo . A Koijme znam tylko dlatego że w ostatnim mgs5 jego nazwisko widziałem 10000000000000 razy. Wszystko podpisywał taki to kreatywny freak. 

Opublikowano

Ciekawe ile czasu Yeti guglował ludzi na zdjęciach XD

Opublikowano

zero, ma ich zapisanych w fap folderze

Opublikowano

Czy Yeti kupił już TV 4K i PROsiaka jak prawilny klap czy dalej gra jak zwierze w 900p/1080 bez HDRu ? 

Opublikowano

w 720p ok nie mam więcej pytań xD

Opublikowano

Soul jaka marionetka sony xd rzucili mu ochlapy i poleciał po tv 4k i prosiaka xd ładne was wytresowali

Opublikowano

To takie trochę smutne bo w końcu śmialiśmy się z blacharzy, że wymieniają kompy tylko po to, żeby sobie teksturki i lepszy dym pooglądać a teraz konsolowcy robią to sam z Pro. Żeby mieć 5 klatek wiecej i lepsze dymki w BF. A i tak większość bawi się na budżetowych hdrach bo za dobre trzeba ponad sześć klocków wyłożyć.

Opublikowano

Kto biedakom na Providencie zabroni ;)

Opublikowano

Soul jaka marionetka sony xd rzucili mu ochlapy i poleciał po tv 4k i prosiaka xd ładne was wytresowali

Tak Polaczku tak właśnie sobie to tłumacz. 

@nemesis 

Ale ja niczego nie wymieniałem bo ciężko jest wymienić coś czego się nie ma, moje stare PS4 już dawno zrobiło papa.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czyli zepsuło ci się ps4 to kupiłeś nowy drogi model? Zawsze podejrzewałem że te przegrzewanie sie ps4 na premierę było zamierzone bo juz pro planowali :D  

P.S. Ja gram w FFXV w 720p i (pipi) rozmazane mi nie przeszkadza :D

Opublikowano

Uwielbiam te wasze teorie spiskowe, to w jaki sposób dopisujecie sobie te wszystkie nieistniejące fakty, na żywo też tak robicie ? i co później zdziwko xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To takie trochę smutne bo w końcu śmialiśmy się z blacharzy, że wymieniają kompy tylko po to, żeby sobie teksturki i lepszy dym pooglądać a teraz konsolowcy robią to sam z Pro. Żeby mieć 5 klatek wiecej i lepsze dymki w BF. A i tak większość bawi się na budżetowych hdrach bo za dobre trzeba ponad sześć klocków wyłożyć.

Dokładnie, temat PS4 Pro pokazuje jak wielkimi hipokrytami są niektórzy. Tyle czasu beka, że ktoś wymienia sprzęt żeby grać w lepszej jakości a teraz co? Sony podrzuciło lepszą wersje konsolki która zresztą nadal jest półśrodkiem, nie wyświetla prawdziwego 4k a gry w 1080p nie chodzą w 60 fps jak niektórzy by chcieli ale pożyczkę z providenta trzeba brać na TV bo lepsze teksturki.

Do tego posty typu "Deus Ex słaby, nawet HDR go nie uratował" to szczyt beki xD Wy przeżywacie teraz to co nastoletni blacharz po kupieniu pierwszego mocniejszego sprzętu, granie w grafikę a nie gierki.

Opublikowano

Tak Polaczku tak właśnie sobie to tłumacz.

@nemesis

Ale ja niczego nie wymieniałem bo ciężko jest wymienić coś czego się nie ma, moje stare PS4 już dawno zrobiło papa.

Polaczku xd gruba artyleria

Opublikowano

Dodałbym do tego że to wiek blacharski niemowlęcy jeszcze  bo podniecacie się grafiką a gameplay i inne rzeczy nie ważne. A jak dają indyki w plusie to bleeeee niedobre watch dogs albo killzone lepsze. Za 2 -  3 lata dojrzeją i będzie liczyła się grywalność a nie 4k i grafika. 

Opublikowano

to swiadomy konsument, kupil tv a po fakcie pytal na forum czy dobry
Opublikowano

Gmeeeeeeru a dobry kupiłem? Widać w nim hdr bo nie wiem czy się jarać xd

Opublikowano

Maus jak broni xboxa hehe

Bronię xboxa? Przecież to taki sam badziew jak ps4pro. Bawi mnie tylko retoryka starych facetów o grach dla konsolomaniaków. :v

Opublikowano

Gmeeeeeeru a dobry kupiłem? Widać w nim hdr bo nie wiem czy się jarać xd

Grażyna widziała hdr-y, mówiła że bez nie ma słońca

Opublikowano

a 30fps jest tak stabilne ze wyglada jak 60fps

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.