Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Panowie dobre to Panasonic TX 50DXM710 ?

Gmeru u siebie na forum dał na zielono input laga, czytałem też recki, że nawet wymagający gracz nie będzie narzekać.

Plus rozmowa sklepie z osobą od TV, no ale e-koledzy z forum PE oczywiście wiedzą wszystko najlepiej xD

Poleciał i kupił w ciemno, oczywiście z Gmerem też była rozmowa na ten temat, potwierdził mój dobry wybór także ten tego.

Uwielbiam te wasze teorie spiskowe, to w jaki sposób dopisujecie sobie te wszystkie nie istniejące fakty, na żywo też tak robicie ? i co później zdziwko xD

Dziękuje za tak fajny Profil mojej osoby, szkoda tylko, że nie ma nic wspólnego z prawdą ;)

Dodałbym do tego że to wiek blacharski niemowlęcy jeszcze  bo podniecacie się grafiką a gameplay i inne rzeczy nie ważne. A jak dają indyki w plusie to bleeeee niedobre watch dogs albo killzone lepsze. Za 2 -  3 lata dojrzeją i będzie liczyła się grywalność a nie 4k i grafika. 

Ale Blantman kogo masz na myśli? Mnie? popatrz chłopie w jakie ja gry gram, weźmy pierwszą z brzegu Dishonored 2 myślisz, że gram w nią dla grafiki ? :D

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No zamieniłeś wersje działającą na xbox one na wersje z bugami na pro :D ALE MA LEPSZĄ GRAFIKE  ;)

Opublikowano

nie crashowała tylko nie było dźwięku dialogów w 5 misji a przy pro narzekał że go wywala 

Opublikowano

No bez dźwięku też podobno sie zayebiście gra :pawel:

Opublikowano

Lepiej grać bez dźwięku niż nie grać w ogóle. :kaz: 

Opublikowano

No zamieniłeś wersje działającą na xbox one na wersje z bugami na pro :D ALE MA LEPSZĄ GRAFIKE   ;)

No zamieniłem, dziwi Cię to? wydaje mi się, że to normalne, masz możliwość zagrać w swoją ulubioną grę w wyższej rozdzielczości z lepszym framerate to lecisz z tematem.Wybacz, że sprzedając wersję na ONE i kupując na PS4 nie widziałem, że gra ma buga w 5 misji, rozumiem, że mam teraz sprzedać wersję na PS4 i kupić na ONE? Słuchaj nie każdy sra kasą :D a ja już jej trochę wysrałem :P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie chodzi czy ktoś kupił czy nie tylko o sam fakt, że w konsolowym świecie dzieją się takie cuda XD

Opublikowano

Powiem tak ja dłużej mam swojego kompa niż wy konsole i to bez upgrejdu :D  A wszystko ładnie śmiga

Opublikowano

To takie trochę smutne bo w końcu śmialiśmy się z blacharzy, że wymieniają kompy tylko po to, żeby sobie teksturki i lepszy dym pooglądać a teraz konsolowcy robią to sam z Pro. Żeby mieć 5 klatek wiecej i lepsze dymki w BF. A i tak większość bawi się na budżetowych hdrach bo za dobre trzeba ponad sześć klocków wyłożyć.

Dokładnie, temat PS4 Pro pokazuje jak wielkimi hipokrytami są niektórzy. Tyle czasu beka, że ktoś wymienia sprzęt żeby grać w lepszej jakości a teraz co? Sony podrzuciło lepszą wersje konsolki która zresztą nadal jest półśrodkiem, nie wyświetla prawdziwego 4k a gry w 1080p nie chodzą w 60 fps jak niektórzy by chcieli ale pożyczkę z providenta trzeba brać na TV bo lepsze teksturki.

Do tego posty typu "Deus Ex słaby, nawet HDR go nie uratował" to szczyt beki xD Wy przeżywacie teraz to co nastoletni blacharz po kupieniu pierwszego mocniejszego sprzętu, granie w grafikę a nie gierki.

CW off

Ale tego piejesz? masz jakieś konkretne wypowiedzi na podstawie których mógł byś swoje wypociny potwierdzić? czy tak sobie lubisz pisać i wyciągać fakty z dupy ? :) Kto co zrobił i dlaczego, czym się kierował i jaka zapłacił za nowe zabawki...

A posty typu "Deus Ex słaby, nawet HDR go nie uratował"  to są typowe posty dla beki w końcu to CW, a przy okazji moja opinia na temat tej gry, która zupełnie mi nie podeszła a to, że napisałem to w taki a nie inny sposób akurat w tym temacie jest rzeczą normalna i nie powinno to nikogo dziwić. Widzę, że co nie którzy mają cały czas problem w tym konkretnym temacie, raz powaga, raz trolling za każdym to co każdemu bardziej pasuje :) Przeżywamy jak wszyscy którzy kupili sobie nowe zabawki i są zadowoleni z efektu końcowego, a takie pojazdy i docinki to nic innego jak zwykła ludzka zawiść. 

pozdro 

Opublikowano

jezu Soul, jak Ty wszystko bierzesz do siebie xD

Opublikowano

Słuchaj można wyczuć kiedy ktoś kręci bekę a kiedy ktoś spina poślady i jedzie z tematem :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zawiść zazdrość zamiast starać się mieć więcej

Opublikowano

powazne rozmowy w console wars xDDDD serio wam sie chyba nudzi przez ta pogode

Opublikowano

U mnie pogoda jest bardzo ładna. Śnieg się roztopił, nie ma wiatru. Czuje dobrze człowiek. 

Opublikowano

Czy to pech? Jeszcze pecha w tej historii nie ma.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

w mordorze sauron dzisiaj chyba caly dzien konia wali bo sniezyca okropna

Opublikowano

...tylko myślisz żeby inni mieli mniej... Ej, śmiej się, śmiej, zobaczysz jednak, twój śmiech urwie się jak hejnał. Niech myśl jedna ogarnie tu wszystkie umysły... 

:)

Opublikowano

D2 w nowym PE dostało taką samą ocenę jak WD 2, świat się skończył :<

Opublikowano

D2 w nowym PE dostało taką samą ocenę jak WD 2, świat się skończył :<

c8609ebf46ad.gif

To tak się da?  :mog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.