Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

hav7n kolejnym januszem co tylko graficzka się liczy? No jakoś mnie to nie dziwi :D Druga część Halo Wars, ale lepsze by było dziesiąte Age of Empires, weź się zastanów co piszesz :P No zły MS po 7 latach wyda pierwszego sequela (i pewnie ostatniego) do gry, która na feedzie miała chyba najwięcej wpisów o kontynuację.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Druga część Halo Wars, ale lepsze by było dziesiąte Age of Empires, weź się zastanów co piszesz :P

Wez umrzyj.

Opublikowano

age of empires II>całe uniwersum halo

Opublikowano

jezu te xboty jakie bezguscia halo wars do age of empires porownuja xddddddd

Opublikowano

Druga część Halo Wars, ale lepsze by było dziesiąte Age of Empires, weź się zastanów co piszesz :P

Wez umrzyj.

Niezły argument hav7n, widać, że nic do napisania nie masz :P No powiedz kolego ile było części Halo Wars a ile AoE?

Opublikowano

hav7n no co ty

Eotzn4y.jpg

Opublikowano

Co mnie (pipi) obchodzi jakis spinoff serii halo. Co mam sie teraz jarac ze od 7 lat nie strzelalem do kolorowych krasnali kolorowymi laserami. No chyba (pipi) nie bo to bylo rok temu i dwa lata temu i trzy lata temu i bedziez za rok i za dwa tylko ze wystarczy ze zamiast cyferki dadza jakis poddtytul i kamere z gory i juz dla Dona to jest prawie jak nowe IP XD.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Co mnie (pipi) obchodzi jakis spinoff serii halo. Co mam sie teraz jarac ze od 7 lat nie strzelalem do kolorowych krasnali kolorowymi laserami. No chyba (pipi) nie bo to bylo rok temu i dwa lata temu i trzy lata temu i bedziez za rok i za dwa tylko ze wystarczy ze zamiast cyferki dadza jakis poddtytul i kamere z gory i juz dla Dona to jest prawie jak nowe IP XD.

Bosz, jaki Ty smutny jesteś, że musisz takie bzdury wypisywać :) No jakoś nie przypominam sobie żebym rok temu czy dwa lata temu grał w tego RTS'a, wiem że grałem ostatnio 6 lat temu, więc coś tu nie pasuje.

Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie RTS to "trochę" inna gra niż FPS.

Opublikowano

Będzie pięknie jak pan kojima tak wydoi sony ze nawet ta nienormalna sprzedaz ps4 ich nie uratuje :banderas:

Opublikowano

a co jeśli ryse to mialo byc nowe age of empires ale w tpp?

Opublikowano

Ale to dalej strzelanie do krasnali. A jakby zamiast tego zrobili AoE IV to ło panie. :obama:

No ale nie, MS to firma od tasiemców. :/ 

Opublikowano

a co jeśli ryse to mialo byc nowe age of empires ale w tpp?

Jakby dali Age of Epires w tytule, to może gra nie byłaby taka nudna ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co Wy macie do Hejlo? Ja tam lubię sobie czasem odpalić singla Halo 5 bo jest zayebisty.

Opublikowano

Czyli czekamy na Halo Racer, bedzie dopiero swiezynka :pawel:

Opublikowano

Ale to dalej strzelanie do krasnali. A jakby zamiast tego zrobili AoE IV to ło panie. :obama:

Już się ni zniżaj do poziomu hav7n'a ;) Ale nowego AoE chętnie bym przytulił, parę razy już były ploty, że robią pełnoprawną odsłonę. Jak dało radę z HW2 to może i z EoEIV coś wypali :fingerscrossed:

Opublikowano

AoE nowe, tylko na Xbox i Windows, szarpalbym jak japonce starcrafta

Opublikowano

Wygląda na to, że Mass Effect skończy jak inkwizycja gdzie miejscówki na mapie zostaną zastąpione na planety :wujaszek: Do tej pory wspominam świetne fabularnie i liniowe ME 1 i to zaskoczenie kiedy okazuje się,

Na ofertę MS szkoda strzępić ryja, może blacharze na pc będą się cieszyć z tego exa na windows 10 bo będą mogli sobie myszką pograć :dynia:

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Dzieki za spoiler z pierwszego ME.

Opublikowano

Jest jeszcze ktoś, kto nie przeszedł ME?

Opublikowano

Ludzie dostawali bany za spoilery z Gwiezdnych Wojen wiec :gayos:

Opublikowano

przecież to 10 lat , na trailerach do ME 2 czy 3 było więcej spoilerów.

Opublikowano

Nie ogladalem zadnego traielra Me2 i Me3.

papa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.