Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

a wiecie kto jest ojcem Luke Skywalkera?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

W kazdym temacie po trailerach z TGA jakis ruch i rozkimy tylko Halo Wars 2 Don wkleil dwa filmiki i cisza. No ale tyle ludzi na feedzie prosilo o ta gre, MS taki dobry :pawel:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Halo Wars was zayebie, a wy dalej czekajcie na gry, które wyjdą za 5 lat

Opublikowano

Czy halo Wars wyjdzie też na androida? Bo kusi trochę

Opublikowano

Dalej tyłek boli, że wypunktowałem Twoje bzdury?

Idź ogrywać lepiej Uncharted 4, jak szybko przejdziesz to może zostanie Ci trochę czasu na ME1 i nie będziesz musiał się bać, że jakiegoś spoilera z 10 letniej gry wyłapiesz ;)

Opublikowano

Kur.wa jakie epicki dzien, boty zaoraly sie jeszcze przed poranna kawa. Gdy my tutaj dostajemy informacje o najlepszych grach AAA jak Wipeut, Death Stranding czy byc moze TLOU2 ci ze lzami w oczach trzepia kabana do Halo Wars 2 i tworza tu jakies wariacje o Age of Empires XDDD

Zaraz bede probowali sie podniesc z kolan z duma... poczekajcie do nastepnego posta. Ale mysle, ze smialo mozemy stwierdzic, ze FINALNE ZAORANIE mamy juz za soba

Edytowane przez okens

Opublikowano

Finalne zaoranie to miała ta orka na plaży okensa

Opublikowano

u sony 8 gier jeszcze nie wyszlo

u ms dwie..

Opublikowano

Lista zapowiedzi vs gry, które wyszły?

Opublikowano

finalne zaoranie mamy juz za sobą

Opublikowano

Lista sztosow vs guwno?

Opublikowano

No nie zartujcie. Doskonale wiemy, ze zeby NioH czy Nier nie wyszly chyba musialoby japoncom niebo na glowe spasc.

Kolesie od Hellblade ciagle wrzucaja jakies nowe filmiki z postepem, TLG wyjdzie na dniach... z czym wy do mnie startujecie

Opublikowano

Wow nioh po 14 latach wychodzi wreszcie, tlg po 9 hurrra

Lista sztosow vs guwno?

No to shenmue to będzie guwno

Opublikowano

I zapowiada sie na sztosik z gornej polki. Wiec HURRAA

Wiecej entuzjazmu

Opublikowano

Kolesie od Hellblade ciagle wrzucaja jakies nowe filmiki z postepem, 

Odpalam jutuba i gram. Dzięki okens!

Opublikowano

Wiecej entuzjazmu

Przecież dla ciebie nioh to zbyt skomplikowana gra człowieku. Ty to ps4 trzymasz dla uncharted i remasterów chyba bo Bloodborne nawet nie włączyłes to z czym do ludzi?

Opublikowano

Czytając posty Okensa az zachciało mi się pograć ma xboxie.

Czemu te klapy muszą być takie głupie :/

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Wiecej entuzjazmu

07222016-CHBP-1020x688.jpg

Opublikowano

Wiecej entuzjazmu

Przecież dla ciebie nioh to zbyt skomplikowana gra człowieku. Ty to ps4 trzymasz dla uncharted i remasterów chyba bo Bloodborne nawet nie włączyłes to z czym do ludzi?

Coz stary nie kazdy moze sobie pozwolic na taki zapas wolnego czasu jak ty i musi rozkladac przyjemnosc grania na dluzszy okres czasu. Wiaze sie to z tym, ze backlog rosnie ale BB kupilem i mam zamiar odpalic- jesli dla ciebie jest to AZ TAKI wyznacznik skilla- w swoim czasie. Mam calkiem ladny zapas gier do ogrania i SONY wciaz rozpieszcza mnie nowymi wiec nie ma stresu i pospiechu.

I soro juz wspominamy, dla mnie bardziej skillowy byl Ninja Gaiden, DMC3 i juz na pewno TEKKEN, Dead or Alive jesli masz przyjemnosc grac z kims kto gre ogarnia.  Wiec wracaj za przeproszeniem do gotowania kalafiora i nie wyskakuj z oburzeniem

Edytowane przez okens

Opublikowano

Cały zapas gier, a za rogiem już dwa świeże kotlety - Booletstorm Remaster i Wipeout Remaster.

Sony takie dobre.

Opublikowano

Czyli ps4 to idealna gra dla ludzi, którzy nie mają czasu na granie :lol: dobrze się klapy same orają

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.