Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ale ja nie jaram się japońszczyzną, większość gier z tego kraju jak Dragon Quest czy Dragon ball jest zdecydowanie nie dla mnie.

Jaram się produkcja Pana Kojimy to będzie mindfuck na miare Westworld, gdzie nie wiesz co spotka cie za rogiem i kto jest tym dobrym a kto złym

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Mowcie co chcecie ale same smaczki jak dla mnie. Tak bardzo chcialem miec Bulletstorma w kolekcji, bede mial go w remasterze. To co pokazali w gameplayu do ME Andromeda to jedno wielkie :obama:  jeszcze subquesty na poziomie Wiedzmina i bajka malowana. Prey calkiem spoczko, nowy TWD zawsze przyjme z otwartymi ramionami, Pan Kojima robi chyba na serio cos konkretnei pokreconego... ale z dzisiejszymi mozliwosciami konsol to moze byc cholernie dobra gra. Generalnie zaczynam kochac ta generacje. Zaczyna budzic sie z letargu i pokazywac swoja za(pipi)istosc. Oczywiscie mowimy o PS4

Opublikowano

@fanek

No ale robisz z siebie konesera gejmingu a ze mnie fana assasynów. Jednak więcej różnorodnych i ciekawych gier od ciebie przechodzę więc troszkę to śmieszne. Ja lubię czasem zjeść hamburgera z maca ale to nie główny składnik mojej diety. Patrząc na gry w które ty grasz to 3/4 to fast food i mi mówisz że ja się nie znam :) 

Nie krytykuje waszej podniety kojimą tylko zastanawia mnie czemu podniecacie się grą która może wyjdzie w 2018 roku i ma na razie artsi fartsi trailery.  

Opublikowano

Szczurek i gdzie to TLOU 2? Maciomaniak znowu się nie popisał. :pawel: 

Opublikowano

tlou 2 juz w sobote to jeszcze nie ta konfa

sony ora nawet na nie swojej konfie to co dopiero bedzie jutro :obama:

Opublikowano

Ja juz nawet zaczynam kochac ps5 gdzie pewnie pierwszy raz ogram Death FUCKING Stranding.

Opublikowano

łe gurwa konfy mi sie poyebały :/

zwracam honor Szczurek 

No a Kojima znowu zaorał. Ah, będzie granie w 2025. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie krytykuje waszej podniety kojimą tylko zastanawia mnie czemu podniecacie się grą która może wyjdzie w 2018 roku i ma na razie artsi fartsi trailery.

Blant my sie nie podniecamy gra bo jeszcze nie wiadomo co to w ogole bedzie, a nowym filmikiem z ktorego wprost bije klimatem. Mam nadzieje ze pomoglem.
Opublikowano

xD typowe klapy, zamiast jarac sie autentycznymi doznaniami plynacymi z grania w gierki, to rzuca im "filmik" bez daty premiery i juz fanki moga zaczynac jaranko xD

Opublikowano

Oooo, nowy trailer Halo Wars 2. Po 7 latach sen się spełnia  :fsg:

Opublikowano

Śmiejesz się! Ja np czekam na projekty od petera molyneux'a :D

Opublikowano

Oooo, nowy trailer Halo Wars 2. Po 7 latach sen się spełnia  :fsg:

dobry trollink

Opublikowano

XD

Co hav7n? Lepsza gra Kojimy co facet nawet studia jeszcze nie ma? :D Janusze będą się jarać przez kolejne 5 lat bullshotami, heh.

Opublikowano

Co ten Don. XD

Opublikowano

Kojima to jednak ma lekką manię wielkości.

A Hideo Kojima Game

Script Hideo Kojima

Producer Hideo Kojima

Game Design/Director Hideo Kojima

Kojima Productions

no i pewnie jeszcze będzie grał jakąś postać w tej gierce 

:pawel:

Opublikowano

A Hideo Kojima Game

Script Hideo Kojima

Producer Hideo Kojima

Kojima Productions

To nie mania wielkości, po prostu w jego nowym studiu obecnie pracuje tylko on, więc :P

Opublikowano

A Hideo Kojima Game

Script Hideo Kojima

Producer Hideo Kojima

Kojima Productions

kompleksy

Opublikowano

No jak bedzie w tej gierce Koji to mi hajpu solidnie opadnie.

Opublikowano

XD

Co hav7n? Lepsza gra Kojimy co facet nawet studia jeszcze nie ma? :D

od halo wars 2?

oczywiście

Opublikowano

Halo Wars 2, gra ktora wyglada jak z androida, a trailery robia epickie jakby to mialo byc Mass Effect Neo. Juz pomijam ze jest to kolejna gra z Halo w tytule, no (pipi) ile mozna. Mogli by dac jakies Age of Empires and Rise of the Nations no ale zielone w korporacyjnym banku nie beda sie zgadzac to musza doic krowe az cyce wyschna.

Czekam na Gears of War Wars i Forza Wars.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

forza of war, halo horizon, gears motorsport :3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.